Kızlık zarı dikimi Yaptırıp evlenenler sonucu yazabilir mi

arkadaşlar kadınlığınızdan asla utanmayın..
yaşadığınız şeyleri "bir şeyi yitirmek" olarak görmeyin..
bilimsel olarak herhangi bir işlevi olmayan bir doku tabakasına toplumun yüklediği anlam yüzünden psikolojinizi bozuyorsunuz acılı saçma sapan işlemlere mecbur hissediyorsunuz.

ben ilk cinselliğimi 20 yaşımda yaşadım ve bundan asla utanmadımda gizlemedimde. neden utanıyorsunuz? neden hata? neden pişmansınız? verdiğiniz kararın arkasında olsun. ben şu an evli ve çocukluyum. eşime bu konuda asla yalan söylemedim. birbirimizin geçmişini sorgulamadık kim kaç kişiyle yattı diye skor tutmadık. yaşadıklarınızın arkasında bu benim hayatım sana ne diyecek kadar dik durursanız kim neyi sizin yüzünüze vurabilir? evlenebilmek için kendinize bu saygısızlığı yapmayın. siz kadın olarak değerlisiniz. insan olarak değerlisiniz. kimse sizi bu yüzden yargılayamaz buna hakkı yok. eğilip bükülmeyin şu insanların karşısında. pişmanım diyip kendinize acımayında acındırmayında.

orta çağda yaşamıyoruz. o dokotrlar işin ticaretinde. hiçbirinizin hayatını yaşadıklarını umursamayıp dünyanın en basit işlemi için sizden milyarlar alıyorlar. siz de bu ticaretin çaresiz parçaları oluyorsunuz. sevdiyseniz, istediyseniz,yaşadıysanız güçlü olun. yaşadıklarınızın arkasında durun. kendinize değer verin. sizi bu şekilde aşağılamalarına böyle yalanlara mecbur etmelerine izin vermeyin. eğer pişmansanız bir daha yaşamayın olsun bitsin. pişman değilsenizde sevin aşık olun hayat sizin! zamanı geri alamazsınız almanızada gerek yok zaten.

sizi gerçekten seven "adam" her halinizle sevecektir. ama şımarık "oğlan çocukları" erkeğin elinin kiridir kadınınki namussuzluktur kafasında olacaklardır onlardanda ne size ne başkasına koca olmaz zaten. ama karşınıza bir erkek çıkar ben bakirim bakire kadın istiyorum der bu da anca milyonda bir olur zaten. o zamanda eyvallah der döner gidersiniz çünkü tercihtir hakkıdır. hayatta yaşanan her şeyin bir bedeli vardır. kolay yolu seçmeyin çünkü o yollar aslında kolay değil.

kimseye demiyorumki gidin istediğinizle istediğinizi yaşayın. sakın asla ama asla sonra pişman olmayacağınıza emin olmadan, sevmeden, güvenmeden, hazır olmadan kimsenin elini bile tutmayın. ama sevdiyseniz istediyseniz de arkasında olun bu kararın. eğer ben yanıldım pişmanım diyorsanızda bir daha yaşamazsınız ve kendinizi böyle anlatırsınız karşınıza çıkan erkeğe. siz mal değilsiniz ki değeriniz bir şeylere göre biçilsin.

çok uzun yazdım biliyorum ama bunları okumanızı isterim.

benim en nefret ettiğim erkeklerin uçkur sevdası... senelerce peşinden koşarlar seviyorum derler ölüyorum derler sonra istediklerini alınca arkalarına bakmadan ... giderler. İşte burada biz aldatılmış kandırılmış aptal oluyoruz... saflığımızın kurbanı oluyoruz. sevdim; sevdiğimle yaşadım diyoruz kendimizi avutuyoruz

bende çok nefret ettim

Bu bazı kk üyeleri beni öldürüyor ya.
Bildiğin namus bekçisi sanki sana kaldı onun bakire olmayışı yalan söylemesi.
Günahı kendine kardeşim sana ne ? Sanki sen dört dörtlüktün gençliğinde.
Senin hiç hatan olmadı mı ? Sessiz sessiz ağlamadın mı pişman olduğun şey yüzünden ?
Madem yaşını başını almış insanlarsınız burada insanları yargılayacağınıza OLGUNSUZUN ya hani biraz ablalık yapın da destek olun.

erkeklere mustehaktir vallahi.. sanki kendileri bakir evleniyorlar.
benim arkadasimin kiz kardesi dürüst olacam dedi ve söyledi nemi oldu terk edildi oysa firsatini bulsa kendi bozacakti kizi.

bu tür konularda asla dürüst olmamak lazim. zira bastan kabul etse bile ileride ilk kavgada kimbilir kimlerle yattin diye insanin yüzüne vuracak.. kandirin gitsin erkekler kendileri cok temizlerde sanki kimbilir kac kizin canini yaktilar..
hatta diktirmeyede gerek yok simdi yapay kizlik zari cikmis cok daha uyguna iliskiden yarim saat önce kullaniyorsun al sana kan.

Merhaba kızlar,
Ben 4 ay önce ameliyat olmuştum harun bey e ve önceki yazdıklarımı okuyan arkadaşlar başıma bir sürü talihsizlik geldiğini biliyordur.kendim baktığımda kapalı görünüyordu ama "doktor bir olumsuzluktan bahsedecek mi,yeniden operasyon gerekir mi?" diye içim içimi yiyordu.harun bey geç kaldığı için 15 20 dk böyle ecel terleri döktüm.sonra geldi ve hemen muayeneye aldı.bacaklarını açıp yattigin korkunç koltukta muayene etmedı neyseki, sedyeye yattım ve bu içimi çok rahatlattı.yaşlı bir doktor bile olsa o kadar aydınlık bir ortamda bacaklarını açip uzanmak hatta doktorun vajinamin fotoğraflarını çekisi çok rahatsız ediciydi ama her şeyin yolunda olduğunu duyunca bütün bu kötü duygular geçti.ameliyattan once de fotoğraf çektiği için öncesi ve sonrası hallerini gösterdi eskiye oranla nerdeyse hiç açıklık yok denilebilirdi.yine de zarimin esnek bir yapıda olduğunu her ihtimale karşın dugunden kısa bir zaman önce bekaret raporu almamda fayda olduğunu söyledi."jinekologlar anlamaz mi hocam" dedim."çok güzel tutmuş anlamazlar" dedi.haftaya bu isleri yapan bir doktora gidip muayene olacağım bakalım neler söyleyecek.sormak istediğiniz bir şey olursa çekinmeyin

Çok sevindim canım. Düğün Var mı yakında peki

Bi önceki konuya bende yaptiracam deyip burda da böyle yazıyorsun sen çok sağlıklı bi kafa yapısına sahip değilsin bence buraya yazıp insanların canını sıkma terbiyesiz

Sen diktirme canım çünkü çözüm aradigina göre bakire değilsin iki yuzluluk yapma burda çok namusluysan bakma foruma kızlardan fikir alma çok gördük senin gibi namus bekcilerini de aynı zamanda iki yüzlü olanını görmedik inşallah seninde ortaya çıkar yaptıkların burda insanlarla dalga geçmek neymiş görürsün asıl senin gibilerden korkmak lazım koca adayına ne iki yuzlulukler yapıyorsun allah bilir

sen neden millete cevap veriyorsun ki boşver şekerim

erkekler evlenen kadar ne haltlar yiyor,hepsini anlatıyor mu sanki.

size ne ,hangi hakla kızı yargılıyorsunuz.bu hakkı size hangi din ,hangi kanun,hangi anayasa veriyor.
allah allah yaaa.sanane,sizeneeeeeeeee

sinirleniyorum niye biliyo musunuz,sizin gibilerin bu cürretine..

hangi cürretle insanları yargılarsınız,haddinizi bilin....

çok bilmişlere bende bir cevap yazayım. ben çok genç yaşta kandırıldım tecrübesizliğimden dolayı karşımdaki de zorladı (psikolojik olarak) benim de aptallığımdı evet neyse ben o zamanlar hymenoplasti gibi konular hakkında bilgim yoktu. 1 yıl depresyondan çıkamadıktan sonra biraz alıştım. sonraki ilişkimde dürüst olayım dedim. evet terk etmedi anlayışlıymış gibi davranıp o da faydalanmaya kalktı nasılsa olmuş bir defa mantığıyla. anladım ki erkekler ya bunu kabul etmeyen etik değerlerine bağlı insanlar, kabul edenlerse rahat ve senin geleceğin umurunda olmuyor. o topa tekrar giremem.. Allah beni affetsin ömrüm boyunca bununla yaşayacağım. çocuğum olursa böyle bir hata yapmaktan korumaya çalışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…