Umarim bir gün
Senin burda insanları vandalize edip bundan zevk duyduğun aşikar o yüzden seninle muhattap olmayacagim ama umarım birgun bir kız çocuğun olur ve burda laf ettiğin herkesin yasadiklarinin totalinden bin beter şeyler yaşar.bunu canı gönülden diliyorum.
geleceği görme gibi bir şansım olmadığı için bir gün adamın birine bu kadar aşık olacagim ve adamın böyle bir şeye onem gösterecegini tahmin edemezdim tabi ki.
ben" bu konuyla ilgili benim gibi düşümeyen biriyle asla beraber olamam ne işim olur benim öyle "comar"larla" diyordum,ettiğim büyük laflardan biriydi ki böyle ayagima dolandı ama şimdi tam olarak böyle bir adamı seviyorum.
Belli ki kaostan beslenen bir insansın ve belli ki hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler var(eski mesajlarını okuyan bir psikolojik danışman olaraktan tavsiyem tedavi olman)başkalarının ne yaptığına bu kadar kafa yoracagina keşke "kendi hayatımi nasıl guzellestiririm?" sorusuna cevap arasan,enerjini daha dogru bir ise harcamış olmaz misin?Bu arada bu sitede vakit harcamaktan daha faideli işler bulursun belki kendine