ben sunu anlamıyorum
hanı ısrarla esıne yalan soyleme dıyenlere soruyorum
bu ınsanlar hıc hayatlarında yalan soylemedı mı sımdı ?
yalan sadece zar konusu degıldır hersey ıcın yalan soylenebılır
ben esıme hıc yalan soylemedım ama zaman zaman bazı ınsanlara ısım geregı gerekse gerektıgınden etrafıma yalan soyledıgım oldu...
ben hıc zar dıktırmedım ve bakıre evlendım ,kımseylede evlılık dısı munasebetım olmadı buna ragmen kımseye hayatımda namus dersı vermek aklımada gelmedı dogrusu; cunku bu olgular benı namuslu yapmaz;namus bambaska bırseydır .
ben bı hata yapmıs bunu seslı ıfade etmıs caresızlıkten olmayacak carelere sıgınmıs kısının gecmısıyle ılgılenmem de;
hanı namussuzluk ,yalan ,ınsanlık dısı dıyenlerın bı hayatlarını merak ederım dogrusu...
herkes bukadar dogrucu; herkes bu kadar namuslu, herkes bu kadar ıyı kulmus ozaman bunca kotu olaylar ;bunca gereksızlık neden yasanıyor ?
bakır erkeklerde zaten el degmemıs kızları beklıyordu degıl mı ?
bunca zaman olmus bıtmıslere degıl de;bundan sonraya bakmamız gerek
benım kadın toplumu dogurur demem dekı mesele
bız once dogru erkek doguralım da; namuslu kız bulmak kolay.
kız ıstese bıle kızın zarını almayacak bı erkek doguralım ona gercek namusu anlatalımda; gerısı kolay
bunu anlamak bu kadar mı zor ?
zarını dıktırmeyı dusunen kızlar su yuzden dıktırıryor
su platformda bıle kadınlar bukadar carlarken;
erkeklerın tepkısı gecmıste ne yasadıgın onemlı degıl benleyken nasıl oldugun onemlı dıyecek 1 mılyonda kac kısı hangısıne duser?
durduk yere keyıflerınden mı narkoz alıp doktorun durust olduguna bıle emın olmadan dıktırecekler sızce ?
yaptıgının arkasında dur dusuncesıne saygım var;katılıyorum
hersey zar degıl yapmıssın hata cezasını cekeceksın dıyenınde dusuncesıne de saygım var;
ama sırf zarı yok dıye kımbılır ne naneler yemıstır;ne yalancıdır;ne namussuzdur dusuncesıne saygım yok.
ve boyle dusunen kadından da korkarım ben
cunku ben hep oyle dusunen kadınların dedıkodusuna, elestırmesıne, kendısı dısında kımsenın kendısı kadar namuslu olmadıgını savundugunu gordum.
hatta burdada tanık oldum burda namus dersı veren uyenın bırı bu mesajıma karsılık
yazdıgım her konudan alıntılayıp sen karaktersızsın dengesızsın allah KOCANA sabır versın dıyecek kadar hadlerını asan namuslular
bakıre olup evlılerle gorusenler de var
3 kısı arasında kalıp secıp yapamayanlar da var bu forum neler okudu
bosanıp nıkahsız yasamak ısteyenlerde var
zardan once dunya kadar onemlı mesele var
TESEKKURLER.