-
- Konu Sahibi birdahaaslaa
Aynen ama kalici istiyorum ben iste. Sen ne durumdasin iyilestimi biraz daha suanda komtrole nezaman gtceksin
Çok büyük geçmiş olsn bende harun beye oldm gecen hafta suan pişmanım herşey parayı alana kadardı Allah kahretsin ellerine düştük bu fırsatçıların herkes sadece para derdinde Allah yardımcımız olsun bizimde ;(Merhaba kızlar,
Aralık sonunda hymenoplasti olmuştum ve nisan başında da harun beye kontrole gitmiştim.kendi kendime baktigimda da gayet kapali gorunuyordu ustelik.harun bey demişti ki "dikişler tutmus hiçbir sorun yok".ama dün gittiğim jineklolog kesinlikle bakıre olmadığimi söyledi önce böyle bir şey mumkun değil dedim çünkü hymenoplastiyi anladı ve zarf atıyor zannettim ama kadın kesinlikle bakıre değilsiniz dedi.harun beyi aradım siz tutmuş demistiniz doktora git rapor al demistiniz nasıl olur böyle bir şey dedim aslında bakiresin ama delik biraz geniş olmuş gel bir kaç dikiş daha atalım dedi.bu isten kurtulus yok sanırım.cidden kafayı yiceeem.bu arada size bir tavsiye asla sadece hymenoplasti operasyonunu yapan doktorla yetinmeyin lütfen başka bir doktora da görünün.ya ben bu halimle evleneyim kime soracaktım bunun hesabını
keşke bu duruma düşmeseydikÇok büyük geçmiş olsn bende harun beye oldm gecen hafta suan pişmanım herşey parayı alana kadardı Allah kahretsin ellerine düştük bu fırsatçıların herkes sadece para derdinde Allah yardımcımız olsun bizimde ;(
coktesadüffen gördüm yorumunuzu ve sinirlerime hakim olamadim , yav kadının kizindan sizine allah askiina. Yok cok isterim yasasin cart curt allah askina el insaf lutfen sacmalamayin, daha yuzunu bile gormediginiz bir kadinin dogmamamis cocuguna beddua ediyosunuz.Umarim bir gün
Senin burda insanları vandalize edip bundan zevk duyduğun aşikar o yüzden seninle muhattap olmayacagim ama umarım birgun bir kız çocuğun olur ve burda laf ettiğin herkesin yasadiklarinin totalinden bin beter şeyler yaşar.bunu canı gönülden diliyorum.
geleceği görme gibi bir şansım olmadığı için bir gün adamın birine bu kadar aşık olacagim ve adamın böyle bir şeye onem gösterecegini tahmin edemezdim tabi ki.
ben" bu konuyla ilgili benim gibi düşümeyen biriyle asla beraber olamam ne işim olur benim öyle "comar"larla" diyordum,ettiğim büyük laflardan biriydi ki böyle ayagima dolandı ama şimdi tam olarak böyle bir adamı seviyorum.
Belli ki kaostan beslenen bir insansın ve belli ki hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler var(eski mesajlarını okuyan bir psikolojik danışman olaraktan tavsiyem tedavi olman)başkalarının ne yaptığına bu kadar kafa yoracagina keşke "kendi hayatımi nasıl guzellestiririm?" sorusuna cevap arasan,enerjini daha dogru bir ise harcamış olmaz misin?Bu arada bu sitede vakit harcamaktan daha faideli işler bulursun belki kendine
Her şey iyi güzel gidiyordu "bozulmak" kısmını okuyana kadar, kurmalı oyuncak mı k,i kadınlar bozulsun?erkeklere mustehaktir vallahi.. sanki kendileri bakir evleniyorlar.
benim arkadasimin kiz kardesi dürüst olacam dedi ve söyledi nemi oldu terk edildi oysa firsatini bulsa kendi bozacakti kizi.
bu tür konularda asla dürüst olmamak lazim. zira bastan kabul etse bile ileride ilk kavgada kimbilir kimlerle yattin diye insanin yüzüne vuracak.. kandirin gitsin erkekler kendileri cok temizlerde sanki kimbilir kac kizin canini yaktilar..
hatta diktirmeyede gerek yok simdi yapay kizlik zari cikmis cok daha uyguna iliskiden yarim saat önce kullaniyorsun al sana kan.
coktesadüffen gördüm yorumunuzu ve sinirlerime hakim olamadim , yav kadının kizindan sizine allah askiina. Yok cok isterim yasasin cart curt allah askina el insaf lutfen sacmalamayin, daha yuzunu bile gormediginiz bir kadinin dogmamamis cocuguna beddua ediyosunuz.
Not: onceki tartismalarinizi vs okumadim sadecetesadüffen yorumunuzu gördüm
o da sinirlerine hakim olamayıp öyle yazmış olabilir. ayrıca sen böyle sorular sorup neyi amaçlıyosun anlamadım sanamı dert olducoktesadüffen gördüm yorumunuzu ve sinirlerime hakim olamadim , yav kadının kizindan sizine allah askiina. Yok cok isterim yasasin cart curt allah askina el insaf lutfen sacmalamayin, daha yuzunu bile gormediginiz bir kadinin dogmamamis cocuguna beddua ediyosunuz.
Not: onceki tartismalarinizi vs okumadim sadecetesadüffen yorumunuzu gördüm
Sinirle yapılacak sey var yapilmayacak sey var kusura bakmayin....o da sinirlerine hakim olamayıp öyle yazmış olabilir. ayrıca sen böyle sorular sorup neyi amaçlıyosun anlamadım sanamı dert oldu
Ha bu arada neyi amacladigima gelince; ben hanim efendinin yaptigi yanlsii gormesini istedim sadece, ha bu arada bana dert oldu da benim hanimefendiye yazdigimda sana mi dert oldu?o da sinirlerine hakim olamayıp öyle yazmış olabilir. ayrıca sen böyle sorular sorup neyi amaçlıyosun anlamadım sanamı dert oldu
Ben ona yazdigin seyden bahsetmiyorum dikimle ilgili sordugun sorulardan bahsediyorum. Yok ailenize ne diyosunuz yok 4 milyar copemi gitcek. İnsanlarin burda zaten cani burnunda bide piskin piskin boyle sorular sormaniz insanin canini skiyo lutfen boyle bi derdiniz yoksa insanlari igleneyici sekilde sorular sormayinHa bu arada neyi amacladigima gelince; ben hanim efendinin yaptigi yanlsii gormesini istedim sadece, ha bu arada bana dert oldu da benim hanimefendiye yazdigimda sana mi dert oldu?
Ne iglenemesi ya ; dikkat edersen en basta dedim ki ben bunu sehir efsanesi saniyodum , sorularim sacma olabilir o yüzden kusura bakmayin dedim, saka bi yana merak ettim ayrica ne iglenicem ya banane milletin zarindan da diktirmesinden de; ki eger isim igleneme olsaydi son cumlemi yazmazdim "internet üzerinden ameliyat edildiginize dair bilgi paylasmayin " dedim ozetle.Ben ona yazdigin seyden bahsetmiyorum dikimle ilgili sordugun sorulardan bahsediyorum. Yok ailenize ne diyosunuz yok 4 milyar copemi gitcek. İnsanlarin burda zaten cani burnunda bide piskin piskin boyle sorular sormaniz insanin canini skiyo lutfen boyle bi derdiniz yoksa insanlari igleneyici sekilde sorular sormayin
merhaba bende bugun yaptırdım kıme yaptırdınız ve ilişkiden ne kadar önce yaptırdınızBen kalıcı yaptırdım ve kanamam oldu arkadaşlar darısı sizin başınıza ... Allah herkesin duasını kabul etsin bu kandil gecesi
merhaba bende 2 gün oldu yaptıralı,kimseden cvp alamadım.agrın ve kanaman oluyormu.bide doktorun işlem sonrasında ne yapmanı önerdi.benim doktorum hiçbirşey söylemedi önermedi.kuşkuluyum bu yüzdenmerhaba bende bugun yaptırdım kıme yaptırdınız ve ilişkiden ne kadar önce yaptırdınız
Merhaba zaten psikoljikmen kötüyüm agrım cok ve kanamam oluyor kalıcı yöntem yaptırdım 1 ay gıbı surede iyileşme olucakmıs dıkkat etmem gereken seyleri söyledi dus alma temiz tut gıbı 1 ay sonra tekrr gıdıcem senın nasıl gectiM
merhaba bende 2 gün oldu yaptıralı,kimseden cvp alamadım.agrın ve kanaman oluyormu.bide doktorun işlem sonrasında ne yapmanı önerdi.benim doktorum hiçbirşey söylemedi önermedi.kuşkuluyum bu yüzden
Merhaba zaten psikoljikmen kötüyüm agrım cok ve kanamam oluyor kalıcı yöntem yaptırdım 1 ay gıbı surede iyileşme olucakmıs dıkkat etmem gereken seyleri söyledi dus alma temiz tut gıbı 1 ay sonra tekrr gıdıcem senın nasıl gecti
Benim bugün 3.günüm kanamam var.agrım var.yan oturmak gerekiyomuş.arda beye yaptırdım.kontrole gitmeme gerek olmadığını söyledi..düğünüme 3 ay var.umarım dikişlerimiz tutar bi problem olmaz.kalıcı olanların hepsi iyi sonuç almış forumda genellikle böyle yazıyor.senin düğünün nezamanMerhaba zaten psikoljikmen kötüyüm agrım cok ve kanamam oluyor kalıcı yöntem yaptırdım 1 ay gıbı surede iyileşme olucakmıs dıkkat etmem gereken seyleri söyledi dus alma temiz tut gıbı 1 ay sonra tekrr gıdıcem senın nasıl gecti
Birde sen kime yaptırmıştın acabaBenim bugün 3.günüm kanamam var.agrım var.yan oturmak gerekiyomuş.arda beye yaptırdım.kontrole gitmeme gerek olmadığını söyledi..düğünüme 3 ay var.umarım dikişlerimiz tutar bi problem olmaz.kalıcı olanların hepsi iyi sonuç almış forumda genellikle böyle yazıyor.senin düğünün nezaman
İnsallah dikişlerimiz tutar bende ayse hanıma yaptırdım ne güzel umarım hayırlısıyla atlatırsın benım daha 1 sene var benım orda suphelerim var acaba erkenmı yaptırdım tekrar yaptırmak zorunda kalırmıyım korkuyorum düğünden önce tekrar kontrole gıt bence garantı olsunBenim bugün 3.günüm kanamam var.agrım var.yan oturmak gerekiyomuş.arda beye yaptırdım.kontrole gitmeme gerek olmadığını söyledi..düğünüme 3 ay var.umarım dikişlerimiz tutar bi problem olmaz.kalıcı olanların hepsi iyi sonuç almış forumda genellikle böyle yazıyor.senin düğünün nezaman