Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Gozlerim dolsu okurken yazmissin ya bana karim derken bile gozlerinim ici guluuo diye. Ne mutlu sana. Keske bende en basinda soyleseydim senin gibi cesaretimi toplayip gecseydim karsisina en basinda simdi 2 senelik iliskim nasi soyliyim bukadar severken en basta denemistim aslinda hatta sana bisey soylicem demistim ama devamini getiremedim yapamadim. Artik yapcak bisey yok yapamam cunu soyleyemem artik :KK43:
İstersen özelden yaz bana canim

Az önce diğer formdan bişey okudum. O kadar uzuldum ki kendim adına. Kesin tecavuze uğramışsinizdir diyo. Birine kendine inandirmak ne kadar zor. Kadın olmak ne kadar zor. O et parçasının olmaması ne kadar zor. Şuan kendimi çok kötü hissediyorum. Lağam çukuru yazılmış toplumda bu kadar aşağılanmak ne kadar kirici hayatın boyunca birinin seni kabul etmesini beklemek. Konuşacak kimsem yok yazmak istiyorum

Bursa 'da Murat Aslan 'a yakın zamanda ameliyat olan var mı?
Ben kalıcı yaptırıp dügün zamanı gelince geciciyi de yaptırmak istiyorum her ihtimale karşı;
Bir de gecici de özellikle su değdirilmemesi önemli diyorlar.3-4 gün gecici işlem garanti bir şekilde sonuç verir mi en çok bunu merak ediyorum.(4 gün boyunca su degdirmeden gecici işlemi murat bey e yaptıran varsa yazabilir mi? )

Ne kadar mükemmel insanlar var gerçekten. Hayatlarında hiç hata yapmamış, hiç yalan söylememiş, hiç duygularına kapılmamış, hiç mantığının dışına çıkmamış, her şeyi yapmadan önce sonunu düşünmüş mantıklı kararlar vermiş ve daha neler neler... Gerçekten çok mükemmelsiniz. Hepinizden çok etkilendim... Peki diğerleri? Yalancı, Ahlaksız, sahtekar, edepsiz, o..... f...... Aşağılık insanlar di mi. Lütfen böyle Düşünen insanlar bitsin Artık ya. Evet sevdin seviştin. Kimseyi ilgilendirmez. Bu kimseye seni Yargılama hakkı vermez. Pişman oldun düzeltmek istiyorsun gene kimseyi ilgilendirmez. Buraya Gelip ahlak bekçiliği yapan mükemmel insanlar Bi dönün kendi hayatınıza bakın. Evet belki o zarın sapasağlam duruyor ama Bi kalbini gönlünü vicdanını sorgula. Bi insani yaftalayacak kadar Günahsız mısın doğru musun? Kimseye herhangi bir şeyi ispatlamak kendinizi anlatmak zorunda değilsiniz. Hatta bana kalırsa eşinize sevgilinize de bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz. Ama herkesin yaşam Şartları Çevresi ayni değil. Bu operasyonu yaptırmak zorunda hissediyorsan hiç utanma Söylenenlere kulak asma kimseyi umursama. Bu senin hayatın. Doğrusuyla yanlışıyla..

Az önce diğer formdan bişey okudum. O kadar uzuldum ki kendim adına. Kesin tecavuze uğramışsinizdir diyo. Birine kendine inandirmak ne kadar zor. Kadın olmak ne kadar zor. O et parçasının olmaması ne kadar zor. Şuan kendimi çok kötü hissediyorum. Lağam çukuru yazılmış toplumda bu kadar aşağılanmak ne kadar kirici hayatın boyunca birinin seni kabul etmesini beklemek. Konuşacak kimsem yok yazmak istiyorum

Buradakilerin çoğu da aynı şeyi söylüyor zorla oldu ben istemedim hiç kimse de sevdim yaşadım ama evlenirken kız olmak istiyorum demiyor ha bazıları bir çok kişiyle yaşamış yani o üzüldüğünüz kısım yine diktiririm nasılsa mantığında olan klaasik yalanları kullananlardan dolayı çıkıyor dik duran ben buyum diyen kendini et parçası olarak lanse etmeyen hemcinslerimiz oldukça kimse ağzını açamaz ama iki yüzlü o kadar çok ki dolayısı ile hepimiz aynı kefeye anladınız mı?

yazdıgım sorulara cevap verebilecek birileri varmı? forumun konusu dışına cıkılıyo bu baslık altında.
lütfen konuyu dagıtmasak daha iyi olur.

Ben bakire evlenmedim. Evlenmek zorunda da değildim ha suanki aklım olsa ilkimi kocamla yaşamak isterdim. Yalan söylemedim sordu anlattım o istediği kadınla zevkini yaşarken sırf ben bunu yaptım diye o... gözükle bakicaksa olsaydi zaten benim kafadan olamazdı. Eşim hayatımda ki ikinci ve son erkek suana kadar bi sorun yaşamadık bu konudan dolayi. Sizde yalan söylemicek birini tercih edin kızlar

Merhaba, beyaz eşya okuyacakken buraya takıldım. Benim de iyi kötü anlatmak istediklerim var. Kendi özelime girmek istemiyorum ama benim de eşimden önce sevgilim oldu ve evet beraber oldum. Pişman mıyım? Kesinlikle hayır! Zor muydu? Kesinlikle evet! Ama gene olsa gene sevişirim, istiyorsam aşıksam evet sevişirim. Bakın, çıkardan uzak, sadece ve sadece aşıksam diyorum. "O da beni seviyorsa" bile demeden. Çünkü hanımlar bu bizim bedenimiz ve ona ne yapacağımıza biz karar veririz. İnsanın en temel görevi elbette bedenine ve ruhuna iyi bakmak, ona en sağlıklı şekilde davranmaktır. Ama seks ve cinsellik bizim boynumuza pranga olduğu sürece maalesef sağlıklı düşünme noktasına gelemeyiz. Bir zamanlar gençtim, o ara farkında değildim ama tüm kadınlar gibi çok doğal ve sağlıklı br arzuyla tanıştım. Aşık oldum genç bir adama ve aşkı yaşadık. Sonra işler iyi gitmedi ve ayrıldık. Çok üzüldüm, çok pişman oldum ama olan oldu. Üstelik bu iğrenç namus anlayışındaki toplum içinde bir genç kızdım. Bir karar verdim ve yaptığımın arkasında durdum. Dedim ki; bu benle Yaradan arasında. Başka kimseye hesap vermem. Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilim. Bu benim özel hayatım. Eğer birileri benim davranışlarıma bakmadan bir zarla namuslu olduğuma karar veriyorsa o kişi benim hayatımda zaten olmamalı. Ben çok bakire hırsız tanıdım. Milletin kocasını ayartan çok bakire gördüm. Allaha bin şükür kimseye ne yalan söyledim, ne hakkını yedim ne namussuzluk ettim. Yaptığım kötü bir şey varsa o da sevdiğim adamla sevişmek oldu. Bunun hesabını da kimse soramaz bana.
40'lı yaşlarımdayım. Hep onurlu yaşadım. Yüzüne bakamayacağım kimse yok bu hayatta. Eşimle tanıştığımda da kendisine bir açıklama yapmadım. Zamanı geldi, seviştik. Sonra baktık biz artık ayrı yaşayamıyoruz. Evlenelim dedik. Evlendik. 1 gün bile sormadı. Ben de anlatmadım. Özel hayatım çünkü, gizlediğim bir şey yok, ama gözüne sokup da sinirlerini de bozmam. O da aynı şekilde, 10 yıldır sadece 1 kez eski kız arkadaşlarından bahsetti, o da 10 dakika. Merak etmiyor muyum? Evet elbette. Ama bazı şeyler de dökülüp saçılmamalı.
Pişman değilim, çünkü yaşadığım deneyim, benim kendimle barışık hale getirdi. Ne istediğimi neyi sevdiğimi bildiğim ve seks deneyimimi bir değer olarak gördüğüm için çok keyifli bir özel yaşamımız var. Arkadaşlarımın çoğunun cinsel yaşamı ayda 1 kez zorla sevişmekten ibaretken, biz bir çocuğa ve onca yıla yaşa kiloya rağmen çok uyumlu bir çiftiz. Bu da eşimin bana sonsuz bağlanması olarak geri döndü. Bir kez bile birbirimiz aldatmadık. Bırak aldatmayı gözümüz kaymadı. Çünkü yatakta iyiyim, deneyimliyim, kocamı seviyorum, onunla sevişmeyi seviyorum, bunu hiç ihmal etmiyorum

Talihsiz deneyimler yaşamış olabilirsiniz. Ama lütfen bu talihsizliğinizi de hayatınızın bir parçası olarak görün ve arkasında durun. Birileri size bunu bir eksik gibi yüzünüze vuracak olursa asıl siz basın k.çına tekmeyi. Kimseye bir açıklama yapmayın, anlatmayın. Yüzüne diyin ki: evet seviştim, sen yoksa hiç sevişmedin mi??? Merak etmeyin kimse sizi bir fahişe gibi görmez. Erkekler (inanın iyi tanırım onları) o kadar aptal değildir. Siz eğilip bükülürseniz, bunu dert ederseniz kendinize, bu deneyimin kötü olduğunu düşünürseniz onlar da sizi ezmek için bunu kullanır.

Benim şahsen tek endişem, genç bayanların buna teşvik edilmemesi.
Yani bu benimle Allah arasında, bu benim bedenim, istediğimi istediğimle yaşarım demek
diğer bayanlara buna özendirmemeli.
Neticede dediğiniz doğru, bu sizin hayatınız, özeliniz, seciminiz vs.

Merhaba kızlar baya uzun oku oku bitmedi başlık ile içerik farklı devamli bi sorgulama tartışma başlık amacında gibi kızlar zarı diktirdikten sonra sonuç alanlar varmı varsa kimler ve doktorlar adı nedir

Ne zoruma gidecek kardeşim sizler yüzünden hemcinslerimden utanır oldum..İnsanlığımızı sorgular oldum.Yediğiniz haltlara laf eden yok.Kim nasıl istiyorsa hayatı o şekilde yaşar.Birisiyle değil 1000 kişiyle birliktede olsan umrumda olmaz lakin yalan söyleyen insan gördüm mü kanım çekiliyor.Nasıl bu kadar rahat olunabiliyor anlamıyorum..

Seni tanımıyorum belki benim abimin , kuzeninim yahut çok yakın birisinin sevgiliside olabilirsin belki de hiçkimsem lakin hakikat bir ki ortada bir yalan dönüyor ve sizde göz göre göre buraya yazıp insanlara kötü örnek oluyorsunuz.

Hadi bizler belli yaşlara gelmiş insanlarız ama burada yeni ergenliğe girmiş birçok genç kızımız var.Birşeylerin bu kadar basite alınması ne kadar doğru..Yap nede olsa çözümü var izlenimi vermek ne kadar etik.Bu konuları bu kadar alanen konuşacak kadar ne zaman çağdaşlaştık..Olmayın yapmayın ne halt yiyecekseniz önce onun çözümünü düşünün eğer bulamıyorsunuz o işe girişmeyin.İnsanları daha fazla aptal yerine koymayın yapmayın !

Allahin bildigi kuldan saklanmazmis, saklanirsada bu ona yine Allah tarafindan agir bir sekilde geri döner. Ayni haram bir sekilde sans oyununda edinen para gibi..ne o arabadan nede o adamdan hayir gelir.
Yapilani asla desteklemiyorum, zaten yaptigim yorumdanda, sizin yorumunuzu begenmemdende ortada, ama bu devrin "adami" bu devrin (böyle bir kizi) hak eder. Insallah herkes hayatinin her döneminde hak ettigi insanlarla karsilasir, özellikle hayat arkadasiyla.

Allahin bildigi kuldan saklanmazmis, saklanirsada bu ona yine Allah tarafindan agir bir sekilde geri döner. Ayni haram bir sekilde sans oyununda edinen para gibi..ne o arabadan nede o adamdan hayir gelir.

Ben insanların yaşadıkları ile ilgilenmiyorum hatalar hepimiz için ama bir insanı kandırmak o insana yalan söylemek çok büyük bir yanlış.Ne yaşarsak yaşayalım birilerinin merhametine ihtiyacımız olmamalı.Sizi olduğu gibi benimseyen ve zar parçası ile kıyaslamayan insanlarla olunmalı.Köpekler gibi de sevsek de bundan ödün vermemeliyiz.

Ben insanların yaşadıkları ile ilgilenmiyorum hatalar hepimiz için ama bir insanı kandırmak o insana yalan söylemek çok büyük bir yanlış.Ne yaşarsak yaşayalım birilerinin merhametine ihtiyacımız olmamalı.Sizi olduğu gibi benimseyen ve zar parçası ile kıyaslamayan insanlarla olunmalı.Köpekler gibi de sevsek de bundan ödün vermemeliyiz.

Aynen katiliyorum, zaten sizin yorumunuzu okuduktan sonra, diger sayfalari okuma geregi duymadim.
Benide kimin ne yasadigi ilgilendirmez, ama yasarken var olan "yürek" sonrasinda arkasinda duracakken nedense birden yok oluyor. Böyle birsey yok, ya ayni cesareti sergileyeceksin, hem gereksiz bir günaha daha girmeyip, hemde kendine olan saygini yitirmemek icin, yada yasamayacaksin. Namus iki bacak arasindakinden ibaret degil tabiri, yapipta "yeterki insanin ruhu kirlenmesin" demek degil. Benim, ki ben almanyada dogup, büyüdüm, yetistirilme tarzima göre bunun anlami "her halti yiyip" , ama yerken kizliga zarar gelmicek bir sekilde namus ve din anlayisi olamaz. Forumda gecen biri yazmis.. sanki el degmemis kiz kalmis diye..din ve namus anlayisinda anlama kitligi olmayinca, demekki öyle kizda hala bu devirde oluyormus ve sasirtici bir sekilde bu kizlar durmadan kinanan avrupada yetisen kizlardan cikiyor (sözüm meclisden disari).
Yani seviyorum söyleydi, böyleydi bunlarin tamami palavra, sevmeyi birak benim gibi disardan bakildiginda beklenmicek sekilde dinine ve kültürüne bu kadar önem verip, benim kadarda böyle birsey yapma sansini hergün elde eden biri yoktur burda. Yani bahanelerin ardina siginmak, kendinden ödün vermek gibi aciz insanlarin isi. Tek seven siz degilsiniz, tek sevilende degildir eminim. Ama hangi sevgi daha üstündür, Allaha olan mi, yoksa sizden böyle birsey bekleyen sevgiliyle (ki bu "adam" sözde sizi seviyor) size sonrasinda her türlü pismanlik yasatacak bir deneyim edinmekmi. Sizi sevse zaten, karsinizdaki adamda sizin gibi ayni din ve kültür anlayisiyla büyümüs, sizden böyle bir beklentisi asla olmaz, cünki sizi böyle bi duruma asla düsürmek istemez.
Konun basindada o araba durumunu diger sahisin savunmasi...eger o "adam" sirf kizligindan yola cikarak, böyle bir hediye alma geregi duyuyorsa, Allah bilir o "adam"ne kadar adam, gecmisi ve beyni ne acizliklerden ibaret bir "adam". Demek istedigim, önceki yorumumdada belirttigim gibi.. herseyi gören Allah, yani siz karsinizdakini kandirmaya calissaniz bile, bunun karsiligini, yani esitligi saglayacak olan yine Allah.

Ya niye surekli bi akil verme pesindesiniz ya hayir anlamiyorum mesela basi acik bi arkadasinizin yada tanidiginiz sayfasina girip senin yaptigin yanlis gunah falan diyomusunuz butun gunahlara yada yanlislara tepki gosteriyomusunuz boyle bi burasi kalmis orayada girelim bi akil verelimmi dediniz. Size ne yahu biz bilmiyoruz sanki sizin soylediklerinizi

Ya niye surekli bi akil verme pesindesiniz ya hayir anlamiyorum mesela basi acik bi arkadasinizin yada tanidiginiz sayfasina girip senin yaptigin yanlis gunah falan diyomusunuz butun gunahlara yada yanlislara tepki gosteriyomusunuz boyle bi burasi kalmis orayada girelim bi akil verelimmi dediniz. Size ne yahu biz bilmiyoruz sanki sizin soylediklerinizi

Bu yorumunuza göre demek ki pişmanlık vs hikaye bilerek isteyerek evlilik zamanı geldiği için yada evlencek biri bulunduğu için bu eylemi gerçekleştiriyorsunuz. Hayat tabi sizin ve sizin "gerçekte" ne yaşadığınızı da bilemem ama sizin gibi kadınlar olduğu sürece ne o erkek milletinin çenesi duru ne biz kadınlar et parçasından öteye gidebiliriz. Sizi si yapan değerlerinizdir düşünsenize evlenceğiniz adam sizden daha cin ve anladı ne yapacaksınız o zaman ? Ya da tam tersi tam odun zar derdi olan biri sıcak suya oturttu ne yapacaksınız o zaman ? Kendiniz olmaktan bu kadar korkmayın yaşadıysanız kendi rızanız isteğiniz ile bedende hayatta sizin bir başkasının söz hakkı olmamalı ama siz bunu yaparak bu hakkı doğuruyorsunuz yazık...

kızlar bu işe lütfen dini, aileyi, sevgiyi, kültürü karıştırmayın.
Tamam bunların hepsi bu kararı verirken etkili...
kızlık zarıma zarar gelmesin diye başka haltları yiyen arkadaşlarım var...
detayına girmek dahi istemiyorum.....
-------------------------
Başlık konumuza dönelim mi?

Bu yorumunuza göre demek ki pişmanlık vs hikaye bilerek isteyerek evlilik zamanı geldiği için yada evlencek biri bulunduğu için bu eylemi gerçekleştiriyorsunuz. Hayat tabi sizin ve sizin "gerçekte" ne yaşadığınızı da bilemem ama sizin gibi kadınlar olduğu sürece ne o erkek milletinin çenesi duru ne biz kadınlar et parçasından öteye gidebiliriz. Sizi si yapan değerlerinizdir düşünsenize evlenceğiniz adam sizden daha cin ve anladı ne yapacaksınız o zaman ? Ya da tam tersi tam odun zar derdi olan biri sıcak suya oturttu ne yapacaksınız o zaman ? Kendiniz olmaktan bu kadar korkmayın yaşadıysanız kendi rızanız isteğiniz ile bedende hayatta sizin bir başkasının söz hakkı olmamalı ama siz bunu yaparak bu hakkı doğuruyorsunuz yazık...
Ne alakasi var ya bide bu cikti simdi kendiniz olun falan oyle toz pembe degil hersey uzaktan bakildigi gibide degil karismayin artik. He diyelim anladi sicak suya oturttu vs. Napalim yani nasip der basimiza geleceklere katlaniriz ama biz yinede elimizden geleni yapiyoruz. Su elestiri konusu kapansin artik ve burdaki asil bulunma amacimiza hizmet edelim ya birbirimize yardim edelim fikir alis verisinde bulunalim tecrubelerimizi paylasalim. Bursada murat arslan var canim onu bi arastir istersen burdan baya yazan olmustu

X