- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.089
-
- Konu Sahibi birdahaaslaa
Ne alakasi var ya bide bu cikti simdi kendiniz olun falan oyle toz pembe degil hersey uzaktan bakildigi gibide degil karismayin artik. He diyelim anladi sicak suya oturttu vs. Napalim yani nasip der basimiza geleceklere katlaniriz ama biz yinede elimizden geleni yapiyoruz. Su elestiri konusu kapansin artik ve burdaki asil bulunma amacimiza hizmet edelim ya birbirimize yardim edelim fikir alis verisinde bulunalim tecrubelerimizi paylasalim. Bursada murat arslan var canim onu bi arastir istersen burdan baya yazan olmustu
kime oldunuz?hiç bi sıkıntı yaşamadım.İlk gece mi de rahatlıkla geçirdim canım.Yaptıracaksan istanbulda yardım etmeye çalışırım.
evet kalıcı oldum geçicide yapılıyomuş ama onu bir hafta içinde kullanmak gerekiyorben riske etmek istemedim.. geçici denilen aslında fantazi için yaptırılanmış tek dikiş atılıyomuş kanamama riskide var dedi galiba çok iyi hatırlamıyorum ben direkt kalıcı istedim ne olur ne olmaz diye çok şükür atlattım
Slm canlarım ben kalıcı yaptırmıştım turgay karakaya yapmıştı aylar sonra evlendim , hiç sorun yaşamadım. kalıcı flep tavsiye ederim
Çocuğun var ve bakireyim diyemi yutturacaksin anlamadimÜcreti ne kdr cnm bide doğum yapanlarda oluomu
Yalnız aynen ya ahahhahaÇocuğun var ve bakireyim diyemi yutturacaksin anlamadim
Yalnız aynen ya ahahhaha
Çocuğu var bi de kızlık zarı diktirip bakireyim mi diyecekmiş ??? Acaba vajina daraltma ameliyatından mı söz ediyor.
Meryem Ana mübarek
boşverin kızlar kim ne yaptırıyosa yaptırsın. mümkün olduğunca yorum yapmayalım böyle şeylere, belki benim de karnımdaki bebek kız. belki sizin de kızınız var. o da bu duruma düşse üzülmez miyiz? herkesin hakkında hayırlısı olsun diyelim.
o konuda haklısınız ben sadece ilk 1-2 sayfayı okuyabildim. ben de kızım olursa güvenli ve mantıklı olsun isterim öyle yetiştiririm doğruyu yanlışı gösteririm ve böyle durumlara düşmesini asla istemem. her şey kendi seçimi olur. öyle tartışmaya açık ki konu, nereden tutsam elimde kalıyo o yüzden fazlaca yorum yapıp ah almak istemem.Benim kızım yaptıklarının arkasında dik duracak ailesinden korkmayacak bir şeyler yaşıyor yada yapıyorsa sorumluluklarını bilecek okul bitti eve kız gideyim yada ah evlenme vakti geldi bu çocukta tam evlenmelik diktireyim mantığında olmayacak. Benim kızım kendi kendi asla ezmeyecek ayaklarının üstünde düşüncelerinin üstünde dimdik duracak. Konuyu genel okuyun hepsi mağdur tecavüze uğramışlar gibi beden bizim kime ne ? Kaldıramayacaksan aile toplum diyorsan yaşama bu kadar basit kadınlık onuru nerede ya yazık günah insan kendini et parçası olarak görebilirmi?
yani yaptırsa da adam yemez ki.Belki eşine fantazi olsun diye süpriz yapacak ya da oda çocuk aldıranlardan bu yüzden dikiş tutarmı tutmaz mı diye soruyor