- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi birdahaaslaa
Sdide aylardir yorum yapiyorum diye suclu oldum pes dogrusu insalar neye satascaklarini sasirmislar
Gerçekten mağdur arkadaş varsa bu konuda özelden yazın görüşelim bekliyorum
Merhaba acaba gercekten guvene bilecegin doktor tavsiye edebilecegin kisi varmi cokmagdurum ben suanda ebru hanim turgay bey arasinda kaldim bilgin var mi acaba
Lutfen gelismeleri paylas bizimlede Rabbim yardimcin olsun simdiden..Evet ebru hanim ankarada ama ben vazgectim cok yüksek maddi yonden harun ozkan bey ile gorustum alanin da cok basarili gozukuyo bir daha ki ay istanbula gelip harun beye gitmeyi dusunuyorum
Lutfen gelismeleri paylas bizimlede Rabbim yardimcin olsun simdiden..
Sendemı yaptırmayı dusunuyorsunEn kisa zamanda bir daha ki ay insallah sagol
Sendemı yaptırmayı dusunuyorsun
Bende bu yıl aksilik olmazsa düşünüyorum doktor ve olan arkaadaslardan tecrübelerini öğrenmek için sordum
Bende bu yıl aksilik olmazsa düşünüyorum doktor ve olan arkaadaslardan tecrübelerini öğrenmek için sordum
Turgay bey baya uzak bana Bakırköy yaziyor ben umraniyedeyimCanim ben arastirdim yorumlar ilgili konferanslarini izledim baktim bizzat gorustum kisiler arasinda ebru hanim var alaninda basarili biri ama fiyat bana cok pahali geldi tekrar baktim arastirdim turgay bey ve harun bey arasindayim ikisi arasinda son kararimi verip gidecegim ama buyuk ihtimal turgay beye oparasyonu yaptiracam
Turgay
Turgay bey baya uzak bana Bakırköy yaziyor ben umraniyedeyim