Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

yooo herşey toz pembe değil ama seni sen olduğun için kabul edecek insanda çok illa bu kandırılır mantığı yanlış işte kadının kendini ezmesi kadar kötü bişey yok. Karar sizin umarım anlamaz kız sanar sizi bi ömür kandırırsınız mutlu olursunuz...

walla ne derseniz deyin ben kızlık zarı operasyonu geçirdim.İstanbul'da yaşıyorum.Yardımcı olurum.Herkesin hayatı yaşantısı hataları kendini bağlar..ne yazık ki toplum bunu aşamıyor sıkıntı burada..

hiç bi sıkıntı yaşamadım.İlk gece mi de rahatlıkla geçirdim canım.Yaptıracaksan istanbulda yardım etmeye çalışırım.

kadir bey genel cerrah ... anestezi teknikeri bir arkadaşım var. o yönlendirdi.

evet kalıcı oldum geçicide yapılıyomuş ama onu bir hafta içinde kullanmak gerekiyorben riske etmek istemedim.. geçici denilen aslında fantazi için yaptırılanmış tek dikiş atılıyomuş kanamama riskide var dedi galiba çok iyi hatırlamıyorum ben direkt kalıcı istedim ne olur ne olmaz diye çok şükür atlattım

Genel cerrah nasil yapiyor bu islemi

Mrb, ben de kizlik zari dikimi yaptirdim. Bir ay once yaptirdim du an agridan oluyorum. Galiba enfeksiyon oldu. Bu durumda olanlar var miy di. Sanki yara var ve orasi cok agriyor cok korkuyorum. Lutfen yardimci olu

Arkadaslar sizin ozeliniz karismak istemem ama bu cok ezici degil mi evlenmek icin aşik olucaksiniz bence seffaf olunmali hayatiniza girecek insanin da mutkaka gecmisi vardir en onemlisi bunu kendinize yapmayin sizi seven oldugu gibi istemeli..ben evliyim esim hayatima giren ilk insandi ama onun ilki ben deildim benden once yapmis yapacagini sorun etmedim gecmis sonucta gerci sordum benim bi birlikteligim olmus olsaydi ama sadece bi kisiyle kabul eder miydin asla etmezdim dedi bir kisiyle oldugunu nerden bilcem dedi aslinda sorun bekaret deil kac kisi oldugundan emin olamamak direk kotu kadin dedirtiyo buda yanlis ama her erkek benim kocam gibi degildir tabi birlikteligim olsaydi yine de söylerdim ayrilmak pahasina cunku dürust olunmali diye düsünuyorum şansliyim ki bole biseye gerek kalmadi..

boşverin kızlar kim ne yaptırıyosa yaptırsın. mümkün olduğunca yorum yapmayalım böyle şeylere, belki benim de karnımdaki bebek kız. belki sizin de kızınız var. o da bu duruma düşse üzülmez miyiz? herkesin hakkında hayırlısı olsun diyelim.

Yalnız aynen ya ahahhaha
Çocuğu var bi de kızlık zarı diktirip bakireyim mi diyecekmiş ??? Acaba vajina daraltma ameliyatından mı söz ediyor.

Meryem Ana mübarek

Belki eşine fantazi olsun diye süpriz yapacak ya da oda çocuk aldıranlardan bu yüzden dikiş tutarmı tutmaz mı diye soruyor

Benim kızım yaptıklarının arkasında dik duracak ailesinden korkmayacak bir şeyler yaşıyor yada yapıyorsa sorumluluklarını bilecek okul bitti eve kız gideyim yada ah evlenme vakti geldi bu çocukta tam evlenmelik diktireyim mantığında olmayacak. Benim kızım kendi kendi asla ezmeyecek ayaklarının üstünde düşüncelerinin üstünde dimdik duracak. Konuyu genel okuyun hepsi mağdur tecavüze uğramışlar gibi beden bizim kime ne ? Kaldıramayacaksan aile toplum diyorsan yaşama bu kadar basit kadınlık onuru nerede ya yazık günah insan kendini et parçası olarak görebilirmi?

Ya niye yorum yapiyosunuz size soran oldumu nekadar mal insan varsa gelmis yok benim kizim boyle olmaz ay benim kizim bilmem ne bize ne senin kizindan ya git nasi yetostirceksen yetistir kizini. Bukadarda olmaz artik ya elestiri yapinca yargilayinca mutlumu oluyosunuz anlamiyorum size ne yahu. Saygi duymayi ogrenin biraz yolda mini etek giyip gezenlerede durdurup yorum yapiyomusunuz gunah napiyosun niye boyle geziyosun falan diye. Bi susun artik kimsenin sizin akliniza ihtiyaci yok ister dogum yapar diktirir ister cani ister diktirir KARİSMAYİN

o konuda haklısınız ben sadece ilk 1-2 sayfayı okuyabildim. ben de kızım olursa güvenli ve mantıklı olsun isterim öyle yetiştiririm doğruyu yanlışı gösteririm ve böyle durumlara düşmesini asla istemem. her şey kendi seçimi olur. öyle tartışmaya açık ki konu, nereden tutsam elimde kalıyo o yüzden fazlaca yorum yapıp ah almak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…