Nerde yaptirdinÇift kat daha kötü evet oluyor sa 1 kat daha rahat oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde yaptirdinÇift kat daha kötü evet oluyor sa 1 kat daha rahat oluyor
Nerde yaptirdi arkdasinizBenim arkadaşım çift kat flep yaptırdı ama malesef ilişki olmadı orası etleşmiş ve giriş yapılamaz durumda olmuş başka doktora gitti kontrole ve direkt anlamış ameliyat oldu yani kalıcı dikimde riski var
Kalicimi yaptirdin korkut aslanin yeri nerdeKorkut aslan yaptı benimkinide 29 gün oldu kızlık zri yapali ama 30 üncü gün ilişkiye girdim kanamam oldu:)
Kalıcı diye bir şey yok inanma herkeseKalicimi yaptirdin korkut aslanin yeri nerde
Nasil yok ya kalici yapanda var qma tutmayan da var kime inanicaz bilmiyorumKalıcı diye bir şey yok inanma herkese
Yok iki kez yaptırdım biri tuttu dedi tutmadı sonra turgayda yaptırdım ilişkiye giremiyorum başka doktora gösterdim böyle ilişkiye giremezsin çok kalın dedi burada yeni değilim eğer elinden geliyorsa geçici yaptır kalıcı da vajinanın yapısı da değişiyor 4 kişi daha biliyoruö hepsi açtırdıNasil yok ya kalici yapanda var qma tutmayan da var kime inanicaz bilmiyoruyp
Alla alla ya sen suan evli misin kalici gervekren oylemi oluyo kalinlasiyo mu yapisi peki vajinanin yapisi degisiyo derken ben orayi anlamadm naisl oluyoYok iki kez yaptırdım biri tuttu dedi tutmadı sonra turgayda yaptırdım ilişkiye giremiyorum başka doktora gösterdim böyle ilişkiye giremezsin çok kalın dedi burada yeni değilim eğer elinden geliyorsa geçici yaptır kalıcı da vajinanın yapısı da değişiyor 4 kişi daha biliyoruö hepsi
Evet evliyim, baştan yukarıya kadar dikiyor o yüzden dr tutsun diyr kalın yapıyor açılmıyor açılsa da eskisi gibi gözükmüyor ben deneyimlerimi birileri akıl alsın diye paylaştım artık herkesin bileceği iş ben vebale girmek istemediğim için sonucumu yazdım.Alla alla ya sen suan evli misin kalici gervekren oylemi oluyo kalinlasiyo mu yapisi peki vajinanin yapisi degisiyo derken ben orayi anlamadm naisl oluyo
Peki iliskiye girdiginizde kan geldimi cokmu zor oldu acilmasi siz hangi doktirda yaptrdinizEvet evliyim, baştan yukarıya kadar dikiyor o yüzden dr tutsun diyr kalın yapıyor açılmıyor açılsa da eskisi gibi gözükmüyor ben deneyimlerimi birileri akıl alsın diye paylaştım artık herkesin bileceği iş ben vebale girmek istemediğim için sonucumu yazdım.
Kan gelmedi mi canım. Tamam açılmadikca kan gelmesi gerekmez mi ya. Nasıl hem kann gelmiyor hem açılmıyorEvet evliyim, baştan yukarıya kadar dikiyor o yüzden dr tutsun diyr kalın yapıyor açılmıyor açılsa da eskisi gibi gözükmüyor ben deneyimlerimi birileri akıl alsın diye paylaştım artık herkesin bileceği iş ben vebale girmek istemediğim için sonucumu yazdım.
Lütfen bana yaz seninle konuşmam lazım. Çok güvenerek gittim o doktaraEvet evliyim, baştan yukarıya kadar dikiyor o yüzden dr tutsun diyr kalın yapıyor açılmıyor açılsa da eskisi gibi gözükmüyor ben deneyimlerimi birileri akıl alsın diye paylaştım artık herkesin bileceği iş ben vebale girmek istemediğim için sonucumu yazdım.
Merhaaba bana özelden yazabilir misin bende oldum sana sormam gerekenler var insta taninmaz3507Yok iki kez yaptırdım biri tuttu dedi tutmadı sonra turgayda yaptırdım ilişkiye giremiyorum başka doktora gösterdim böyle ilişkiye giremezsin çok kalın dedi burada yeni değilim eğer elinden geliyorsa geçici yaptır kalıcı da vajinanın yapısı da değişiyor 4 kişi daha biliyoruö hepsi açtırdı
Bana da yardımcı olur musun lütfen birkaç soru sormak istiyorumEvet evliyim, baştan yukarıya kadar dikiyor o yüzden dr tutsun diyr kalın yapıyor açılmıyor açılsa da eskisi gibi gözükmüyor ben deneyimlerimi birileri akıl alsın diye paylaştım artık herkesin bileceği iş ben vebale girmek istemediğim için sonucumu yazdım.