Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Konuyu saptırdığım yok neden üzerinize alındınız ki?sayfalarca ahlak kumkumaları ahlak dersi vermiş ya okumanız yok ya da okumadan geçmişsiniz.
alıntı yapıp size yazmış gibi bir izlenim oluşturmaya çalışmayın.ortaya söylediğim lafı üzerinize alınıyorsanız alınmanızı gerektirecek durum varmış demek ki. Arkadaşım eşi ile mutlular hatta ikinci bebeklerinin 1. doğum günü geliyor ağızlar kulaklarda dolaşıyorlar.duyan da arkadaşımla evlenen kişi oğlunuz sanır.haydi size iyi günler daha da cevap vermeyecrğim.

İnşallah söylediğiniz gbi olur bu zmna kadar karsma cıkan tek erkege söyledim öbürlerine söylememe bile gerek kalmadı cünkü zaten ima ediolardı söylemeden ayrııldım..öyle biri keşke çıksa karsıma.. bende bi hata yapmak istemiyorum ama beni itiyo erkeklern bu düşünceleri tavırları..bilemiyorum hayırlısı..

Ben üzerime alinmadim, her sayfayi okumadigim dogru ama son sayfalari okuyup yorum yapiyorum, sizde belliki son sayfalari okuyup ortaya birsey atmissiniz, yani amaciniz konuyu sadece saptirmak degil, mümkin olabildigince tartisacak insan bulmak. Okumamda, yazmamda, görüldügü gibi gayet yerinde. Olmayan insanlarin bile ama belirli bir terbiye anlayisi vardir eminim, okumayi ögrenerek edinmedikleri... Ne yazik ki, sizde bunu okumayi ögrenerek edinememissiniz. Siz bana cevap vermeyin zaten, benim sizi kale almam hataydi, ortada sadece kültür degil, büyük bir seviye farki var.

Ben size bütün samimiyetimle tavsiyelerde bulundum, söyledigim gibi, bir kacini aklinizda bulundurursaniz, karsiligini fazlasiyla alirsiniz, gerisi size kalmis.

konuya alakasız bir yerden mi dalıyorum bilmiyorum, sadece ilk birkaç sayfayı okudum...bence insanlar evlenirken birbirlerine karşı dürüst olmalılar ama zarlarını diktirenlere de kızamıyorum yani eğer insanlar cinsel ilişki yaşamış kişilere ****** gözüyle bakmasaydı ve evleneceği kadını seçerken en önemli özellik olarak bekareti gören erkekler olmasaydı hiçkimse kendini zar diktirmeye mecbur hissetmezdi zaten.

Şu kendini diktirden kadınlarla evlenen adamlara yazık yamalı mı o ne öyle burda bu kadar vajınısmus olan kadınlar falan var ne güzel sağlıklısınız cinsel probleminiz yok ne yapmaya çalışıyosunuz anlamadım cıdden evlenince adam ezicekmiş yok şöyleymiş siz baştan eziksiniz valla yuh ya bende erkek olsam bende sizi ezerdim az bile

sezeden geliyor arkadaşlar

Fazilet dediğin meğer masalmış
Namuslu görünmek kimlere kalmış

Laf soktu bal kabagi alkisliyoruz. Bu elestiriye ihtiyacimiz vardi tesekkur ederiz. Simdi hepimiz diktirmekten vazgectik!

Laf soktu bal kabagi alkisliyoruz. Bu elestiriye ihtiyacimiz vardi tesekkur ederiz. Simdi hepimiz diktirmekten vazgectik!
Ayy nolur vazgec banane diktir diktir bozdur banane bende vazgecin diye yazdim cunku yooo aksine vazgecmeyin dunyada herkes tersiyle varolur ahlaksiz insanlar olmasa ahlak diye bir kavram olmazdi bilmem anlatabildim mi ? Ben istedigim herseyi elestirme hakkina sahibim ihtiyac duyman gerekmez elestiri kabul etmeyen buraya ozelini yazmasin ayrica

Kimseyi yargilamak haddimize degil elbet

Ama kaldi ki yalan uzerine kurulu evlilik kime hayir getirir ?

Esimden 10 tl saklasam vijdanim sizliyor sabaha kadar donuyorum yatakta

Sonucta onu bana vermis neden saklama geregi duyuyorim diyorum .

Bakin bir adam sizi namustan ibaret sayip alacaksa hic almasin

Kendinizi evcil bir hayvan gibi gostermeyin allahtan baska kimse sizin sahibiniz degil
evlilik ne demek ?
yuva ne demek ?
bir hata yapilmis olabilirsiniz
ama zarinizi diktirip gerdektede bunu tepsiyle sunar gibi esinize verirken ben gercekten bakireyim diyebilecek misiniz ?

Evet bakire degilsiniz ve bunun icin o sahis sizinle evlenmeyecek mi ?
evet varsin evlenmesin .
ama kimseyi kandirmayin
bunun hukmunu ne otede ne beride verebilirsiniz

Evet elestiri yaomak ozgurlukse bencede sen ahlaksizin onde gidenisin ozman yani hatta burda yazdigimda ceza alicagim kufurlerdensin. Elestiri kabul etmek her turlu hakareyi kabuk etmek degildir. Bu islemi yaptiriyo diye ahlaksiz oldugumuzu soyleyen insan ahlaksizdir bence. Yada kendine ahlakliyim diyenilen insan kendinin kusursuz oldugunu soyleyebilen insan kusurludur herzaman

Insan hatasini farkeder ders alirsa amenna . Yasadiginizdan ders almissaniz ne iyi fakat evlilik yaparken karsi tarafi da dusunmek gerekir yalan aoyluyor mu diye . Tamam herkes yalan soyluyor ama bu baska birsey yani dinixboyutu hepsini gectim iciniz o sekilde de rahat olmaz sanmiyorum . Ayni durum sizde degil de evlendiginiz kisi de olsa yalan hepimizin hayatinda var ama bu tür yalanlar bi sekilde ortaya cikarsa yuva yikar . Bki karsiniza sizi bu sekilde iateyen biri de cikabilir yani gecmisinizi onemsemeyen biriyle de evlenebilirsinkz

Bi kere dusunsenize arkadaslar cok sevdiginiz birisi var karsinizda oda sizi cok seviyo evlenip muylu olcaksiniz. Ve bu konu soylediginizde belki evet kabul edicek sizi ama hep aklimda olucak onun gozune her baktiginizda acaba bu durumumu dusunuyo acaba istemiyomu diye sizinde aklinizda belli soru isaretleri olcak ve iki tarafta mutsuz olcak her gozgoze gelimdiginde ozellikle cinsel iliski sirasinda iki taraginda gozundede bu olcak hep bi burukluk.. Oyuzden bunu unutmanin en iyi yolu once kendine unutturmak hic olmamis gbi davranmak ve onunla yeniden yasama tutunmak. Yanlis olabilir tabiki ama eger bn kendimi en iyi boyle hissediceksem bunu yapmaliyim sonucta once can sonra canan..

ınsanları yargılamayın lutfen kımın hayatta ne olucagnı Allah bılır neyı kınnarsan bunu yasamadan ölmezsın kızlık dıktırenlerın belkı evlenıcegız vadıyle kandırılmıs erkek arkadasları ölmus nısanlıları bılemeyız belkı tecavuze ugramıslar yada yaptıklarından pısmanlar

Ne kadar da namus bekçisi bayanlar var burada ya. Kim ne yaşadı size ne bundan sadece tavsiye almak için yazmışlar siz nereden biliyorsunuz insanların hayatlarını, hemen bir namuslu edasıyla atlıyorsunuz ders vermeye çalışıyorsunuz. Bu kadar da olmaz insan kendi hem cinsini bu kadar aşağılamaz. Erkekler çok mu evliliği bekliyorlar, ben anlamıyorum karşı çıkan insana da direk namussuz damgasını yapıştırıyorsunuz. Kimin ne kadar namuslu olduğunu Allah bilir, kendi vicdanı bilir. Kendi işinize bakın konuyla alakalı bilginiz yoksada bakmayın okumayın.
Konuyla alakalı da bir bilgim yok arkadaşlar umarım hepiniz mutlu olursunuz hayatlarınızda.Sadece tahammül edemediğim için yazdım.

herkes istediği şekilde hayatı yaşamada özgürdür. buna h,iç kimse müdahil olamaz insanlar çare ararken eleştirilmek istemez bu kimseye yararda sağlamaz.bu konu özellikle doğuda ölümle sonuçlanabiliyor ve herkes ilişkiyle kaybetmiyor bekaretini kaza düşme bilinçsizlik hepsi etken yardımcı olmadan eleştirmek insanca değil lütfen biraz daha dikkat.benim arakadaşım çok kötü bir düşme sonucu kaybetti bekareti şimdi ne diyeceğiz ona yaptırmamı burası doğu anlamaz kimse hassas konular bunlar braz daha dikkat

Lütfen çare arayanlara yardımcı olun
Elbette eleştiri yapmak hepimizin hakkı
Ama çaresiz olmasalardı burada bizden yardım fikir beklemezlerdi demi
Çok hassas bir konu
Vicdanları ile allah arasında olan bi durumdalar

İşi daha da ağırlaştırmak biz kk üyelerinden beklenen bi davranış olmaz
Yaptırmak isteyenleri sonuna kadar hoş görü ile karşılıyorum

Yaşadığın şeyi asla yargılamam. Ama yargılayacağım birini kandırmaya çalışman . Bu kul Hakkı. Ve hesapsız kalmaz. Bedelini çok ağır ödersin. Seni bu Yüzden kabul etmeyecek adamla evlenme. Sana şöyle örnek vereyim . Ben ne Yaşadı isem evlendiğim adamla evlendikten sonra yaşadım. Sonuçta yine boşandım. Ama bir çok tanıdığım bâkire olmadığını açıklayarak çok mutlu evlilikler Yaptılar. Yani Ölçü bekâret değil. Ha ben pişman değilim. Işin günahı sevabı Allah'la kul Arasında. Dikim yaptırarak evlenen tanıdığım yok. O Yüzden bilgi veremeyeceğim. Bu benim düşüncem ama takdir senin. Seni gerçekten seven erkek her halinle Kabul edecektir. Bunu sorun yapacak adamla evlensende mutlu olamazsın bence .fakat bence. Takdir yine senin

Arkadaslar herkesin cok farkli iliskileri olabilir benim sevgilimle aramda bambaska bi dyalog vardir benim icin ona gercegi anlatmayip diktirmem ikimizide daha mutlu edecegine inaniyorumdur yaptiririm. Yani cokta tartisilcak bi konu degil. Herkes nasi istiyosa oyle yasar. Bide ben sevdigime itiraf etsem bile yinede diktirmek istiyorum. Belkide diktirdikten sonra anlaticam herseyi kendimi rajatlatmak icin yapiyorumdur. Oyuzden lutfen elesitmeyin artik su mevzuyu

Söylediklerimi geri aldım. Tamam kusura bakma. Gördüm her yerde aylardır yorumun var . Yaptır Kurtul nediyim. Kafaya koymuşsun. Inş . Yalanın ortaya çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…