Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Arkadaşlar cvp vermeyelim böyle insanlara ne demişler davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş boşverin. Biz niye burdayız birbirimize destek olalım yardım edelim diye bu Tür insanlarla konuşup canımızı sıkmayalım inanın okurken bile morelim bozuluyor zaten herkesin derdi kendine yeter Allah hepimizin yardımcısı olsun.

bakalım yetkılıler bunca hakarete karsılık ne zaman ilgilenecekler.
8 aylık evlıyım sacma bı zar yuzunden vajınısmus oldum
6 ayım vajınısmusla gectı ve kızlık zarımı cıkarttırtmak ıcın amelıyat oldum
o sacma zar yuzunden 6 ay acı cektım
onemsemeyın takmayın kafaya dıye yazdıklarımın sonucu
ve arkadaslarında yazdıkları sonucu
hepımıze ahlaksız serefsız namussuz yalancı delı gıbı kelımeler kullandı
eger hala serbestce saydırabılıyorsa bu forumda
ve bu kadar agır namusa laf sayıpda hala burda ısrarla bulunuyor buraaya yazıyorsa
benım ıcın her turlu kocaman soru ısaretıdır
umarım yetkılıler ılgılenır.

Zar o kadar onemsizse niye diktirip yalan soyluyorsunuz benim doğmamış yavruma laf edince terbiyesizlik olmuyoda ben soleynce mi oluyor benimde sizin yazdiklarinizi okuyunca midem bulanıyor başlığa bak evlenenler anladı mi bende utanıyorum..benim lafım isteyip sonra yalan söyleyenlere ydi yoksa zorla ugrayanlara lafim olamaz tabi arkalarindayiz ama isteyipte sonra yalan solemeyin dedim ama siz sindirmisiniz zaten aman banane ya biraz kendinize sayginiz olsa yaptığınız hatalarida kabul edersiniz mutlu olmak için karşısındakini Kandırıyorsunuz bise yazmicam bundan sonra..benim doğmamış yavrumun geleceğine laf edenlere tek sözüm kziimin geleceği ne beni ne sizi ilgilendirir ama doğru olan bise vr onun annesi babasını kandirmadi..zaten sizinle konuşmanın bile gereksiz olduğunu anladım düşününce benim kaynanam oğluna söyleme böle bise oldu dedgnde bile eşim sen benden bise sakliyon gözlerini kaciriyon diyo kendi annesini satmamak için onu bile soleyemiyorum aslında bi omur boyu yalanı kolay söyleyecek oda kocasıni kandrcak yüzüne bakacak insanlarla da isim ol.amali haklisiniz bende size cevap vermicem ne yaparsanız yapın..

alıngan gunundesın
ıcını rahatlatmak ıcın sunu soyleyeyımkı dogmamıs evladına laf soylemek kımsenın haddı degıl benımde degıl
ılk sen bana oglunun karısı boyle bırsey yapsa napardın dedıgın ıcın bende benım ogluma gelene kadar sen kızına dıkkat et dedım
dolayısıyla herkes bu yuzden bana katıldı
ve aynen dedıgınız gıbı herkesın cocugu kendıne sorumlu bu laf saydıgınız kısıler bende dahıl anne baba evlatlarıyız :)
bı dusun bunca kısı nıye sana karsı tavır sergıledı
senın gıbı bende hamıleyım
sen kendı soyledıgını unutup bıze kızdın
oncekı msjlarını tekrar okumanı tavsıye ederım tesekkurler.

Sen yalanı normal karşıladığını için söyledim damada söyleseler diye banada diyolarki aman boşver kendi yanlışları ben uyarmak istedim aman banane hayatımda basıma ne gelirse bu yüzden geldi üni.dede hep savundugumdan erkekler masum mu bilemem ama ne sen ne ben ne bi erkek kandirilmayi hakketmez neyse banane ayrıca ozgecan cinayetinde elimde olsa o adamı oldururdum eylemler için 23 sa.lık yola İstanbul gittim neyse aman yapılanları solememe gerek yok siz yalan soleyin kandirin sanada hamileliğin hayırlı olsn sen yalanı savunduğu için soledm ben..ben onu savuadimki çocuğuna gelsin dediniz neyse ben alıngan gününde değilim de yine özgürlükçü ruhum tuttu aman bidaha buraya da girmemiş herkes tavır almiis konunun tamamını oku kaç kişi neler yazmış az önce okudum ama bu olayı sindirmissinz yapacak bise yk banane yasak istemyrm bidaha

kımse cocuguna gelsın demedı
bızle ugrasana ve benım olacak gelınıme gelene kadar kızına dıkkat dedım
baska arkadaslarda buyuk konusma buyuk konusanın basına daha beterı gelır dedı
kınadıgın sey basına gelmeden ölmezsın bılmeden konusma dedıler
bende yalanı savunmuyorum anlamamıssın bıle
yanı kısacası anlamıyorsun
sakin kafayla baska zaman tekrar bastan yazdıklarını ve yazdıklarımı okursun
ya da okuma neyse
sen dusuncenden oturu yargılanmıyorsun ya da emın ol dusuncenden ötürü hayatında o bahsettıgın zorlukları yasamadın
ne yasadınsa uslubundan yasadın
bı konusmaları karsılastır bı tavrına bak rıca ederım
ınsanın resmen damarına basıyorsun kıskırtıyorsun tahrık edıyorsun cok sinirli konusuyorsun bu sebeplede anlamıyorsun
sunu kabul etmelısın kı herkes herseyı dusunebılır ve kımsenın namusundan sorumlu degılız kımsenın haddıne degıl namusa laf saymak
herkesın dusuncesıne saygı duymak zorundayız
cunku bızım sorunumuz degıl herkes kendınden sorumlu
sen o kızın yerıne yanmayacaksın kı bukadar bagırdın cagırdın teror estırdın
boyle devam edersen kaybedersın evet
gercekden son derece anlayıs ve sabır gostererek yazdım
umarım anlarsın
daha da yazmam

Tabiki de yanmicam ama ben kandirilmaya kizdim abin yok mu kuzenin neyse ya psikolojimi bozcm insanlara olan güvenin azalacak ben gidiyorum yazdklarmi okuyrm hicbise yok bence sadece alkislamadm diye zorunuza gitti uyandım diye neyse banane ben burada yalan söyleyenlere değil karsiya uzuldm dedgm gibi kimse yalanı hakketmz ne evlendgn insan ne onun ailesi neyse sende beni anlamamisn halada anlamamaya devam ediyorsun Allah büyük ben bise demyrm artik herkesin herşey karşısına bugün çıkar bende yanlış bise yaptiysam çıkar sende ama annem benim hafız diyanettemde ekli hep derki sen uyar görürseniz günahı senden çıksın gerisine karışma sakin biseyi görmemezlikten gelme neyse ya umarım sizinde yazdklarniz karşınıza çıkmaz hamilesiniz ben artık konusmucam diyorum yeter..

Burada inş senin kizin olur sen mükemmel yetistrirsn hoacakal

hala aynı tahrık edıcı tavır
SABIIRRR
ohooo konu bıldıgın dine fetva ya kadar gelıyor
yahu burda herkes musluman olmak zorunda degılkı
her dınden her mılletden ınsan var
ayrıca hocaya hacıya hafıza girersek herkes kendı aılesını anlatmaya baslar

tamam haklısın sensin
cok dogrusun
butun kızlar hepımız abdest alıp namaz kılıp karsına gelıp oyle konusmalıyız,
cok cok cok cok haklısın
benı affetmen ıcın oruc tutup secdeye yatıcam
tamam sensın

Yoo seni affetmicem ahimda kalicak senle hoscakal

Esimle ilk gecemizde kan gelmedi..sonrasindada gelmedi..(ben daha once hic iliski yasamadim.esimle uzun yillardir sevgiliydik)
Aradan uc ay gecti.siddetli sancim icin doktora gittim.
Ve hala kiz oldugumu zarimin esnek oldugunu orda ogrendim.
Esime sordum o gun..neden hic sormadin?
Cunku seni taniyorum..inaniyorum biliyorum.geriside bos dedi.

Tesadufen bu konuya geldim..yapmayin arkadaslar..
Ben sizi kinamam.yaptiginiz dogru veya yanlis arkasinda durun.ve sizi zariniz icin degil siz oldugunuz icin seven biriyle olun..kendinize aci cektiriyorsunuz..cok uzuldum inanin

tabiki bizi zarımız için değil biz olduğumuz için seviyolar en azından kendi adıma konuşuyorum ama o iş öyle olmuyo işte sadece sevgi değil. nasıl arkasında durursunki böyle bişeyin yada nasıl söyleyebilirsin hadi böyle kabul etti diyelim hep aklında olcak her kavgada gündeme gelebilcek bi konu bütün bir ömür ilişkini evliliğini etkiliycek bişey o yüzden napalım şimdi bütün bunları bile bile anlatalımmı hemde kendimiz bile unutmaya çalıştığımız bi konuyu.. böyle birşey olmamış gibi olalım istiyoruz diğer arkadaşlarımız gibi olmak istiyoruz düğünümüze nişanımıza günler aylar kala buruk bi mutluluk yaşamak istemiyoruz diğerleri gibi neşemizi mutluluğumuzu tam anlamıyla yaşamak istiyoruz. evet yaptık bi hata ama deli gibi pişman olduk.. oyüzden şimdi varsa bi çaresi onu arıyoruz..

Zaten en buyuk vicdsni icinizde yasayarak odersiniz bedelini...ben esimle sevgiliyken esimi bazi sebeplerden terkedip baskasiyla nisanlandim.filmlerdeki gibi dugun tarihi alacakken ondan kaynakli sebepten bitti cok sukur.

1 yil sonra tekrar esimle birlestik nisanlanip evlendik...birgun olsun icinde kusku olmadi..hicbir kavgamizda yuzume vurmadi.
Bazen oyle olurki acaba unuttumu o gunleri diye sorarim...

Tabiki allah ve kul arasindadir hersey..ama ben yapmazdim...kandiramazdim sevdigimi.gozlerinin icine baka baka yalan soyleyemezdim..dedim ya herkes farklidir.
Ben sadece kizlarin bu psikolojiye girip kendilerini yipratmalarina cok cok uzuldum....onun icin yazdim.yargilamak kinamak icin degil

gercekden cok efendı bı ınsansınız
böyle konusun canımı yiyin :)
oh be cok sukur kültürlü biri

emınım burda bıcok kız soyledıklerınızı cıddeye alacakdır
düşüncelerınız cok yapıcı ılımlı
keske berkes sizin gıbı olsa
burda sız ve sızın gıbı dusunen arkadaslar oldukca ve cogaldıkca bazı seyler duzelecektır boyle konulara gerek kalmayacaktır emınım
çünkü toplumu kadın dogurur

Cook tesekkur ederimmumarim degisir insanlik bu konuda

"Kızlık zarı" denilen şey bazı kadınlarda yok yada hiç kanama olmuyor. Burada yaptıranlarda da suç yok. Toplumdaki kültür öyle bir seviyede ki erkekler yaparsa "helal" kadınlar yaparsa adları kötü anılıyor. Benim sadece okuyupta üzüldüğüm nokta eğer bir ömür geçirmeyi düşündüğün kişiye söylemezsen onu kaybetmekten korkarsan zaten baştan kaybedersin bu sıradan bir evliliğe yada bir süre sonra boşanmaya döner. Tabii ki herkes eşinin kendilerini olduğu gibi kabul etmelerini ister ama böyle kişiler çok azdır. Kimse hiç kimseye yapma yada git yap diyemez bu kişinin kendi seçimidir. Ben ilk birlikteliğimi zarımı değil! Gerçekten sevdiğime inandığım kişiyle yaşamak isterim. Hiçbir işlevi olmayan bir zarın insanın hayatını bu kadar etkilememesi lazım. Bu arada çocuğunun başına gelse gibi bir konuda konuşuldu. Çocuğunun başına gelirse bence ilk endişelenilmesi gereken psikolojisidir.
Umarım herkes hakkında hayırlısı olur sadece bir zar sizin karakterlerinizi değiştirmez kızlar dimdik ayakta durun daima :)

tabıkı allah korusun kımsenın cocugunun basına gelmesın cok zor durum
bahsettıgım zor durum zar degıl bu arada psıkolojısı mevzusu
herkes kendınden ve kendı cocugundan sorumlu
yok gelının boyle olursa bılmemne dıyene kadar hatta zara gelene kadar hayatda okadar onemlı seyler varkı
keske tum mesele zar olsa keske hersey bukadar basıt olsa tek dert bu olsa
yakın komsumun kızında bı mevzu oldu oyuzden hassasım bu konuda
komsum 30 yasında ve 9 yasında kızı vardı
kasımısmı napmıssa kanaması gelmıs
nasıl aglıyor annesı hemen doktora goturdu
doktorun altdan muayene etmesı gerekıyor o yasta bıle olsa
yazılı prosedur falan uygulanmıs
o kucucuk kız varya
o yasadıgı travmayla kendını balkondan attı
o kucucuk kız
kı annesı kızlık zarı derdınde de degıldı kanamasına korktu bırseymı oldu rahmıne dıye
zar bıle degıldı aklındakı

nasıl bebeklıkten berı empoze edılıyorsa o allahın belası derı parcası
o salak zar yuzunden 6 ayım ya koca 6 ayım vajınısmusla gectı 8 aylık evlıyım
genel anestezı altında amelıyat olarak kurtuldum
ve esımın doktora dedıgı ne sacma seymıs olsa nolurrr olmasa
onca bakıre kız var her haltı yıyen sankı namus bu kadar basıt mı kı dedı

ınsallah boyle erkeklerı yetıstıren kadınlar cogalır
malesef zaman okadar kotu kı
burda kızların mevzusu aslında eslerını kandırmak degıl
ölümden kurtulmak
bu buhran o psıkolojı zor bırsey
kandırmak olsa mevzu
zar dıktırene kadar kapsulu cıktı kanama yapıcı ılac cıktı
yapay kızlık zarı kanı cıktı
adet gunune getırenı yıne var
mevzu kandırmak dgıl
amelıyat oluyorlar ya korkudan bu onlara en buyuk ceza
ınsanı kandırmak ve yalan kısmı kulla allah arasında
sızınde bahsettıgınız gıbı

Aklinca yazdiklarinla bana laf vurmusun evet bayn iyi konusmus ama sende iyi kivirmisin ben senin kizlara ohh diktirin kizlar diktirin demene kizdim dedim ki nasi yalana tesvik edersin bak bayan benim dedigimi soylemis esinin yuzune bakip nasi diyebilursin diye...neyse sen iyi kivirmisin burda yalan soleyin diyosun baska konulardada yalan nasi affedikir diyosun sen bence milletin kukturunu dusunecegine bi kisiligini otur erkek soleyemez yalan ama kizlar siz soleyin demekle neyi kastediyosun yazik esine acidim valla dahada muatap olmam banada ima yapma ya ben konusmak istemiyorum senle sen once konusmalarindaki tutarlikiga bak diger konulara yorumlarinada baktim herbirinde ayri cikar konusmusun aman banane ben notunu verdim zaten senle muatap olamm

Merhaba arkadaşlar. Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi acaba. Hangi doktora dikrdiklerini de tabiki
cnm keşke daha once okusaydım yazını daha yenı uye oldum. burda bır cok ınsan baskı altında kalmış beyınlerını yansıtmışlar. ınsanlar hata yapablır ıllakı karsındakıne demek zorunda deılsın acıklamk zorunda degılsın bu senın ozelın adama hı bırsy demk zorunlulugn yok bu sadece kendı ıcını rahatlatmk ve aılene laf gelmesın dıye . oyle kolay degıl sevdıgıne anlatmak helede kendıne daha anlatamamışken.dıkım ıslemıne gelince korkulacak bısy yok sadece araştır doktorunu sec.(korkut arslan hakkında olumlu sonclar var. )bnm ogretmn arkadsm esıne hersyı anltrk evlendi buyuk asktı adm onun ıcn dağları delerdi diyebilirim. sonuç kıza sıddet evden çıkarmama neredeyse ogretmnlıgınden olacaktı duşunun okulda herksn ıcnde vurdu sonuç boşanma ve kızı rezıl etme. ne oldu gızlmedıde kız rezıl oldu.o yüzden senın kararın oyle kendıne hakrette etme dünyanın sonu degıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…