kızlarrrrr şubatta göğüs büyültme operasyonu oluyorum serhat tuncere ,

Serhat beye göğüs ameliyatı olalı 4 ay oldu
Ne çabuk geçti
Memişlerimden çok memnunum

Göğüs estetiği olalı 6,5 ay oldu çok memnunum
Kızlar hamile kalsam sorun olur mu?

ecemali surecini okudum canim ama kas alti kas ustu mu oldu onu goremedim :)
Gercekten cok agrisiz bir surec yasamissin insallah bende oyle senin gibi rahat geciririm masallah sana

Ecemali hanım kaç cc takıldı? Kas altı mı? Kesi nerden oldu? Bende bu çarşamba olcam da çok korkuyorum ve heycanlıyım. Benimde tıpkı sizin mavi elbiseli fotoğrafınızdaki gibi sütyensiz kıyafetle. Ama sonraki hali muhteşem olmuş. Güle güle kullanın.hamileliği ve emzirmeyi etkilemiyor.sadece çok kilo almamaya çalışın, kilo alıp vermeden dolayı sarkma olabilir

ben de yeni üye oldum açıkcası korkuyorum yaptırmaya hatta biraz da çekiniyorum. ecemali hanım kaç cc takıldı ? ve ameliyat öncesi sonrası karsılaştırmak için çektiğiniz fotoğraflar var mı? sizce korkmalı mıyım?

ecemali surecini okudum canim ama kas alti kas ustu mu oldu onu goremedim :)
Gercekten cok agrisiz bir surec yasamissin insallah bende oyle senin gibi rahat geciririm masallah sana
Tşk ederim canım sanırım kasaltıydı valla çok rahat bir süreçti benim için şubatta bir sene olacak
Sen kime olmayı düşünüyorsun?

Tşk ederim canım sanırım kasaltıydı valla çok rahat bir süreçti benim için şubatta bir sene olacak
Sen kime olmayı düşünüyorsun?
Oldum bile canim :)) 24 aralik oldum bende cok rahat bir surec gecirdim sayilir dr kamran efendioglu ´na oldum cok memmunum 450cc kas alti oldu

450 cc ne anlama geliyor büyüklüğümü canım bende istiyorum 400 ama.büyük olarakmı nitelendiriliyor

450 cc ne anlama geliyor büyüklüğümü canım bende istiyorum 400 ama.büyük olarakmı nitelendiriliyor
Canim benim dokum vardi biraz sarkmisti ve toparlamak icin 450cc protez koydu doktorum
Su an D cup giyiyorum eskiden b bile doldurmuyodu
Cc ler korkutmasin sizi bende 450 duyunca sok oldum ama o kadar da buyuk degilmis

Oldum bile canim :)) 24 aralik oldum bende cok rahat bir surec gecirdim sayilir dr kamran efendioglu ´na oldum cok memmunum 450cc kas alti oldu
geçmiş olsun canımbenim sağ göğsüme 325 cc sol göğsüme 300 cc konuldu senin ki bayağı büyüktür o zaman bana göre

geçmiş olsun canımbenim sağ göğsüme 325 cc sol göğsüme 300 cc konuldu senin ki bayağı büyüktür o zaman bana göre
Evet buyuk canim benim sarkikti biraz ustleri bosalmisti bebislerden sonra anca doldurdu benim protez

Slm kızlar şimdi çıktım drden bana 300 cc dedi ama ben 400 dedim. Diyo anca kaldırır 85 90 olur dedi. Büyük koyarsak sarkar dedi napsam 5000 fiyat verdi

Slm kızlar şimdi çıktım drden bana 300 cc dedi ama ben 400 dedim. Diyo anca kaldırır 85 90 olur dedi. Büyük koyarsak sarkar dedi napsam 5000 fiyat verdi
Bende de 300 cc var canım ama benim sarkık değildi çok az dokum vardı.5000 tl iyi bence

Ya bilmiyorum küçükte istemiyorum dokum var anca toplar dedi
Eger sarkiksa ve ustleri bossa bence daha buyuk protezle toplanir tabi cok da sarkik olmayacak se bi tane album yapip resim eklesen daha iyi yorum yapabilirz aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…