Erkek arkadaşıyla yaşadığı birlikteliğin arkasında duran kadınlara hiçbir lafım yok ama ailesinden, çevresinden, evleneceği kişiden, hatta kendi gölgesinden bile korktuğu halde ille de cinsel ilişki yaşamak için zorlayan kızlara kızıyorum, yargılamıyorum, ayıplamıyorum ama kızıyorum çünkü sonrasında ya hamilelik korkusuyla her dakika konu açıyorlar ya da hymenoplasti için doktor arıyorlar.
Erkeklere hiçbirşey olmuyor, olan yine size oluyor genç kızlar, hem üzülüp çareler arıyor hem de evleneceğiniz kişilere yalan söylemek zorunda kalıyorsunuz.
Hanımlar lütfen sizler de bekaret, evlilik öncesi ilişki vb konularda üsluplarınıza dikkat edin, ağır yorumlar yazmayın rica ediyorum.
En azından biz kadınlar birbirimizi yargılayıp infaz etmeyelim, sizlerin hayat görüşüne ters olabilir ama bu onları azarlayıp aşağılamanıza haklı bir gerekçe değil, daha dün 35 yaşında bir kadın 17 yaşındaki oğlu ve erkek kardeşi tarafından sokak ortasında öldürüldü, sebebi kadının boşanması, namus denildi, töre denildi ve kadın göz göre göre katledildi, namus denilen şey nedense hep kadınların boynunda, yaftamız olmuş boynumuza asılmış infaz günümüzü bekliyoruz, bari siz yapmayın lütfen.