Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

Canım bence 1 yıl varken yaptırman iyi olmuş.koşuşturmalarım var.eşya bakıyoruz aileler geliyo onlarla zaman geciriyorum.yürümekte ve oturmakta cok zorlanıyorum.dikkat çekiyo.regliyim dedim.ama gercekten canım cok yanıyo.hareketlerim kısıtlı.keşke bende önceden yaptırsaydım.hem kötü gecen iyileşme sürecini atlatmış olurdum.hemde rahat rahat kontrollerimide yaptırırdım.kendi dr.gitmek istemiyorum bidaha.memnun kalırsan kontrole ayşe hanıma gitmeyi düşünüyorum.

Aynen canım o kadar kotuyum ki suan duramıyorum ıster ıstemez dıkkat cekıyor senın ıcınde kolay değil ki en yoğun donemın dıkkat et sende benbozulur diye korkuyorum tekrar aynı seyleri yasamaktan korkuyorum evet ayse hanım benı cok rahatladı yeride bakırkoyde elimden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım son kontrolu ihmal etme aman. acıkcası ben kontrole gıtmıstım hıc beklemıyodum boyle bısey bıanda kadar verdım ve işlemi yaptık sonrasında pişman oldum keske evlenmeme yakın zamanda yaptırsaydım dıye arda bey nededi peki kanama olurmuymus

Evet 15 güne kadar oluyomuş.3 gün sonra duş sl dedi.ama dikiş yapılan bölgelere tutarak yapma dedi.ilaç falan vermedi.bidaha kontrol etmemize gerek yok dedi.cok tereddütlüyüm o yüzden.ya gercekten cok iyi,yada cok ilgisiz.anlayamadım 1 ay olsunda kontrole giderim.tekrar yazarım sonucunu.sende canını sıkma bence 1 yıl önceden olması cok iyi olmuş.rahatlarsın ozamana kadar...

Banada Agrı kesıcı ve bıkac ilac daha verdi ilaçları almasam hıc kalkamam herhalde yerimden iyleşme sürecini atlat kontrollerini yaptırırsın zaten 1 aya anca iyi olur gıbıme gelıyor

Canım bısey daha sorucam sen flep yöntemi yanı lazar ilemi yaptırdın yoksa normal cerrahımı

''O zaman Rabbini Hamd ile tespih et. Ve O’ndan mağfiret dile. Muhakkak ki O, Tövbeleri kabul edendir.'' (Nasr)
Herkesin yaptığı Hatalar,Günahlar vs.. ALLAHla Kul arasındadır. Kimse kimseyi yargılayamaz,eleştiremez. Tövbe ettise,pişmansa senden benden ALLAH katında daha üst mertebededir,Bilemeyiz. Ayrıca kimse de mana bulmasın. NE OLDUM DEĞİL,NE OLACAĞIM Demeli. İnsan kınadağı şey,başına gelmeden Ölmezmişş..

canım rahatsız ediyorum ama bısey sorucam sana lazerlemı yaptırdın yoksa normal cerrahı yollamı cvplarsan sevınırım buarada agrın ne durumda nasılsın

kızlık zarı dıktırecek olanların ahlakını sorgulayanlara oncelıkle soylemek ıstedıklerım var
acaba bu elestırenler namus bekcısı gecınenler azıze mı rahıbe mı hacı mı hocamı
kımbılır hayatlarında ne yalan yanlıs hatalar var
kımsenın hayatı kımseyı ılgılendırmez
sızın gıbı elestıren yargılayan sevımsız ahlak bekcılerı yuzunden kızlar bugun boyle operasyonlara ıhtıyac duyuyolar herkes kendı k....na baksın bu bııırrrrr

ıkıncısı dıktırecek arkadaslara soyluyorum
ben 8 aylık evlıyım ve ılk 6 ayım vajınısmusla gectı
cok acı dolu gunler yasadım zarım septalıymıs vajınam olması gerekenden cok darms
kızlık zarımı cıkarttılar ve vajınamı genıslettıler okadar darmıskı catlamıs 4 de dıkıs atmıslar
kızlık zarım gıtsın dıye genel anestezı altına yattım 1 bucuk saat amelıyatım surdu
amelıyatdan sonra son pansumanımda kocamın doktoruma dedıgı su lafı duydum
keske su kızlık zarı dıye sacma doku olmasaymıs esım bosuna bunca ay acı cektı
butun ınsanoglu bunun derdınde nasıl bı aptallık erkeklerın zerre aklı yok dedı

ben bunu duydugumda sok gecırmıstım adam cektıgım acılardan daha acısını cekmıs meger nerdeyse zarım olmasa mutlu olacak

ve kocam bakir bir adam

kızlar daha once vıcdansızına denk gelmıssınız allahım bukez ıyısıyle karsılastırsın
zar dıktıren kızlara yagdıran hatunlar onları yazana kadar bunu yapan erkeklere bela okusaydı olması gereken olur ve yerınde olurdu
erkek ıstedıgıyle yatsın kalksın ıstedıgıyle evlensın olduuu
bu dın ahlak dersı verene sunu dıyorum
dınımız namusu sadece kadına vermemıs
eger sadece kadına vermıs olsaydı hz.yusuf kendını neyden saklıyordu
hz.harun kendını neyden sakındı
peygamberımız neden namus uzerıne onca dıl doktu
ki benım ismim nisa
nisa suresı kadın haklarından namusundan bahseder
de gedin allah askına

yaptırın kızlar
oh dıktırın hıccc bırsey olmaz
gunahı sızın boynunuza kımsenın problemı degıl
elestıren kadınlar erkeklerıne cocuklarına yegenlerıne namus ogretsın once

canım rahatsız ediyorum ama bısey sorucam sana lazerlemı yaptırdın yoksa normal cerrahı yollamı cvplarsan sevınırım buarada agrın ne durumda nasılsın
Bana çift kat flep dikimi yapıldı.2. Kat garanti olsun diyeymiş.lazerle kesma işlemini yapıyo sanırım.sonra flep dokusunu kaldırıyo ama lazersiz diye biliyorum.bugün 4. Günüm cok iyiyim.aspirin dışında agrı kesicileri iç demişti öyle yapıyorum gayet iyiyim.tabi oturmakta hala sıkıntı cekiyorum ama rahatım agrım sızım yok kanamada 15 gün sürermiş ama az olurmuş.sızıntılarım hala var.sen ne durumdadın canım

hala agrım var ve tansıyonum dusuk. merak ettım bende seni banada lazerlemi yoksa normalmı dedi lazaerle olan daha az kanıyomus galıba bende lazer ıle yaptırdım onun için sordum lazer ile yapılan dokular yanıyor falan yazmıslar korktum acıkcası canım bırbırımızı sureclerden haberder edelım olurmu

Tamam canım kanaması seni korkutmasın,

Aman Allahım tesadüfen burayı okudum ve şoka girdim..bu ne terbiyesiz lık tir hem zina hem yalan hem şeref hem dolandıricilik herşey..bu kadar düştünüz mu ya siz erkekler karşısında cahillikmis gecicen CAHİLLİĞİ tecavüze uğrayanlara lafım yok a isteyerek olanlar sonrada bunu normal şey gibi anlayanlar sonraya yaptırıp eşini kandırmaya çalışanlar bende gencin bende sevgili oldum hemde 6 yıl surdu ve evlendim el ele tutsmaktan ileri gitmedim izin vermedim benimkide nefis ama belki o adamla evlenmicektim sonra naşı hesap vercektim icime ve üni.yi dışarda okudum her türlü imkanimvardi ama ben kendi şerefime bu lekeyi başı surerdim..diyelim yaşadım yaptın büyük bi hata diktirmek nedir ya karşısındakini kandırmak dilerim Allahtan böle yapan biri ve hiçbirşey olmamış gibi davranan en sevdiği abisi olur kuzeni olur kardeşi olur evlendigi insanda ayni olur diktirmis olur bi nebzede olsa anlar abiyi kandırmak ne demekmiş..ya düşünmesi bile kotu abim onu kandıran bi insanla evli..burada dedikodu günah fln yazmışlar saka misiniz zinayla bunu nasıl bir tutarsiniz biride diktirin kızlar demiş evet dikyirin hatta babamızı götürünce annenizi serefinizide diktirsinler çünkü omur boyu bi insana yalan söylemek zor olsa gerek..gerçi bu şekilde davranan insan yalanida unutur hatta eşinin yüzüne de bakar..

Çok ama çok saçma konusmusun bu başı teselli erkek yapıyı yaparsa oda onun günahı başkasının gunahiyla kendini insan nasıl aklasin biz erkek yapsın mi diyoruz ya ne kadar değişmiş dünya iyi şeyleri niye ornek gostermiyosunuzda hatayı mantığa burunduruyorsunuz..hayatımda şerefini namusunu haysiyetimi ne annem için ne babam için ne eşim için korudum ben kendim için korudum..ayrıca hata saygı duyuyorum ama diktirin ne demek karşısındaki insani kandırmak ne demek omur boyu yüzüne bakacagin bi insan..bak evliymisin diyelim ilerde bi oğlun oldu gelinin böle oğluna yalan solesin ister misin onu kandirsin istiyorsan başına gelsin istemeyenlerin gelmesin..arkadaşım resmen alkış tutmussun yalanciliga nee diyeyim dünyanın çivisi çıkmış..herkes kotu sizde kotu olun tamam mi o bir dünyada da ama herkes yapıyordu dersiniz yazık yazık bence önce şeref dikilsin..

kendınıze bı ıyılık yapın her dusunceye saygı duymayı ogrenın
bukadar karsı cıktıgınız konunun ıcınde ne yorum yapıyorsunuz ozaman hıc gırıp merak etmeyıp okumayıp ustune de cevap yazmamanız gerekıyordu

ben sıze sacma demıyorum sızın gıbı
ve yıne sızın gıbı eksık dusunup kıskıstıcı yazmıyorum
umarım bırseyler ogrenırsınız
ben namusumu aılem esım ıcınde degıl
kendım ıcın allah ıcın sakladım ona bakarsanız
aygıca oglan gelın meselesıne gelırsek o benım problemım degıl
onu gelın benle degıl allahla cozecek o ısı banane
herkez namus bekcısı herkes tanrıca mubarek
peygamberımız karısmamıs kımsenın namusuna ınsanlara ne
sıze ne
selametle

Sanane ya,herkez kendisinden sorumlu.ne güzel mutlu bi hayatın var.devam et sanane insanlardan,başımdan ne gecmiş sanane.töreye kurban gidince senmi kurtarıcaksın.insanların hayatları bukadar basit diil.hayat bi zar diil.sen işine bak.bu konularla alakan yok madem bu sayfalardada işin olmasın o zaman.cehalet akıyor yazından.hayatın iyi yönlerini yaşamışsın.bundan sonrada yaşaman dileğiyle.not;büyük konuşma bi kızın olur,kınadıklarını yaşatmasın Allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…