- 21 Nisan 2015
- 3.165
- 9.601
- Konu Sahibi Mervemsi888
Adamdan hiç bahsetmemiş ki.Bende ondan bahsettim... Bu zihniyetteki bir erkegi Kendine hayat arkadaşı yapmamalı. .. Bunun yüzünden kaç kadın zarar görüyor... kandirmasin dediği adam daha öncesinde kaç kişiyle ilişki yaşadığını neler yaptığını anlatmış mi acaba konu sahibine bunu da sorun once... Kadına kandırma diyorsunuzda adam ne kadar dürüst acaba.. O zihniyeteki bir erkek kandirilmayi hakediyor... Çünkü insanlara başka yol birakmiyorlar... O adamın neyine ayrıca öncesinde olmuş birsey onu ilgilendirmez.. ihanet etmemiş birsey yapmamış.. Herkesin hayatına öncesinde birileri girebilir bunu anlatmak zorunda değil. ..
Belki adam da bakir ve bakire kız istiyor.
Gayette hakkı var yani.
Neden bu zihniyettekiler kandırmayı hakediyor dediniz?
Konu sahibi zaten nişanlım daha önce kaç kişiyle yatmış ama benim bakire olmamı istiyor deseydi, kimse kıza yüklenmez adama kızardı.
Bu arada konu sahibi, nişanlım sana kız çıkmadı geri gönderdi derken bunu iyi yaptı diye mi anlattı?
Yani o anda konuşsaydın keşke tam konusunu da açmış, deseydin belki esnekti herkeste kanama olmaz. Neden emin oldu da gönderdi.
Gerçi ben olsam dan diye sorarım, olaki benim de kanamasa sen de beni mi göndereceksin diye? M Mervemsi888
Zihniyet çok önemli.
Bu şekilde olup, üstüne 5 yıl evli kalıp, çocuğu olup bosaninca zaten kız değil diyen birini tanıyorum. Rezillik.