- 3 Kasım 2015
- 13
- 7
- 31
-
- Konu Sahibi birdahaaslaa
sen kendinle çelişince ben tutarsız mı oldum? acaba tutarsız olan hem bu duruma düşenlerin savunucusu gözüküp de hem de benim kızımın aynı duruma ne zaman düşeceğini merak eden sen olabilir misin? sen sen ol başına gelmiş olumsuz bir durumun başkasının başına gelmesinden mutlu olma..
Konuyu saptırdığım yok neden üzerinize alındınız ki?sayfalarca ahlak kumkumaları ahlak dersi vermiş ya okumanız yok ya da okumadan geçmişsiniz.Konuyu saptirmayin. Kimse kimseye ahlak dersi vermeye calismiyor, aksine burda yardimci olmaya calisiyoruz.
Arkadasiniz 10 senedir basini yastigina rahat bir sekilde koyabiliyorsa, bu sizin arkadasinizin deger yargilarina ve vicdanina kalmis birsey. Herkes, hakettigini bulur. Mutlu oldugunu düsündüklerimiz, belkide mutsutsuzdur, dahada üzücüsü.. farkinda bile degildir. Ama bunun bir önemi yok degil mi? Kandirilan adamda farkinda degildi. Ama Allah farkinda iste, ona görede hak ettigimizi yasiyoruz.
İnşallah söylediğiniz gbi olur bu zmna kadar karsma cıkan tek erkege söyledim öbürlerine söylememe bile gerek kalmadı cünkü zaten ima ediolardı söylemeden ayrııldım..öyle biri keşke çıksa karsıma.. bende bi hata yapmak istemiyorum ama beni itiyo erkeklern bu düşünceleri tavırları..bilemiyorum hayırlısı..Bunun sadece iyi niyetlede alakasi yok, adil ve gercekten inancli bir insan da sormaz, cünki sizi yargilamak kimseye düsmez.
Yani kimseye birsey anlatmak zorunda degilsiniz, günahlarinizdan ne kadar ders cikartip, nasil ilerlediginizde ayni sekilde sadece sizi ilgilendiren bir durum. O yüzden tövbe ettiyseniz, (ki ben sizin ne demek istediginizi anladigimi dile getirdim, zaten bu yüzden bir kac tavsiyede bulundum.. eger en azindan birazini aklinizda bulundurursuaniz, ilerde sizde mutlu olursunuz) sakin bunu yanlis bir sekilde düzeltmeye calisip, karsinizdaki insani birde kandirmaya calismayin. Kendinize yapilmasini istemediginiz seyleri baskasina yapmayin.. Cünki siz bugün careyi ameliyatta ararsaniz, bunun karsiligi ilerde belkide daha agir bir sekilde dönebilir. Allah affedicidir, onun kullari ise buna ragmen kötü muamele yapma hakkini kendinde nerden buldugu belli degil. Henüz evlenmek icinde erken heralde? Yani aceleniz yok, önce maddi manevi kendi ayaklarinizin üstünde durmayi basarin, bu konuyu unutun, zamani geldiginde dogru insana söylediginizde, oda dogru bir sekilde karsilayacaktir. Biriyle tanistiginizdada daha mesafeli davranin, böyle bir soruyu sormaya kalkan olursada, cevap vermeden, o insani hayatiniza almayi bile düsünmeyin.
Konuyu saptırdığım yok neden üzerinize alındınız ki?sayfalarca ahlak kumkumaları ahlak dersi vermiş ya okumanız yok ya da okumadan geçmişsiniz.
alıntı yapıp size yazmış gibi bir izlenim oluşturmaya çalışmayın.ortaya söylediğim lafı üzerinize alınıyorsanız alınmanızı gerektirecek durum varmış demek ki. Arkadaşım eşi ile mutlular hatta ikinci bebeklerinin 1. doğum günü geliyor ağızlar kulaklarda dolaşıyorlar.duyan da arkadaşımla evlenen kişi oğlunuz sanır.haydi size iyi günler daha da cevap vermeyecrğim.
İnşallah söylediğiniz gbi olur bu zmna kadar karsma cıkan tek erkege söyledim öbürlerine söylememe bile gerek kalmadı cünkü zaten ima ediolardı söylemeden ayrııldım..öyle biri keşke çıksa karsıma.. bende bi hata yapmak istemiyorum ama beni itiyo erkeklern bu düşünceleri tavırları..bilemiyorum hayırlısı..
Laf soktu bal kabagi alkisliyoruz. Bu elestiriye ihtiyacimiz vardi tesekkur ederiz. Simdi hepimiz diktirmekten vazgectik!Şu kendini diktirden kadınlarla evlenen adamlara yazık yamalı mı o ne öyleburda bu kadar vajınısmus olan kadınlar falan var ne güzel sağlıklısınız cinsel probleminiz yok ne yapmaya çalışıyosunuz anlamadım cıdden evlenince adam ezicekmiş yok şöyleymiş siz baştan eziksiniz valla yuh ya bende erkek olsam bende sizi ezerdim az bile
sezeden geliyor arkadaşlar
Fazilet dediğin meğer masalmış
Namuslu görünmek kimlere kalmış
Ayy nolur vazgecLaf soktu bal kabagi alkisliyoruz. Bu elestiriye ihtiyacimiz vardi tesekkur ederiz. Simdi hepimiz diktirmekten vazgectik!
senin kocanın yüzüne nasıl utanmadan bakıyorsun merak ettımMerhaba canım, ben flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım , evlendim ve gerdek gecesi kan geldi herşey normal gitti sorunsuz atlattım doktorum bakırköyde jinekolog turgay karakaya bu arada :))
Yaşadığın şeyi asla yargılamam. Ama yargılayacağım birini kandırmaya çalışman . Bu kul Hakkı. Ve hesapsız kalmaz. Bedelini çok ağır ödersin. Seni bu Yüzden kabul etmeyecek adamla evlenme. Sana şöyle örnek vereyim . Ben ne Yaşadı isem evlendiğim adamla evlendikten sonra yaşadım. Sonuçta yine boşandım. Ama bir çok tanıdığım bâkire olmadığını açıklayarak çok mutlu evlilikler Yaptılar. Yani Ölçü bekâret değil. Ha ben pişman değilim. Işin günahı sevabı Allah'la kul Arasında. Dikim yaptırarak evlenen tanıdığım yok. O Yüzden bilgi veremeyeceğim. Bu benim düşüncem ama takdir senin. Seni gerçekten seven erkek her halinle Kabul edecektir. Bunu sorun yapacak adamla evlensende mutlu olamazsın bence .fakat bence. Takdir yine seninBizde bu halti yerken farkinda degildik yaptigimiz hatanin sonradan pismanlik yasaladik ve burda insanlar sadece birbiriyle yardimlasmaya hic kimseye anlatamadigi dertlerini paylasmaya caliaiyo. Ergenler vardir belki evet ama zaten okurlarsa nasi zorlu bi surec oldugunu nasi deli gbi piaman oldugumuzuda gorurler. Ayrica sen hayatinda hic yalan soylemedinmi allah askina yada isledigin hic bi gunah yokmu. Normal bisey demiyorum tabiki ama yok iste kahretsinki baska yolu yok. Cunku kendim bile yasadigim seyi unutmak istiyorum unutmazsam yasayamam cunku anliyomusun anlayamazsin iste basina gelmedi cunku
Söylediklerimi geri aldım. Tamam kusura bakma. Gördüm her yerde aylardır yorumun var . Yaptır Kurtul nediyim. Kafaya koymuşsun. Inş . Yalanın ortaya çıkmaz.Arkadaslar herkesin cok farkli iliskileri olabilir benim sevgilimle aramda bambaska bi dyalog vardir benim icin ona gercegi anlatmayip diktirmem ikimizide daha mutlu edecegine inaniyorumdur yaptiririm. Yani cokta tartisilcak bi konu degil. Herkes nasi istiyosa oyle yasar. Bide ben sevdigime itiraf etsem bile yinede diktirmek istiyorum. Belkide diktirdikten sonra anlaticam herseyi kendimi rajatlatmak icin yapiyorumdur. Oyuzden lutfen elesitmeyin artik su mevzuyu