- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- Konu Sahibi Mervemsi888
Haklisin aslinda hic bisey anlatmaya gerek yok kan gelneyince sorarsa ne yapmaliyim peki
diktirmiştim ama noldu ki acaba dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisin aslinda hic bisey anlatmaya gerek yok kan gelneyince sorarsa ne yapmaliyim peki
Harika bi yorum :)Çok ucuz bir şey ya şu kışlık zarı
Umarım insan evrimini kızlık zarının yok olması yönünde tamamlar
Bende bilmiyorum elimde patlarsa ben mezara abim hapise bi boku yedim kabul simdide bu bokun icinden cikmak icin cabalardayim ne deseniz saygi duyuyorum
1 doğruyu söyleHaklisin aslinda hic bisey anlatmaya gerek yok kan gelneyince sorarsa ne yapmaliyim peki
Ben mi evlenmisim bu zihniyetle.. Bütün erkekler böyle değil hanim efendi gerisini okuma gereği duymadım.. elbetteki bu zihniyetteki erkek bunu hakediyor.. haketmese böyle saçma birşeyin peşine düşmez bile...iyide o zihniyet diyorsunuz ve üstüne o zihniyeti kandırıp evlenmekten bahsediyorsunuz. peki bu zihniyetteki bir adamla işiniz ne? hem bu zihniyeti kınayıp hemde bu zihniyetle evlenmekte neyin nesi?
ayrıca hiç kusura bakmayında zihniyeti öyle diye bu size onu kandırma hakkını vermez. özgür iradesidir. istediği gibi düşünür. onun bu özgür iradesini kırmak kul hakkıdır.
kaldıki biz bu kendi her haltı yiyip bakire de bakire diye tutturan ahlaksızlara onları kandırıp onlar gibi olup karşılık verirsek bu kınadığımız zihniyetten ne farkımız kalır?
ben konu sahibesinin diğer konusunada yazdım, elbette gidip ben bakire değilim diye saçma sapan bişey söylemeyecek, olurmu hiç öyle şey, kendini bu kadar küçük düşürmesinin ve Allah varken kula gidip günah çıkarmasının hiçbir mantığı yok. kendi özelini neden başkasına açsın, olurmu öyle şey. bunun yolu evlilik arifesine gelmiş bir insan birlikte olduğu kişinin karakterini düşüncesini az çok biliyordur, ve buna göre davranır. illaki biliyordur nişanlısının düşüncesini. illa saçma sapan itiraflarla hayatını karartmak değil bu.
kaldıki zar olayı zaten bir bekaret kalkanı değildir, zar insan fizyolojisinde mikroplara karşı koruyucu bir bariyerdir, işlevi budur.
zarı sağlam olup ne haltlar yiyenler var, Allah asıl bunlardan korusun.
burada olay bir insan kendi özgür iradesi ile geçmişte başka bir kişi ile herhangi bir birliktelik yaşamamış birisini isteyebilir, bu çok doğal, ve bu isteği yüzünden kandırılmayıda hak etmez. bu kul hakkıdır, kusura bakmayın.
evet hiçbirşey anlatmaya gerek yok. sorarsa ne yapmalıyım meselesine gelirsek soracak olanla evlenme zaten. yapman gereken bu.Haklisin aslinda hic bisey anlatmaya gerek yok kan gelneyince sorarsa ne yapmaliyim peki
Bunu size mi anlattıSoracak bi yapisi var dayisinin oglu ayni olayi yasamis kiz cikmadi die ertesi gun gondermis kizi kendi anlatti bana
Soracak bi yapisi var dayisinin oglu ayni olayi yasamis kiz cikmadi die ertesi gun gondermis kizi kendi anlatti bana
size evlendiniz demedim, savunduğunuz düşüceye istinaden siz dedim. ve okumayın efendim, ne geriği var zaten değilmi okuyup ne dediğimi anlamanın, yapıştırın gitsin cevabı...Ben mi evlenmisim bu zihniyetle.. Bütün erkekler böyle değil hanim efendi gerisini okuma gereği duymadım.. elbetteki bu zihniyetteki erkek bunu hakediyor.. haketmese böyle saçma birşeyin peşine düşmez bile...
Bu insanlar neden yalan söylüyor.. Evet yalan kötü birsey ama insanlari buna mecbur eden sebepler vardir... Baskı mesela saçma sapan.. Bu konuda erkeğe özgürlüğü verip kadına baskı kurulması normal mi.. Erkek ilk ilişki yasadiginda Sırtı sivazlanip millî oldu denirken kadın bunu yapınca hata yapmış gibi o damgası yemesi adil mi.. eger baskı olmasa kadın bu yalana mecbur kalır mı... Evlilik öncesi ilişki yasadi diye evlatliktan reddedilmesi dovulmesi adil mi hakmi etmiş oluyor... sırf bu zihniyet yüzünden dul kadınlara farklı gözle bakılması(açık kapı) rahatsız edilmesi... namus zimbirtisinin sadece kadının yerine getirmesi gereken ve sadece kadından beklenmesi normal mi.... bu yüzden kadinlar oldurulurken şiddet görürken gelindiğinle girdin kefeninle çıkarsın sacmaliklarina maruz kalırken, lutfen duruslukten bahsederken bunlarida dusunun...Yolda rahat yuruyemen sürekli tacize maruz kalan... Lütfen bunlarıda irdeleyin.. Neden bu zihniyeti bozuk buluyorum biliyor musunuz sadece kadınlardan beklendiği için , Adil olmadığı için, eğer bir hak hukuk adalet doğru ve dürüstlük olacaksa iki taraf içinde geçerli olması gerekir...iyide o zihniyet diyorsunuz ve üstüne o zihniyeti kandırıp evlenmekten bahsediyorsunuz. peki bu zihniyetteki bir adamla işiniz ne? hem bu zihniyeti kınayıp hemde bu zihniyetle evlenmekte neyin nesi?
ayrıca hiç kusura bakmayında zihniyeti öyle diye bu size onu kandırma hakkını vermez. özgür iradesidir. istediği gibi düşünür. onun bu özgür iradesini kırmak kul hakkıdır.
kaldıki biz bu kendi her haltı yiyip bakire de bakire diye tutturan ahlaksızlara onları kandırıp onlar gibi olup karşılık verirsek bu kınadığımız zihniyetten ne farkımız kalır?
ben konu sahibesinin diğer konusunada yazdım, elbette gidip ben bakire değilim diye saçma sapan bişey söylemeyecek, olurmu hiç öyle şey, kendini bu kadar küçük düşürmesinin ve Allah varken kula gidip günah çıkarmasının hiçbir mantığı yok. kendi özelini neden başkasına açsın, olurmu öyle şey. bunun yolu evlilik arifesine gelmiş bir insan birlikte olduğu kişinin karakterini düşüncesini az çok biliyordur, ve buna göre davranır. illaki biliyordur nişanlısının düşüncesini. illa saçma sapan itiraflarla hayatını karartmak değil bu.
kaldıki zar olayı zaten bir bekaret kalkanı değildir, zar insan fizyolojisinde mikroplara karşı koruyucu bir bariyerdir, işlevi budur.
zarı sağlam olup ne haltlar yiyenler var, Allah asıl bunlardan korusun.
burada olay bir insan kendi özgür iradesi ile geçmişte başka bir kişi ile herhangi bir birliktelik yaşamamış birisini isteyebilir, bu çok doğal, ve bu isteği yüzünden kandırılmayıda hak etmez. bu kul hakkıdır, kusura bakmayın.
Evlenmeye teşvik etmiyorum mesajlarimi okursanız bu zihniyeteki biriyle evlenmemesini zaten söyledim lütfen iyi okuyun...size evlendiniz demedim, savunduğunuz düşüceye istinaden siz dedim. ve okumayın efendim, ne geriği var zaten değilmi okuyup ne dediğimi anlamanın, yapıştırın gitsin cevabı...
hiçkimse bunu hak etmez, ama hadi gönlünüz olsunda hakediyor diyelim, peki bu kadar pis bir zihniyet ile siz neden konu sahibi ve onun gibi kafa karışıklığı yaşayanları bu zihniyetteki bir insanla evlenmeye teşvik ediyorsunuz? önce bunu sorun bi kendinize. bu zihniyetten kaç kurtul diyeceğinize diktir kandır evlen tak o zihniyeti koluna kocam diye gezdir diyorsunuz, güzel kafa tebrik ediyorum.
gerçi siz bunuda okumazsınız şimdi :)
Abinle mi yatmayı düşünüyorsun??Bende bilmiyorum elimde patlarsa ben mezara abim hapise bi boku yedim kabul simdide bu bokun icinden cikmak icin cabalardayim ne deseniz saygi duyuyorum