-
- Konu Sahibi birdahaaslaa
çok bilmişlere bende bir cevap yazayım. ben çok genç yaşta kandırıldım tecrübesizliğimden dolayı karşımdaki de zorladı (psikolojik olarak) benim de aptallığımdı evet neyse ben o zamanlar hymenoplasti gibi konular hakkında bilgim yoktu. 1 yıl depresyondan çıkamadıktan sonra biraz alıştım. sonraki ilişkimde dürüst olayım dedim. evet terk etmedi anlayışlıymış gibi davranıp o da faydalanmaya kalktı nasılsa olmuş bir defa mantığıyla. anladım ki erkekler ya bunu kabul etmeyen etik değerlerine bağlı insanlar, kabul edenlerse rahat ve senin geleceğin umurunda olmuyor. o topa tekrar giremem.. Allah beni affetsin ömrüm boyunca bununla yaşayacağım. çocuğum olursa böyle bir hata yapmaktan korumaya çalışacağım.
canım çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun. ne yapmayı planlıyorsun şimdi?Merhaba kızlar,
Aralık sonunda hymenoplasti olmuştum ve nisan başında da harun beye kontrole gitmiştim.kendi kendime baktigimda da gayet kapali gorunuyordu ustelik.harun bey demişti ki "dikişler tutmus hiçbir sorun yok".ama dün gittiğim jineklolog kesinlikle bakıre olmadığimi söyledi önce böyle bir şey mumkun değil dedim çünkü hymenoplastiyi anladı ve zarf atıyor zannettim ama kadın kesinlikle bakıre değilsiniz dedi.harun beyi aradım siz tutmuş demistiniz doktora git rapor al demistiniz nasıl olur böyle bir şey dedim aslında bakiresin ama delik biraz geniş olmuş gel bir kaç dikiş daha atalım dedi.bu isten kurtulus yok sanırım.cidden kafayı yiceeem.bu arada size bir tavsiye asla sadece hymenoplasti operasyonunu yapan doktorla yetinmeyin lütfen başka bir doktora da görünün.ya ben bu halimle evleneyim kime soracaktım bunun hesabını
Merhaba kızlar,
Aralık sonunda hymenoplasti olmuştum ve nisan başında da harun beye kontrole gitmiştim.kendi kendime baktigimda da gayet kapali gorunuyordu ustelik.harun bey demişti ki "dikişler tutmus hiçbir sorun yok".ama dün gittiğim jineklolog kesinlikle bakıre olmadığimi söyledi önce böyle bir şey mumkun değil dedim çünkü hymenoplastiyi anladı ve zarf atıyor zannettim ama kadın kesinlikle bakıre değilsiniz dedi.harun beyi aradım siz tutmuş demistiniz doktora git rapor al demistiniz nasıl olur böyle bir şey dedim aslında bakiresin ama delik biraz geniş olmuş gel bir kaç dikiş daha atalım dedi.bu isten kurtulus yok sanırım.cidden kafayı yiceeem.bu arada size bir tavsiye asla sadece hymenoplasti operasyonunu yapan doktorla yetinmeyin lütfen başka bir doktora da görünün.ya ben bu halimle evleneyim kime soracaktım bunun hesabını
Mecburen bir daha ameliyat olucam,başka alternatifim yokcanım çok üzüldüm ya çok geçmiş olsun. ne yapmayı planlıyorsun şimdi?
Şaka gibi değil mi?madem öyle sen neden bana soylemiyorsun geniş olduğunu.bu doktorlar resmen işin ticaretinde.daha da komigi yaşadığım şehre yakın bir doktoru aradım belki geçici yaptirir tekrardan o izdirabi ve stresi çekmem diye adam geçici için 3000 tl istedi.şu an resmen bu işte çok para olduğunu anlamislar insanlari somuruyorlar.geçmiş olsun. harun özkan bana güvenilir gelmiyor açıkçası . nasıl geniş olmuş ya.
aynen şaka gibi canım yaŞaka gibi değil mi?madem öyle sen neden bana soylemiyorsun geniş olduğunu.bu doktorlar resmen işin ticaretinde.daha da komigi yaşadığım şehre yakın bir doktoru aradım belki geçici yaptirir tekrardan o izdirabi ve stresi çekmem diye adam geçici için 3000 tl istedi.şu an resmen bu işte çok para olduğunu anlamislar insanlari somuruyorlar.
Şaka gibi değil mi?madem öyle sen neden bana soylemiyorsun geniş olduğunu.bu doktorlar resmen işin ticaretinde.daha da komigi yaşadığım şehre yakın bir doktoru aradım belki geçici yaptirir tekrardan o izdirabi ve stresi çekmem diye adam geçici için 3000 tl istedi.şu an resmen bu işte çok para olduğunu anlamislar insanlari somuruyorlar.
Son durum geçici olmanın çok saçma olduğuna karar verdim.harun ozkan a o kadar para verdim zaten gidicem yeniden yapacak.işin kötüsü durduk yere genel anestezi alicam yine,lokalle yaptirmayi ne bünyem ne de psikolojim kaldirir çünkü.adam kaliciyi da 6000 e yapıyo bu arada resmen kafayı yemişler.oha ya 3000 ne demek??
naptın peki son durum ne?
tam kurtuldum bu işten dediğim anda başladığım yere geri dönmek sinirlerimi bir hayli yipratti.doktorlara lütfen dikkat edin biliyorlar ki aksi bir durumda ne bir hak iddia edebilir ne de dava açabiliriz.belli ki bu durumu sonuna kadar kullanıyorlar.eğer doktora güvenip muyane olmasaydım adam göz göre göre herseyi mahvedecektiCok uzuldum bende umudum kirildi biz napicaz peki hangi doktora guvenicez. Ayrica ozel hastaneler 200 liraya falan yapiyolarmis geciciyi benim yasadigim yerde. 3000 nedir yani
arada adam diye bahsettigim harun bey değil yasadigim şehre yakın olan doktor.3000 gecici 6000 flep yöntem dedi.sanırsın organ nakli yapacak.hepi topu 4-5 dikiş atiyorlarCok uzuldum bende umudum kirildi biz napicaz peki hangi doktora guvenicez. Ayrica ozel hastaneler 200 liraya falan yapiyolarmis geciciyi benim yasadigim yerde. 3000 nedir yani
Canım öncelikle çok üzüldüm nasıl olmuş ya ben anlamadım bi doktora daha gitseydin kontrole keşke ben hiç gitmemistim bana ne diyecekti acaba gitsem çok şaşırdım ve üzüldüm canım çok geçmiş olsun bi doktora daha git muhakkak amaMerhaba kızlar,
Canım öncelikle çok üzüldüm nasıl olmuş ya ben anlamadım bi doktora daha gitseydin kontrole keşke ben hiç gitmemistim bana ne diyecekti acaba gitsem çok şaşırdım ve üzüldüm canım çok geçmiş olsun bi doktora daha git muhakkak ama[/QUOTE
Gittim canım sonuç sabit.senin avantajın üzerinden çok zaman geçmeden ilişkiye girmen oldu belki de.2 3 aylıkken benimki de tamamen kapali gorunuyordu.şimdi bakınca serçe parmagimin baş kısmı kadar açılma var.tutmamis olabilir sorun yok ama doktor nasıl göz göre göre tutmuş diyip beni yollar onu aklım almıyor.sen nasılsın canım,her şey yolunda mı?mutlu musun?sana lokal anestezi ile ilgili sormak istediğim bir şeyler var.özelden konuşalım mı?
Ben kalıcı yaptırdım ve kanamam oldu arkadaşlar darısı sizin başınıza ... Allah herkesin duasını kabul etsin bu kandil gecesi
Kime yaptirmistiniz acaba?Ben kalıcı yaptırdım ve kanamam oldu arkadaşlar darısı sizin başınıza ... Allah herkesin duasını kabul etsin bu kandil gecesi
Cok uzuldum bende umudum kirildi biz napicaz peki hangi doktora guvenicez. Ayrica ozel hastaneler 200 liraya falan yapiyolarmis geciciyi benim yasadigim yerde. 3000 nedir yani
Aynen ama kalici istiyorum ben iste. Sen ne durumdasin iyilestimi biraz daha suanda komtrole nezaman gtceksinözel hastane daha güvenilir. pahalı bile olsa hastane sonuçta