Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

bu namus bekcılerı en basta kınamanın gunah oldugunu bılselerdı
ınsanların dinine kufreden musluman olsa
kıme ne ya ıster oydurur ıster dıktırır hala konusuluyor mu bu konu
bu arada dinci gecınenlere uzuleceklerı bı konudan bahsedım
cok bılıyorlar ya ama atlamıslar bellıkı
kadının kocası bıle kadına bekaretı hakkında soru sorma hakkına sahıp degıldır

bu sayfaya girip yazı yazan kadınların emin olun bir yarası vardır.insan evli olup böyle bir sayfayı neden merak eder.o yüzden şu ahlak kumkumaları kadınlara sesleniyorum.çok mutlu hayatlarınız varsa onları evinizde yaşayın.kocanızda tv izlemek yerine bu sayfalara yorum yapacak kadar vaktiniz varsa yalandan yaşadıgınız hayatları sorgulayın.kimseyi dinlemeyin kızlar diktirin bir o.ç yüzünden hayatınız kaydımı bunu nasıl düzelte biliyorsanız düzeltin.kimse sizin moralinizi bozmasını asla müsade etmeyin ve evlendiğiniz adama söylemeyin.önü trafiğe kapalı arkası otoban olainlarla evlenip evlendikten sonra tüpçüye bi kere veren kadınları mallesef ülkemizde çok severler.türkiyede kadınlar okusun büyüsün ve evlensin diye yetiştiriliyor ama siz inanıyosunuz evlenicez diye bi hata yapıyosunuz ve bedelini psikolojik dinen ailece ödüyosunuz.bunun için tek çare gerekenin yapılması diyorum.düşüncem..

Merhaba acaba gercekten guvene bilecegin doktor tavsiye edebilecegin kisi varmi cokmagdurum ben suanda ebru hanim turgay bey arasinda kaldim bilgin var mi acaba

Ebru hanim ankarada dimi yanlis bilmiyorum? İstanbuldayim ben turgay bey duydum ama pek bir bilgim yok.. eger olumlu yada olumsuz bir duyum alirsan benimlede paylasirmisin lutfen ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ebru hanim ankarada ama ben vazgectim cok yüksek maddi yonden harun ozkan bey ile gorustum alanin da cok basarili gozukuyo bir daha ki ay istanbula gelip harun beye gitmeyi dusunuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim imkanim olsa bende harun bey yada arda katircioglunu tercih ederdim cunku garanti veriyolar ve dugunden once gitmeye gerek olmadigini soyluyolar sanirim

Tabi bu yaşadığınız sosyal çevreye göre değişir değilmi herkes bunu özgürce yaşamak ister ancak sosyal baskı görmezden gelinmeyecek kadar fazla herkes kendine göre yorumluyor gerçekten sıkıntısı olan arkadaşlar görüşüp karşılıklı fikir alışverişinde bulunalım iyi geceler

arkadaslar bu ıslemı yaptıranlar varmı aranızda.
yanı flep kalıcı denılıyor pekı sızler kac zaman bekledınız.evlenıp sonucu olumlu olanlar varmı?

Kendinizi kandırmaktan baska bir şey degil vicdanen nasıl rahat olacaksınız sizi seven sizi gerçekten isteyen bir insan ona zaten bakmaz..

Evet ebru hanim ankarada ama ben vazgectim cok yüksek maddi yonden harun ozkan bey ile gorustum alanin da cok basarili gozukuyo bir daha ki ay istanbula gelip harun beye gitmeyi dusunuyorum
Lutfen gelismeleri paylas bizimlede Rabbim yardimcin olsun simdiden..

Bende bu yıl aksilik olmazsa düşünüyorum doktor ve olan arkaadaslardan tecrübelerini öğrenmek için sordum

Canim ben arastirdim yorumlar ilgili konferanslarini izledim baktim bizzat gorustum kisiler arasinda ebru hanim var alaninda basarili biri ama fiyat bana cok pahali geldi tekrar baktim arastirdim turgay bey ve harun bey arasindayim ikisi arasinda son kararimi verip gidecegim ama buyuk ihtimal turgay beye oparasyonu yaptiracam

Turgay
Turgay bey baya uzak bana Bakırköy yaziyor ben umraniyedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…