Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Lütfen hanımlar, hakaret etmeden, karşılıklı tartışmaya girmeden herkes düşüncesini yazsın.
Birde yorumlar yanlış anlaşılıyor sanırım, bana kötü birşey mi diyor diyerek ön yargılı olmadan okursanız, karşılıklı yanlış anlamaların önüne geçersiniz

Son bise demek istiyorum hocayla ilgili konusulmus onu bende izledim aynisi mi bilmiyorum ama youtubedan yukleyebilirim kadin hocaya dediki esimden once birlikte oldum esime soylemeli miyim hocada aynen soyle soledi simdiye kadar soylemediysen bundan sonrada soyleme keske bizede soylemeseydin Allah la senin aranda zina gunahtir dedi..esinize soylemeyin demediki simdiye kadar soylemediysen evlendikten sonrada soyleme dedi hani bise olursa diye biz oyle dusunduk..iyi gunler

E ayni kapi demekki soyleyip daha kotusu olcaksa hic soylememek lazim neyse ya herkwain kendi dusuncesi uzatmanin alemi yok
Hayir hanimefendi ayni kapiyla ne alakasi var hoca evlenmeden once soleseydin yada yapmasaydin demek istedi hatta bize niye soyluyosun dedi kadin isminide vermemisti cok rahatsiz oldu hoca..bundan once solemediysen bundan sonrada soyleme dedi ama onda bile keske bilmeseydik dedi yani simdi soyle deseydi bu saatten sonra esine zarar verse sorumlulugu hocaya aitti evlenmeden once soyleyecekti kandirdiktan sonra yillar gecmis soylesem mi dedi vicdani kabul etmedi sanirim evet herlesin kendi dusuncesi ama hocanim soylediginide dogru yansitalim lutfen o solemeyin demedi hatta yapilani duydugu icin bile cok rahatsiz oldu

Belki adam hic kabul etmicekti ona tersti yalan solemis diktirmis sonra aradan yillar gecmis evlenmis sonra ben solesem mi diyo hoca hakliydi bencede adamin psikolojisini bozacagina kendi yalaninda bogulsun yani bizim dedigimiz itiraf basta edilen kandirildiktan sonra evlenip yillar gectikten sonra degil ya bakar misin hayat esim ben seneler once seni kandirmistim diktirmistim bana hakkini helal etsene demek bu hocada bunu yapma dedi yoksa soylemeyin demedi simdi siz bu sekilde yansitiesaniz genclerimiz boyle algilayacaklar hocanin her programini izlerim benim ailemde hoca cunku hic bi zaman yalani soyleyin demedi yalan soyleyen kul hakki yiyen ebediyen cehennemliktir hadis bu kul hakkiyla yanima gelmeyin demis Allah hoca hep soyler simdi hoca boyle dedi deseniz yanlis yansitirsiniz cunku oyle bise demedi

Sende suan kendine gore yorumluyosun . hem kul hakki diyosun ozaman hoca neden helallik iste demedi. Ben bunu cikardim soylediginden buda benim yorumum dogru olup olmadigini bilemem dedigim dogru demiyorumda zaten. Herkes kendi dogusunu yasar bu hayatta insanlari yargilamayi birakin artik. Esiniz olcak insana dogruyu soyleyin demek cok kolay tabi ne yasadigimizi bilen yok o yuzden lutfen yargilamayin artik

Şu mesajları okudukça içimin cekildigini hissediyorum ben on iki yaşında tecavüze uğradım o günden sonra hayat yok umut yok sevmek yok hiç bisey yok. Benim suçum neydi bilmiyorum bi çıkmazda olmak ölmek istemek hergün ölmek istemek sadece bu var

Hayatta kimin başına ne geldiğini bilemezsiniz yada bi umuda sarilip hayal kurmanın ne demek olduğunu. Yıllarca içimde yaşadım ölmek istedim yok olmak bunu bilemezsiniz. Bizim için sevmenin bile acı verdiğini tahmin edemezsnz çünkü biz toplumda kaybeden tarafız. Çünkü bizim kalbimiz önemli değil

canım benım ya...
bu dusuncelerını ben seslı dıle getırdım boylesıde vardır belkı
herseyı normal kabul edıp hayatına devam etmek ısteyen dedım
yanlıs anlasılmıstım
toplum cok onyargılı
kadınlar daha acımasız
ınsallah cok mutlu olursun ınsallah şansını bulursun

Sadece unutmak istiyorum .hayatıma devam etmek sevmek istiyorum sevilmek çok şey istemiyorum ki. Şimdi anlatın diyeceksiniz sen bile kendine anlatamazken kime neyi nasıl anlatacaksin. Hadi anlattin ya sonrası karşındaki bunu anladı mi inandı mi herşey koca bi karanlık bi boşluk soru işareti. Gelecek yok umut yok. Sonunu bilmedigın karanlık bi yol elinden tutan yok. İnsanları kalbi için sevin. Ruhu için.allah yarattığı için bunu öğretin evlatlarıza insanların ışıklarını sondurmeyin

Canım inş mutlu oluruz hepimiz malesef bizim insanımız namus kavramını farklı bir boyuta taşıdığı için kafalar başka türlü çalışıyor kimse elinden tutmaya çalışmıyo bir tekmede onlar atmak istiyo o nedenle söylememek en doğrusu kul hakkı evet dini açıdan bizde biliyoruz ama elimizden gelen bişey yok söylersek hiç bişeye hakkımız olmadığı düşünülüyor peki biz napalım öldürelim mi kendimizi akıl vermek kolay

Keşke ben sevdiğim insanla yaşasaydım. Keşke. Bunda bile şanslısınız kırklı yaşlarında bi adamın hayvanın tecavüzüne ugradim. Anlatamadım ne değişekti ki. Herkes bu o kız diyecekti dönüp bakacakti konuşacaktı. Belki yeniden kullanmaya kalkacaklardi. Sustum içim aglarken sustum.yanimda kuzenim evlenirken ben sustum. Bi gelinliğe baktım sustum tek suçum kız olmamak benim bi sevgilim olmadı korktum belki severim diye. Ben kendimden vazgeçtim Allah hiç kimsenin başına vermesin Allah büyük

Canim cok zor bisey yasamissin allah yardim etsin ama kendini bu kadar kotu hissetme bukadar tabiki senin yasadigin bambaska bisey bizimkinden daha zor belki evet insanin icinde bi burukluk oluyo yeni evlenen birini goruyosun evlendikten sonra arkadaslarin gelip neler yasadigini anlatiyo ve icin burkuluyo keske bende onun gbi evlendigim insanla ilkimi yasasydim diyosun ama gecmis geri gelmiyo ve gecmisi dusunmek sadece insanin kendisini uzuyo kimseye bisey olmuyotek care unutmak unut gecmisi once kendine unuttur sonra cozum ara herseyden mutlu olmaya calis baska care yok

Canım senin yaşadığın şey tabi kötü ama unutman lazım geçmişi değiştiremiyoruz malesef senin yanındayız ne zaman istersen konuşuruz bence yaralarını sarmak için önce bi psikolojik destek al tek başına atlatmak zor olur en azından rahatlarsın

I isimsiz23 canim tabikide senin yanindayiz psikolojik destek al esim emniyette benim yardimci olur sikayet etmek istersen biz isteyerek yapana soledik tecavuz hayattaki en kotu sey o adamin seyini kesmek lazim serefsiz hic gulemez insallah inan ole dusunme benim arkadasmda ole bi bayanla evlendi cok mutlular onun gecmisini unutturmaya calisti cok mutlular bi oglanlari var bu senin sucun degil ki bu dunyanin erkeklerin sucu sen zorla bi katliama ugramisin ne yazikki Allah yardimcin olsun biz burdayiz destegiz sana ozgecanin adina acilmis dernek var istiyosan oraya kaydolabilirsn psikolojik anlamda destek olcak insanlar var kadin siginma evinde calisiyo ablamda oranin muduru onlarada yardim ediliyo konus rahatlarsn ole erkeklerin Allah belasini versin

Hepinize teşekkür ederim. uzun zaman geçti üstünden uzun yıllar artık birine yeniden anlatmak tekrar yaşamak ağır gelecek. Hani bi yara geçerde iz kalır ya öyle. Hissizleştim. Bazen dayanılmaz hae geliyor olur olmadık şeyler dusunuyorsun. Annem babam ölürse tek ne yaparım gelecek nasıl olacak ben ne olacam sonra Rabbin için sabret diyorum bu senin belki imtihanın diyorum bi hayır vardır diyorum. Burda yazılanlara uzuldum. Bilerek veya zorla yasamişlar kimse sonunun böyle olacağını bilse yapmaz. Güvenmişlerdir sevmişlerdir. Mecburlardır tabiki herkese dürüst olsun
ama zaten herkes dürüst Allah korkusu olsaydı onlar şimdi bu durumda olmazdı. Yasamadan bilinmez ben isteyerek birşey yapmadim ama bunu anlatmak bile çok zor. Allah herkesin gönlüne göre versin

RABBİM BURAYA GİRİP İNSANLARİ YARGİLAYAN UTANCLARİNİ YUZUNE VURAN İNSANLARİ İSLAH ETSİN. SİZ NASİL Bİ İNSANSİNİZ BURDA NE HAYATLAR DÖNÜYOR HERKEZ SİZİN GİBİ RAHAT DEGİL KİMİNE AİLEDEN KİMİNE AKRABADAN ZARAR GELİYOR SİZ BURAYA SADECE DEDİKODU İCİN GİREN MAHLUKSUNUZ VE İNANİN BİZ SİZDEN DAHA NAMUSLUYUZ. CUNKU SİZ BİZİM GİBİLERİN HAYATLARİNİ YARGİLAMAYA AKİL VERMEYE CALİSARAK MERAK GİDERMEYE CALİSAN İNSANLİK DİSİ YARATİKSİNİZ AMA RABBİM BUYUK KİM DEME SEN OLURSUN!!! BURDA GUNAHTAN BAHSEDİYO KENDİ YAPTİGİ DEDİKODUNUN HATTİ HESABİ YOK KENDİ SANİRSİN EVLİYA CELEBİ BURDA BİZİM NAMUS BEKCİLİGİMİZİ YAPİYO AMA ALLAH BUYUK SİZE BEDDUA ETMİYORUM EDERSEM SİZİN GİBİ ASSALİK OLURUM! RABBİM KİME NE DERT VERECEGİNİ İYİ BİLİR KARDESİNDEN KİZİNA VARANA KADAR KİNAMAA KARDESİM KİNAMAAA! ARKAASLAR BU ARADA BENİMDE BASİMDAN BİRSEY GECTİ Bİ HATA YAPTİM BENDE SİZLER GİBİ FARKİNA VARDİM GEC OLDU.. BEN ESİMLE SEVGİLİYKEN Bİ GECE YUZ YUZE ANLATTM HERSEYİ VE DAHA CİKMAMİZİN 4. GUNUYDU BOLEYKEN BOYLE DEDİM İSEMEZSEN SİMDİDEN SOYLE BEN SENİN VEBALİNE GİRİP BANA BAGLANMİSKEN SOYLERSEM OLMAZ DEDİM UZUN Bİ SURE SESİZ KALDİ VE BANA TESEKKUR ETTİ . BEN ANLAMADAN BANA HERSEYİ ANLATTİGİN İCİN SANA COK GUVENİYORUM DEDİ . SİMDİ ALLAHA SUKUR COK MUTLUYUZ HİCDE YUZUME VURMADİ BANA KARİM DERKEN BİLE GOZLERİNİN İCİ GULUYO. DEMEK İSTEDİGİM DOGRUYU SOYLEYİN ERKEGİN GOZUNE GİRERSİNİZ BU SİZİN KUSURUNUZ DEGİL UNUTMAYİN. RABBİM HEPİNZE COK GUZEL KİSMEYLER HAYATLAR VERSİN . VERSİNKİ BİZDE İLERDE KİZLARİMİZİN BİZİM YAPTİGİMİZ HATAYA DUSMEMESİ İCİN ELİMZDEN GELENİ YAPALİM...

Gozlerim dolsu okurken yazmissin ya bana karim derken bile gozlerinim ici guluuo diye. Ne mutlu sana. Keske bende en basinda soyleseydim senin gibi cesaretimi toplayip gecseydim karsisina en basinda simdi 2 senelik iliskim nasi soyliyim bukadar severken en basta denemistim aslinda hatta sana bisey soylicem demistim ama devamini getiremedim yapamadim. Artik yapcak bisey yok yapamam cunu soyleyemem artik

Merhaba, beyaz eşya okuyacakken buraya takıldım. Benim de iyi kötü anlatmak istediklerim var. Kendi özelime girmek istemiyorum ama benim de eşimden önce sevgilim oldu ve evet beraber oldum. Pişman mıyım? Kesinlikle hayır! Zor muydu? Kesinlikle evet! Ama gene olsa gene sevişirim, istiyorsam aşıksam evet sevişirim. Bakın, çıkardan uzak, sadece ve sadece aşıksam diyorum. "O da beni seviyorsa" bile demeden. Çünkü hanımlar bu bizim bedenimiz ve ona ne yapacağımıza biz karar veririz. İnsanın en temel görevi elbette bedenine ve ruhuna iyi bakmak, ona en sağlıklı şekilde davranmaktır. Ama seks ve cinsellik bizim boynumuza pranga olduğu sürece maalesef sağlıklı düşünme noktasına gelemeyiz. Bir zamanlar gençtim, o ara farkında değildim ama tüm kadınlar gibi çok doğal ve sağlıklı br arzuyla tanıştım. Aşık oldum genç bir adama ve aşkı yaşadık. Sonra işler iyi gitmedi ve ayrıldık. Çok üzüldüm, çok pişman oldum ama olan oldu. Üstelik bu iğrenç namus anlayışındaki toplum içinde bir genç kızdım. Bir karar verdim ve yaptığımın arkasında durdum. Dedim ki; bu benle Yaradan arasında. Başka kimseye hesap vermem. Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilim. Bu benim özel hayatım. Eğer birileri benim davranışlarıma bakmadan bir zarla namuslu olduğuma karar veriyorsa o kişi benim hayatımda zaten olmamalı. Ben çok bakire hırsız tanıdım. Milletin kocasını ayartan çok bakire gördüm. Allaha bin şükür kimseye ne yalan söyledim, ne hakkını yedim ne namussuzluk ettim. Yaptığım kötü bir şey varsa o da sevdiğim adamla sevişmek oldu. Bunun hesabını da kimse soramaz bana.
40'lı yaşlarımdayım. Hep onurlu yaşadım. Yüzüne bakamayacağım kimse yok bu hayatta. Eşimle tanıştığımda da kendisine bir açıklama yapmadım. Zamanı geldi, seviştik. Sonra baktık biz artık ayrı yaşayamıyoruz. Evlenelim dedik. Evlendik. 1 gün bile sormadı. Ben de anlatmadım. Özel hayatım çünkü, gizlediğim bir şey yok, ama gözüne sokup da sinirlerini de bozmam. O da aynı şekilde, 10 yıldır sadece 1 kez eski kız arkadaşlarından bahsetti, o da 10 dakika. Merak etmiyor muyum? Evet elbette. Ama bazı şeyler de dökülüp saçılmamalı.
Pişman değilim, çünkü yaşadığım deneyim, benim kendimle barışık hale getirdi. Ne istediğimi neyi sevdiğimi bildiğim ve seks deneyimimi bir değer olarak gördüğüm için çok keyifli bir özel yaşamımız var. Arkadaşlarımın çoğunun cinsel yaşamı ayda 1 kez zorla sevişmekten ibaretken, biz bir çocuğa ve onca yıla yaşa kiloya rağmen çok uyumlu bir çiftiz. Bu da eşimin bana sonsuz bağlanması olarak geri döndü. Bir kez bile birbirimiz aldatmadık. Bırak aldatmayı gözümüz kaymadı. Çünkü yatakta iyiyim, deneyimliyim, kocamı seviyorum, onunla sevişmeyi seviyorum, bunu hiç ihmal etmiyorum

Talihsiz deneyimler yaşamış olabilirsiniz. Ama lütfen bu talihsizliğinizi de hayatınızın bir parçası olarak görün ve arkasında durun. Birileri size bunu bir eksik gibi yüzünüze vuracak olursa asıl siz basın k.çına tekmeyi. Kimseye bir açıklama yapmayın, anlatmayın. Yüzüne diyin ki: evet seviştim, sen yoksa hiç sevişmedin mi??? Merak etmeyin kimse sizi bir fahişe gibi görmez. Erkekler (inanın iyi tanırım onları) o kadar aptal değildir. Siz eğilip bükülürseniz, bunu dert ederseniz kendinize, bu deneyimin kötü olduğunu düşünürseniz onlar da sizi ezmek için bunu kullanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…