Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Aslında o kadar başlık var ama kimse donus yapmıyor sanırım yapan evlenwnler burdan uzak duruyor haklı olarak yeni adreste alabilirler ama işte bizim gibi caresizlere bakalım allah buyuk

Aslında o kadar başlık var ama kimse donus yapmıyor sanırım yapan evlenwnler burdan uzak duruyor haklı olarak yeni adreste alabilirler ama işte bizim gibi caresizlere bakalım allah buyuk

Orasi ole yinede irtibati kesmeyelim mutlaka yeni birsey ogrendigimde veya oldugu zaman bilgi veririm

Tamam canım kesmeyelim artık yeni kisilerede bilgi verelim burda bn bakalım bu yıl olsam iyi olucal

Doktorlarin cogu onceden olmak daha iyi iylesmesi bide kontrole gelirseniz hic bir sıkıntı olmaz diyolar ben bu yuzden acale ediyorum bide kurtulmak istiyorum artik rahat uyumak istiyorum

Şu kendini diktirden kadınlarla evlenen adamlara yazık yamalı mı o ne öyle o_O burda bu kadar vajınısmus olan kadınlar falan var ne güzel sağlıklısınız cinsel probleminiz yok ne yapmaya çalışıyosunuz anlamadım cıdden evlenince adam ezicekmiş yok şöyleymiş siz baştan eziksiniz valla yuh ya bende erkek olsam bende sizi ezerdim az bile

sezeden geliyor arkadaşlar

Fazilet dediğin meğer masalmış
Namuslu görünmek kimlere kalmış:KK49:

ilerde colugun cocugun olur yada vardir bu soylediklerine pisman olursun... yamali ne demek ya ezik ne demek... evlenmeden bi iliski yasamadim kizlik zarida diktirmedim ilkim esim oldu ama hayatta hersey insan icindir kimin ne olacagi belli olmaz buyuk konusma

AAyy bazi yorumlar agzimi acik birakti... size ne yahu diger insanlardan hayatta hersey insan icindir kimin ne yasayacagi belli olmaz yasi kucuktur aldanmistir saftir aldanmistir yada isteyerek bilerek yapmistir ama ilerisi icin suphe duyuyordur...
oncelikle o coook buyuttugunuz kizlik zarinin asil islevinin kiz cocuklar bebekken beze yaptiklari ve kiz cocugu kendini daha iyi temizleyecek yasa gelene kadar mikrop kapmasini engellemek icin vardir o kizlik zari... bizim pasa beyler erkekgillerimiz de hoop namus abidesi yapmistir onu... o zar dogustanda yirtik olabilir hic olmayabilir .. namusu iki bacak arasina koymayin... erkekler yapcagini yapsin evlenene kadar kadin yapinca yuz karasi oooolduuuu... Ayrica buyuk konusanlar olmus yarin birgun kiz cocugunuz olur yada vardir ahh ben zamaninda boyle laf ettim demesin.. Bu arada ben evlenmeden once birsey yasamadim herhangi biriyle ama kizmiyorum cunki beni ilgilendirmez

Kesinlikle benim ki seneye ama simdiden olmasi iyi kontrolede gittigimde insallah bi sıkıntı cikmaz
ankara da güvendiğiniz bir dr.var mı..bende aynı problemi yaşıyorum..hayatım mahvoldu..kendi ellerimle kendi dğerimi yitirttirdim..bağlanamıyorum hayata

Eger masdi olarak sıkıntı olmaz diyorsan cnm kesinlikle ebru hanimi oneririm ben maddi yonden ebru hanimdan vargectim
yok ondan bende vazgeçtim..hem maddi hem de hastalarını tutmadı diye çok kez çağırıyormuş..benim uzak memleket ankaraya tek sefer gidip bir daha hiç gitmemem lazım..çalışıyormusunuz..karşılayacak imkanınız var mı..çok kötü bir durum düştüğümüz durum yaa.hem psikolojik vicdanen hem parasal çok yıpratıyor..hayattayken ölmek gibi bir şey bu..

yok ondan bende vazgeçtim..hem maddi hem de hastalarını tutmadı diye çok kez çağırıyormuş..benim uzak memleket ankaraya tek sefer gidip bir daha hiç gitmemem lazım..çalışıyormusunuz..karşılayacak imkanınız var mı..çok kötü bir durum düştüğümüz durum yaa.hem psikolojik vicdanen hem parasal çok yıpratıyor..hayattayken ölmek gibi bir şey bu..

Canim ben istanbuldaa yaptiracam insallah bir daha ki ay baska care yok bi an once kurtulmak istiyorum ben ve 1 sene var doktorlar 1 sene olunca daha iyi oluyo diyo kontrole geldiginizde kesin sonuc diyolar

Sen nerden geleceksin ki

AAyy bazi yorumlar agzimi acik birakti... size ne yahu diger insanlardan hayatta hersey insan icindir kimin ne yasayacagi belli olmaz yasi kucuktur aldanmistir saftir aldanmistir yada isteyerek bilerek yapmistir ama ilerisi icin suphe duyuyordur...
oncelikle o coook buyuttugunuz kizlik zarinin asil islevinin kiz cocuklar bebekken beze yaptiklari ve kiz cocugu kendini daha iyi temizleyecek yasa gelene kadar mikrop kapmasini engellemek icin vardir o kizlik zari... bizim pasa beyler erkekgillerimiz de hoop namus abidesi yapmistir onu... o zar dogustanda yirtik olabilir hic olmayabilir .. namusu iki bacak arasina koymayin... erkekler yapcagini yapsin evlenene kadar kadin yapinca yuz karasi oooolduuuu... Ayrica buyuk konusanlar olmus yarin birgun kiz cocugunuz olur yada vardir ahh ben zamaninda boyle laf ettim demesin.. Bu arada ben evlenmeden once birsey yasamadim herhangi biriyle ama kizmiyorum cunki beni ilgilendirmez
kesinlikle söylediklerinize katılıyorum

Konuyla çok ilgim yok ama başlığı görünce merak ettim ve yazılanları biraz okudum. Ne kadar acı bazı kadınların birbirini bu kadar hor görmesi, garip geldi bana. Kim ne yaşamıssa yaşamıştır ve kimseyi ilgilendirmez. Hala bunu öğrenemedik. Kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok hele ki cinsellik konusunda. Cinsellik tabu olduğu sürece, hatta kadınlar bile bunu bu şekilde kabul ettiği sürece bizim işimiz çok zor memleket olarak. Millet marsta su buluyo, uzaya roket gönderiyo biz apış arasına takılıp kalıyoruz. Karı koca bile olsanız kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmemeli. Erkeklerden kaç tanesi bakir evleniyor? Erkek evlenmeden ilişkiye giriyor, hemde 1-2 de değil, liste yapabilecek kadar çok kadınla, elinin kiri deniyor. Kocalarınızın sizden önce kaç kadınla birlikte olduğunu biliyor musunuz? Yada sırf evlendiğinizde bakire olduğunuz için sizi aldatmayacağını mı düşünüyorsunuz o eleştiren bayanlar? Yok böyle bir dünya. İsteyen diktirir, istemeyen diktirmez. İsteyen evlenmeden ilişkiye girer, istemeyen girmez. Ne var bunda bu kadar büyütecek. Memleket elden gidiyor, millet evlenmeden ilişkiye girmiş kadınlara burda aşağılamaya varan cümlelerle cevap veriyor. Kendi fikrime gelince, bence diktirmek yerine sizi bu şekilde kabul edecek biri ile evlenin. Bir adam apış arasına takılıyorsa kusura bakmayında o adamdan hiç birşey olmaz. O kadar büyük bir ego ile ömür boyu uğraşmak istemezsiniz. Sevgi, mutluluk, sadakat bambaşka birşey ve bacak arasından geçmiyor ne yazıkki bu duygular. Anlayana tabi...
çok haklısınız

Kizlar ben dun ankarada dr müjde koyuncu ile görüştüm 1500 tl diyo fiyat oldukca iyi ama doktor da alaninda iyi gibi acaba bu dr hakkinda bilgisi olan var mi

X