-
- Konu Sahibi birdahaaslaa
Canım ne zaman gideceksin ben de gidecem de birlikte gidersek birbirimize destek oluruzCanim 600 sayfalik bi konu var onu oku derimbende onu okudum ozetlicek olursak ebru hanim ve harun ozkan basarili ameliyatlar yapmis genelde bu drlarin isimleri on planda ebru hamim dugunden oncede bazi hastalarini kontrole cagiriyomus ama harun ozkan garanti veriyo kimse anlayamaz islemi bakire bi bayandan farkiniz olmaz benim yaptigim islemde diyo bende onu dusunuyorum ama maddi acidan musait olmadigim icin para biriktirme asamasindayim
kocanı yazık allahın bildıgını kuldanmı saklıyorsunCanım ben turgay karakaya ya yaptırmıştım doktor hemşiresi ile giriyor yarım saat sürüyor sgk ya işlenmiyor merak etme. Sonucu merak ediyorsan olumlu sonuç aldım.
Sevgili selin, bekaret şartını gelenek haline getiren kadınlara haksızlığı günümüze taşıyanlara sitem etmelisin. Mesela empati yap diyelim burnun yamuk ve evlenmeden önce burun estetiği oldun ve yeni görüntünle biri ile tanıştın ve evlendin :) yada slikon taktırdın, renkli lensler vsmadem bu işi yapıyorsunuz dürüst olun. illerde ortaya cıkarsa cok daha beter olur. allahtan korkun kuldan degıl
Düğün öncesi zorunlu kontrol varmıymış?Ankarada Op. Dr. Gökçen Erdoğan nasıl peki bilgisi olan var mı? 2500 tl dedi asistani ama yardimci oluruz mutlaka dedi. Doguya gelin gonderdik kesin kanama garantisi veriyoruz falan dedi ama hic kimse ondan bahsetmemis emin olamadim.
hic alksi yok burunlaSevgili selin, bekaret şartını gelenek haline getiren kadınlara haksızlığı günümüze taşıyanlara sitem etmelisin. Mesela empati yap diyelim burnun yamuk ve evlenmeden önce burun estetiği oldun ve yeni görüntünle biri ile tanıştın ve evlendin :) yada slikon taktırdın, renkli lensler vs
örneklerınde bu arada cok sacma... sen evlencegın kişiyi resmen kandırıyorsunSevgili selin, bekaret şartını gelenek haline getiren kadınlara haksızlığı günümüze taşıyanlara sitem etmelisin. Mesela empati yap diyelim burnun yamuk ve evlenmeden önce burun estetiği oldun ve yeni görüntünle biri ile tanıştın ve evlendin :) yada slikon taktırdın, renkli lensler vs
Çok haklısın canım, herkesin durumu farklı, kürtaj karşıtı olanlar başlarına gelince tıpış tıpış gidip aldırıyorlar, ben kızlık zarımı diktirdim sonuç aldım ve mutluluğu o şekilde yakaladım, kimene ?ayrıca buaraya açılan konu belli destek olacak veya bilgi alacaklar gelip yazar, eleştirenler değil.ya şurda eşini kandrysn bilmem ne diyenler gitsin bizim derdimiz bize yetiyor bi de sizle ugrasmayalim
Ankarada Op. Dr. Gökçen Erdoğan nasıl peki bilgisi olan var mı? 2500 tl dedi asistani ama yardimci oluruz mutlaka dedi. Doguya gelin gonderdik kesin kanama garantisi veriyoruz falan dedi ama hic kimse ondan bahsetmemis emin olamadim.
bende dr. Turgay Karakaya ya kızlık zarı dikimi ve vajina daraltma aynı anda yaptırdım benzer rakamlar ödedim, sana verilen rakama vajina daraltma dahil miydi ?Ankarada Op. Dr. Gökçen Erdoğan nasıl peki bilgisi olan var mı? 2500 tl dedi asistani ama yardimci oluruz mutlaka dedi. Doguya gelin gonderdik kesin kanama garantisi veriyoruz falan dedi ama hic kimse ondan bahsetmemis emin olamadim.
MerhabaÇok haklısın canım, herkesin durumu farklı, kürtaj karşıtı olanlar başlarına gelince tıpış tıpış gidip aldırıyorlar, ben kızlık zarımı diktirdim sonuç aldım ve mutluluğu o şekilde yakaladım, kimene ?ayrıca buaraya açılan konu belli destek olacak veya bilgi alacaklar gelip yazar, eleştirenler değil.
Hayır dahil değil sanırım zaten telefonda sekreterin konuşma şekli beni rahatsız etti baya Turgay beyi düşünüyorum bende artık. Peki yaptırdıktan sonra eve gittiğimde herhangi bir şey olur mu anlaşılır mı? Istanbula gitmeden Ankarada yaptirayim dedim ama burda guvememedim kimseye. Turgay bey madem bu kadar iyi ona giderim ama korkuyorum ayni gun eve donmem gerekecek sonucta.bende dr. Turgay Karakaya ya kızlık zarı dikimi ve vajina daraltma aynı anda yaptırdım benzer rakamlar ödedim, sana verilen rakama vajina daraltma dahil miydi ?
bende turgay ya da gecici düşünüyorum ama gecic ni artık pek tercih edilmiyormuş bana kalıcı hakkında bilgi verir misiniz turgay karakaya ne dediHayır dahil değil sanırım zaten telefonda sekreterin konuşma şekli beni rahatsız etti baya Turgay beyi düşünüyorum bende artık. Peki yaptırdıktan sonra eve gittiğimde herhangi bir şey olur mu anlaşılır mı? Istanbula gitmeden Ankarada yaptirayim dedim ama burda guvememedim kimseye. Turgay bey madem bu kadar iyi ona giderim ama korkuyorum ayni gun eve donmem gerekecek sonucta.