- 3 Eylül 2015
- 474
- 868
- 32
- Konu Sahibi Mervemsi888
Muhtemelen kullanıcı hatasindandir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yetistircek biri degilde zaten kabullencek biride degil korkum o durumda naparim herkez diktirdi die bisey solemedim zaten sen yasamamis olabilirsin ben bi halt ettim yasadim simdide kendimce cozum ariyorum fikir almak isdedim sen diktirmemis olabilirsin ama konu cok olduna gore bilgili olanlarda vardir die dusundum
Aslinda olur evlenmesemde olur ama onu cok seviyorum ve nereye kadar bole evlenmeden durabilirim ilerleyen zamanda yine evlenmek istedimde ayni aorunla yuz yuze gelicem evet insanlar sert elestiride bulunuyo ama tutupta tecavuze ugradim demiyorum sadece inanmistim evlenicemize hepsi buhali hazırda bir aday var yani evlenmek için.
kabullenecek biri değilse evlenmesen olmuyor mu?
cok sevdigin adama cok buyuk yanlis yapip ondan bisi gizleyerek kandirarak yatagina giriceksin biraz empati yapsana nekadar kotu ve vicdani rahatsiz eden bir durum.Aslinda olur evlenmesemde olur ama onu cok seviyorum ve nereye kadar bole evlenmeden durabilirim ilerleyen zamanda yine evlenmek istedimde ayni aorunla yuz yuze gelicem evet insanlar sert elestiride bulunuyo ama tutupta tecavuze ugradim demiyorum sadece inanmistim evlenicemize hepsi bu
Bi arkadas gece yatagin altina jilet koyup bacagini kesmisti. Fark etmez saniyor adam ertesi gece yarayi gorunce anliyor tabi. Riskli durumlar..Aslinda olur evlenmesemde olur ama onu cok seviyorum ve nereye kadar bole evlenmeden durabilirim ilerleyen zamanda yine evlenmek istedimde ayni aorunla yuz yuze gelicem evet insanlar sert elestiride bulunuyo ama tutupta tecavuze ugradim demiyorum sadece inanmistim evlenicemize hepsi bu
Nasil yani doktor kontrol etmedimiBen evlendigimizde bakireydim öyle orda burda düşme gibi bişey de olmadı, lakin kanama hiç olmadı ben acaba yapamadık mi diye doktora sürükledim eşimi, doktor ikimizi de bi güzel payladı yolladı sonra esim bana kızdı rezil ettin beni diye.
Lütfen düzgün insanlarla evlenin.
Kanama peşinde koşanla değil.
Aslinda olur evlenmesemde olur ama onu cok seviyorum ve nereye kadar bole evlenmeden durabilirim ilerleyen zamanda yine evlenmek istedimde ayni aorunla yuz yuze gelicem evet insanlar sert elestiride bulunuyo ama tutupta tecavuze ugradim demiyorum sadece inanmistim evlenicemize hepsi bu
Ben evlendigimizde bakireydim öyle orda burda düşme gibi bişey de olmadı, lakin kanama hiç olmadı ben acaba yapamadık mi diye doktora sürükledim eşimi, doktor ikimizi de bi güzel payladı yolladı sonra esim bana kızdı rezil ettin beni diye.
Lütfen düzgün insanlarla evlenin.
Kanama peşinde koşanla değil.
Kontrol etti sırf muayene ücreti ödedik diye fakat eşime o kadar kızdı ki bu kadar cahillik olamaz, esnek zar duymamış olamazsınız ,nasıl buraya getirirsin kızcağızı diye .halbuki ben zorla götürmüştüm eşimi hiç birşey anlamamistim çünkü .ayrıca 1 hafta yapamadık ,yaptık diyince kan da olmayınca inanmamıştım :))Nasil yani doktor kontrol etmedimi
Tavsiyem zar diktirmen değil bu konuyu önemsemeyen düzgün biriyle evlenmen... zar derdindekiler adam gelmiyor banaArkadaslar yine yargilayanlar olacak ama benim ihtiyacim olan tecrube etmis birileri yorumlar beni altust etti diktirdim ilk gece kan gelmedi yazan cok olmus madem kanama olmuyo bu ameliyat nie var yoksa kanama oluyomu dikilince nolur bi yardimci olun igce kotu olmaya basladim
O abiyi şikayet eder hayatından cikarabilirsin ona bok yemek düşüyor... sen onun cinsel hayatının derdine düşüyon sanki... Böyle birşeye hakkı yok..Bende bilmiyorum elimde patlarsa ben mezara abim hapise bi boku yedim kabul simdide bu bokun icinden cikmak icin cabalardayim ne deseniz saygi duyuyorum
Ne vicdanı be kadınlara bu ağır saçma yükü yükleyen toplum erkekler vicdan dusunmuyirsa yalanı da hakeder Kusura bakmayın... kaç kadın zarar gördü bu saçma sapan şeyler yüzünden. . O zihniyetteki erkeğe yalan az gelir..Peki diyelim kanadi ve ilk geceni sorunsuz gecti karsinizdaki adam safti anlamadi ya vicdaniniz nasil rahat edicek o adama nasil bakicaksiniz eşim hayat arkadasim diyerek?