Bunun sadece iyi niyetlede alakasi yok, adil ve gercekten inancli bir insan da sormaz, cünki sizi yargilamak kimseye düsmez.
Yani kimseye birsey anlatmak zorunda degilsiniz, günahlarinizdan ne kadar ders cikartip, nasil ilerlediginizde ayni sekilde sadece sizi ilgilendiren bir durum. O yüzden tövbe ettiyseniz, (ki ben sizin ne demek istediginizi anladigimi dile getirdim, zaten bu yüzden bir kac tavsiyede bulundum.. eger en azindan birazini aklinizda bulundurursuaniz, ilerde sizde mutlu olursunuz) sakin bunu yanlis bir sekilde düzeltmeye calisip, karsinizdaki insani birde kandirmaya calismayin. Kendinize yapilmasini istemediginiz seyleri baskasina yapmayin.. Cünki siz bugün careyi ameliyatta ararsaniz, bunun karsiligi ilerde belkide daha agir bir sekilde dönebilir. Allah affedicidir, onun kullari ise buna ragmen kötü muamele yapma hakkini kendinde nerden buldugu belli degil. Henüz evlenmek icinde erken heralde? Yani aceleniz yok, önce maddi manevi kendi ayaklarinizin üstünde durmayi basarin, bu konuyu unutun, zamani geldiginde dogru insana söylediginizde, oda dogru bir sekilde karsilayacaktir. Biriyle tanistiginizdada daha mesafeli davranin, böyle bir soruyu sormaya kalkan olursada, cevap vermeden, o insani hayatiniza almayi bile düsünmeyin.