Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Canım ne zaman gideceksin ben de gidecem de birlikte gidersek birbirimize destek oluruz

Arkadaşlar bu operasyonda işlem sırasında doktorun dışında başka biride giriyormu odaya? Kimlik bilgileri alınıyor mu? Gizlilik ne düzeyde. Muayyeede bulunan diğer hastalar anlıyormu bu operasyonu geçirdiğimizi? İlerde bi sorun yaşatırmı tehdit santaja maruz kalırmıyız?

Canım ben turgay karakaya ya yaptırmıştım doktor hemşiresi ile giriyor yarım saat sürüyor sgk ya işlenmiyor merak etme. Sonucu merak ediyorsan olumlu sonuç aldım.

madem bu işi yapıyorsunuz dürüst olun. illerde ortaya cıkarsa cok daha beter olur. allahtan korkun kuldan degıl

madem bu işi yapıyorsunuz dürüst olun. illerde ortaya cıkarsa cok daha beter olur. allahtan korkun kuldan degıl
Sevgili selin, bekaret şartını gelenek haline getiren kadınlara haksızlığı günümüze taşıyanlara sitem etmelisin. Mesela empati yap diyelim burnun yamuk ve evlenmeden önce burun estetiği oldun ve yeni görüntünle biri ile tanıştın ve evlendin :) yada slikon taktırdın, renkli lensler vs

Ankarada Op. Dr. Gökçen Erdoğan nasıl peki bilgisi olan var mı? 2500 tl dedi asistani ama yardimci oluruz mutlaka dedi. Doguya gelin gonderdik kesin kanama garantisi veriyoruz falan dedi ama hic kimse ondan bahsetmemis emin olamadim.

Ankarada Op. Dr. Gökçen Erdoğan nasıl peki bilgisi olan var mı? 2500 tl dedi asistani ama yardimci oluruz mutlaka dedi. Doguya gelin gonderdik kesin kanama garantisi veriyoruz falan dedi ama hic kimse ondan bahsetmemis emin olamadim.
Düğün öncesi zorunlu kontrol varmıymış?

hic alksi yok burunla madem yapiyorsun bu isi ozaman adam gibi arkasinda duracaksin. yarin öbür eski sevgililer orda burda anlatinca ne yapcaksiniz?! birseyi yaparken ya arkasinda durabilcen yada yapmiyacaksin. oh yat onla bunla sonrada kocaniza bakireyim diye yedirin ne ala. allahtan korkun gercekten. tiksindim resmen

örneklerınde bu arada cok sacma... sen evlencegın kişiyi resmen kandırıyorsun

ya şurda eşini kandrysn bilmem ne diyenler gitsin bizim derdimiz bize yetiyor bi de sizle ugrasmayalim
Çok haklısın canım, herkesin durumu farklı, kürtaj karşıtı olanlar başlarına gelince tıpış tıpış gidip aldırıyorlar, ben kızlık zarımı diktirdim sonuç aldım ve mutluluğu o şekilde yakaladım, kimene ?ayrıca buaraya açılan konu belli destek olacak veya bilgi alacaklar gelip yazar, eleştirenler değil.

İYİ ARAŞTIRMA YAPTINIZ MI. GERÇEKTEN İYİMİ ACABA

bende dr. Turgay Karakaya ya kızlık zarı dikimi ve vajina daraltma aynı anda yaptırdım benzer rakamlar ödedim, sana verilen rakama vajina daraltma dahil miydi ?

Merhaba
Nerde kime yaptırdın yazabilirmisin

bende dr. Turgay Karakaya ya kızlık zarı dikimi ve vajina daraltma aynı anda yaptırdım benzer rakamlar ödedim, sana verilen rakama vajina daraltma dahil miydi ?
Hayır dahil değil sanırım zaten telefonda sekreterin konuşma şekli beni rahatsız etti baya Turgay beyi düşünüyorum bende artık. Peki yaptırdıktan sonra eve gittiğimde herhangi bir şey olur mu anlaşılır mı? Istanbula gitmeden Ankarada yaptirayim dedim ama burda guvememedim kimseye. Turgay bey madem bu kadar iyi ona giderim ama korkuyorum ayni gun eve donmem gerekecek sonucta.

bende turgay ya da gecici düşünüyorum ama gecic ni artık pek tercih edilmiyormuş bana kalıcı hakkında bilgi verir misiniz turgay karakaya ne dedi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…