Hesabina gir orda album yap varCanım nası yapıcam tarif edermisiniz
Ordan resim yukle ve tabi dikkat et sadece takip etiklerim olsun ayarlarinda yoksa herkese acik olur album
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hesabina gir orda album yap varCanım nası yapıcam tarif edermisiniz
Ben de doğumdan çoook sonra yaptırdım düşün ki oğlum 9 yaşında:)Evet buyuk canim benim sarkikti biraz ustleri bosalmisti bebislerden sonra anca doldurdu benim protez
selam bende 2 ay önce oldum ve gayet memnunum bende bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim ve çok memnunum doktor oygar aytekin isterseniz bir görüşün şimdiden geçmiş olsun.arkadaşlar,
özellikle silikon taktıranlar,görüşlerinize tecrübelerinize ihtiyacım var
ben de oldum canım 1 sene oldu serhat tuncere sonuçtan çok memnunumselam bende 2 ay önce oldum ve gayet memnunum bende bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim ve çok memnunum doktor oygar aytekin isterseniz bir görüşün şimdiden geçmiş olsun.
Me gibi bi sorunun olduBen iki sene önce oldum maalesef yakın zamanda ikinci ameliyatımı olcam bi sorundan dolayı. B cup gayet iyi benimde Bcup şuan
Me gibi bi sorunun oldu
Sen kime olmustun?rippling olmuştu, düz yüzey protezle değişti birazda yağ enjekte edildi şimdi bi problem yok
Sen kime olmustun?
İyi olduguna sevindim.
Bende naci beyden muayne icin randevu aldim korkuyorun
Ben de görebilir miyimcanım ben c kupum şu an
Benimde kas altı ama aynı gün çıktım. Aynı gün de çıkabilir.iki bebeğim var diye yatmak istemedim hastanedeayy canım kas altı aynı gün hastaneden çıkman inan çok çok çokkkk zor olur gözünü korkutmak istemem ama bu böyle benim doktorum Volkan Beden.. drenleri çıkartırken hafif acıdı tabikide.. birde ayrıklığa gelince benim göğüslerim yapısal olarak ztn çok ayrıktı şimdi de hafif ayrıklık var yani zten onu birleştirmesi imkansız doktorların.. resimlerim var ekle bak istiyorsan
Canım rippling oluşumu doktordan kaynaklanan bir problem mi yoksa meme dokusunun olmamasından mı? İkinci ameliyatını yine aynı doktora mı oldun? İlkte kaç cc idi, sonra kaç cc oldu?çok mu sordum :) şimdiden tşk...rippling olmuştu, düz yüzey protezle değişti birazda yağ enjekte edildi şimdi bi problem yok
Ben de b capım c kap büyük değil miBen de görebilir miyim
FOTODAKİ SENMİSİN ? BU BUYUKLUKTEMİ OLDU YANİhayırlı olsun canım... sayılı günler çabuk gelir ben iki hafta önce oldum 350 cc yuvarlak :) umarım sende dilediğin görüntüye sorunsuz problemsiz kavuşursun Allah yardımcın olsun
tabiki hayır canım ama seni takibe alıyorum fotolarıma bakabilirsin karar vermende belki yardımcı olurFOTODAKİ SENMİSİN ? BU BUYUKLUKTEMİ OLDU YANİ
Merhaba paylaşımlarinizi okudum . Bende 3 sene önce liposuction yaptırdım. Baya bir yağ alırdım bütün vücudumdan. 2 çocuk sahibiyim.Ben çok büyük göğüs istemiyorum.Haliyle çocuklardan sonra deforme oldu Ben de biraz olsa toparlanma umuduyla araştırıyorum. Çok sarkık değil. Tabi böyle bir ameliyat olmusken biraz büyümesini istiyorum.Ben de b capım c kap büyük değil mi
slm canım ,yok benim göğüslerim büyük değil,sütyenden öyle gözüküyordur bedenimde sırıtmıyor,ben de evliyim 9 yaşında bir oğlum var öncelikle yaptırma amacım göğüsleriğmin küçük olmasıydı.serhat tuncer e yaptırdım ve sonuçtanda öçok memnunum resimlerde sütyenden kaynaklanan irilik olabilir bir de ilk zamanlarda ödem vardı zamanla toparlandı şu anda 1 sene oldu.his kaybı yok ele geldiğinde silikon hissedilmiyor hissedilen sadece diri dik göğüsler:)Merhaba paylaşımlarinizi okudum . Bende 3 sene önce liposuction yaptırdım. Baya bir yağ alırdım bütün vücudumdan. 2 çocuk sahibiyim.Ben çok büyük göğüs istemiyorum.Haliyle çocuklardan sonra deforme oldu Ben de biraz olsa toparlanma umuduyla araştırıyorum. Çok sarkık değil. Tabi böyle bir ameliyat olmusken biraz büyümesini istiyorum.
Birde en büyük sıkıntım eşim. Bu operasyonu asıl kendisi merak ediyor. Büyümesini isterken bir yandan ellediginde içindeki silikonuda hissetmek istemiyor. Zaten böyle oluyorsa büyük ihtimal ile yaptırmama izin vermez. His olarak karşı taraf çok farkediyormu acaba?? Resimlerine baktım. Mavi body li halinden biraz daha büyük benimkiler. Yukardaki resimlerin ameliyat sonrası sanırım. Çok güzel olmuş ama ben o kadar istemiyorum ne yalan söyleyim :)