- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.687
- Konu Sahibi gamze454545
Kusura bakmayın, size ve hikâyenize inanmadım. Siz kendinizi kandırıyorsunuz. Adamın tecavüz ettiğine de inanmadım ben; bırakın bu ayakları, kocanız gibileri kandırırsınız belki şu senaryonuzla. Gayet de yaşamışsınız, sonra hayattaki tek değeri zar olan ve sanki cinsellik yaşayan erkek onla evlenmek zorundaymış gibi beklentiye giren her kadın gibi adam bırakınca hüğğğ birden sahip oldu, gitti şerefsiz evlenecektik kandırdı, başkasıyla evlendi triplerine girmişsiniz. Siz o lanet okuduğunuz adamdan betersiniz, türlü katakulli çevirip kocanızı keriz yerine koymuşsunuz. Adam sadece ilişkiyi bitirmiştir. Olabilir, belki ten uyumu yoktu. Bir kerelik cinselliğe de bu kadar operasyon daraltma olmaz, gidin Allah aşkınıza ya.Herkes bana bunu yaşatanı bu şerefsizliği yapanı benim kendimi neden bu kadar üzdüğümü yaşadıklarımı ne kadar ağır şeyler yaşadığımı içinde girdiğim süreçleri degil neden operasyon geçirdiğimi eşime neden söylemediğimi ve kanı konuşuyor burda yine odaklanan vajina görüyoruz beni suçlamayı bırakın arkadaşlar kendinizi kandırmayı da
Hayatınız mağdur rolü oynamakla geçiyor. Biz de babamızı kaybettik, biz de feleğin çemberinden geçtik, gayet de evlenmeden cinsellik de yaşadık. Bitti gitti, arkasından ağlamadık. Evlenecektik hüğğğ kullandı beni bıraktı demedik. Erkek kim ki beni kullanacak? Evlendik, kocamızı kandırmadık. Çevremdeki arkadaşım olan hiçbir kadın da bakire evlenmedi. Hepsinin de ben dahil çok güzel evlilikleri var. Kimse de kimseyi kandırmadı.