Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

morarık vardı
inanmazsan inanma

Üst baş sağlam darp yok morarık varmış görünmeyen yerde ve kimse ne bu haline ne sana ne oldu demiyor rahatça eve gidiyorsun kim inanır ve evet inanmak zorunda değilim sende inandırmak hayırlı geceler herkesin karakterine bağlı seçimleri vardır...

ne yasadıgımı nerden bilcen
evde kimse yoktu
tabiki sordular
anlatamadım
tamam mı

Kesinlikle verme cevap,bir de biriniz bana ozelden şunları nerden şikayet edebileceğimi söyleyebilir mi?içim parçalandı blondish_ozlm in yazdıklarını okurken.yazık yavrum ciddi ciddi cevap veriyor birde.ayip cidden ayip.burda kovacakari gibi beddua etmek asla istemem ama diliyorum ki alay ettikleri,ahkam kestikleri,hor gördükleri şeyi yasamadan bu dünyadan gocmezler.kızcagiz resmen tecavuze uğramış(burda herseyi çok bildiğini düşünenler için küçük bir dipnot rizasiz ilişkiye girmek muhatabiniz kocaniz bile olsa "tecavüz" sınıfına girer.ama adam sevgilisiymis diye mızmızlanacak arkadaslara belırteyım)hala diyolar ki yok şikayetçi olsaydın öyle böyle yapsaydin.sen tecavuze ugrarsan(bu bir temenni ayrıca)polise git,dava aç,herkese de anlat olur mu?neyin davasını guduyosunuz burda ki?

napcan ki yaşamayan bilmio işte
rızam yoktu

Slm canlarım ben kalıcı yaptırmıştım turgay karakaya yapmıştı aylar sonra evlendim , hiç sorun yaşamadım. kalıcı flep tavsiye ederim

kızlar merhaba,
bu tecavüz olayının üzerine gitmeyelim lütfen bunu anlamak ve anlatmak çok zor (arkadaşlarımdan biliyorum) Allah kimsenin başına vermesin.
dikim olayı ise çok karışık bir his bence... burada yazan bir arkadaşında dediği gibi suç mahalinden parmak izlerini silmek gibi gibi gibi... ama madalyonun birde diğer yüzü var toplumun erkeklerin algısı vs. vs...
kandırmak mı? derdini anlatabilmek mi? ya karşındaki anlayacak mı? yoksa bir ömür boyumu bu zan altında kalacaksın.... çok zor!

hem de çok

merhaba kızlar bende uzun süredir bu işlem için takip ediyorum ve aranıza katılmak istedim. böyle birşey çok zor allah kimsenin başına vermesin her türlüsü sıkıntı maalesef

Kib uazan yerden sikayet ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…