Geçmiş olsun canım benim de 4 ay bitti, hemen hemen aynı zamanlarda olmuşuz. Umarım herşey yolundadır. 😊
Tşk ederim canım sanırım kasaltıydı valla çok rahat bir süreçti benim için şubatta bir sene olacakecemali surecini okudum canim ama kas alti kas ustu mu oldu onu goremedim :)
Gercekten cok agrisiz bir surec yasamissin insallah bende oyle senin gibi rahat geciririm masallah sana
Oldum bile canim :)) 24 aralik oldum bende cok rahat bir surec gecirdim sayilir dr kamran efendioglu ´na oldum cok memmunumTşk ederim canım sanırım kasaltıydı valla çok rahat bir süreçti benim için şubatta bir sene olacak
Sen kime olmayı düşünüyorsun?
Canim benim dokum vardi biraz sarkmisti ve toparlamak icin 450cc protez koydu doktorum450 cc ne anlama geliyor büyüklüğümü canım bende istiyorum 400 ama.büyük olarakmı nitelendiriliyor
geçmiş olsun canımbenim sağ göğsüme 325 cc sol göğsüme 300 cc konuldu senin ki bayağı büyüktür o zaman bana göreOldum bile canim :)) 24 aralik oldum bende cok rahat bir surec gecirdim sayilir dr kamran efendioglu ´na oldum cok memmunum450cc kas alti oldu
Evet buyuk canim benim sarkikti biraz ustleri bosalmisti bebislerden sonra anca doldurdu benim protezgeçmiş olsun canımbenim sağ göğsüme 325 cc sol göğsüme 300 cc konuldu senin ki bayağı büyüktür o zaman bana göre
Simdiki halin nasil canim sarkikmi?Slm kızlar şimdi çıktım drden bana 300 cc dedi ama ben 400 dedim. Diyo anca kaldırır 85 90 olur dedi. Büyük koyarsak sarkar dedi napsam 5000 fiyat verdi
Bende de 300 cc var canım ama benim sarkık değildi çok az dokum vardı.5000 tl iyi benceSlm kızlar şimdi çıktım drden bana 300 cc dedi ama ben 400 dedim. Diyo anca kaldırır 85 90 olur dedi. Büyük koyarsak sarkar dedi napsam 5000 fiyat verdi
Eger sarkiksa ve ustleri bossa bence daha buyuk protezle toplanir tabi cok da sarkik olmayacak se bi tane album yapip resim eklesen daha iyi yorum yapabilirz aslindaYa bilmiyorum küçükte istemiyorum dokum var anca toplar dedi
Canım nası yapıcam tarif edermisinizEger sarkiksa ve ustleri bossa bence daha buyuk protezle toplanir tabi cok da sarkik olmayacak se bi tane album yapip resim eklesen daha iyi yorum yapabilirz aslinda