kızlarrrrr şubatta göğüs büyültme operasyonu oluyorum serhat tuncere ,

Madampink sen serhat beyden randevu alabildin mi canım

arkadaşlar,
özellikle silikon taktıranlar,görüşlerinize tecrübelerinize ihtiyacım var

bende çarşamba akşamı olacağım..valla korku heyecen karışık duygular...bir gönlüm bırak vazgeç diyor diğeri...ya sen değilmisin mayolarının içine sütyenler diken...çift sütyen takan...içlerini dolduran..karıngermeden korkmadın bundan mı korkuyorsun diyor....hayılısı yaşayıp göreceğiz

Kime olacaksn canım?
Ben çok hevesliyim kırkuyorum ama vzgeçmeye niyetim yok
Guzel memişler olacak?

Kime olacaksn canım?
Ben çok hevesliyim kırkuyorum ama vzgeçmeye niyetim yok
Guzel memişler olacak?

inşallah ankarada nebil bozdoğan yaaa sizler çok sanslısınız..aynı şehirde çoğunuzun doktorları...ben batı karadenizde yaşıyorun buradan geleceğim...valla aşırı heyecan korku...doktorum her gün mmeme büyütme yapıyor bazen günde 2 ...ona güveniyorum..benimki koltuk altından kohozif jel 1 300 325 350 bu arada olacak

Son düzenleme:

O nasıl bir jel? Neden koltuk altı?
Benim dr serhat tuncer ist da yaşıyorum o anlamda şanslıyım
Sen ne zaman oluyorsun?
Benim 4 şubat

o nasıl bir jel? Neden koltuk altı?
Benim dr serhat tuncer ist da yaşıyorum o anlamda şanslıyım
sen ne zaman oluyorsun?
Benim 4 şubat

hafızalı jel diye biliyorum. Yani ortadan ikiye kesilse bile akmayan aksa bile zararı olmayan mentor ve en yumuşak olan....benim bildiklerim bu kadar...doktorumun en sık kullandığı ve uzman olduğu teknik bu..diğerleri onun için dahada kolay....bunun eğitimini almış...izin orada gizli olması benim için daha iyi benimde 5 şubat

Anladım canım sana da çok geçmiş olsun az kalmış tecrubelerimizi paylaşırız
Bana da mentor marka kullanılacak
Heycanlıyım

canım bu hafta cok görüşmem var:)haftaya için alacağım inş.sen naptın heyecan var mı:)

Canım bu sabah oldum ameliyat serhat tuncere
Çok şükür iyiyim 4,5 saat oldu olalı.önce hemşiresi sevgi geldi yanıma çok candan yakın biri süreçleri anlattı
Sonra serhat bey geldi göğüs üzerinden çizim yaptı sağ tarafa 325 cc sol tarafa 300 cc yaptı
Aklıma takılan soruları cevapladı:) mentor marka kullanıldı
Diren takılmadı kollarımı hareket ettirebiliyorum göğsümde hiç morarma yok
Dikişler estetik ipi, cmt pansumana gideceğim
Herşey çok şükür yolunda
Doğru dr seçmişim
Kesinlikle tavsiye ederim
Randevu al ve görüş canım

ayyy geçmiş olsunn bende çok hevesliyim ama cesaretim yok... sorması ayıp ne kadara yaptırdın .??:26::26::26:

ayyy geçmiş olsunn bende çok hevesliyim ama cesaretim yok... sorması ayıp ne kadara yaptırdın .??:26::26::26:

8000 TL ye yaptırdım
İnsn korkacağın bir ameliyat değil
Hiç korkma bana da herkes neler neler söyledi
Bak iyiyim cep ten yazıyorum sana
Çok şükür iyi geçti
Ağrım yok sızım yok
O kadar diri ki ilk yataktan kalktığımda ben bunları nasıl taşıyacağım dedim
Ama ilk zamanları böyle olacakmış zamanla formunu bulacak

ouuy çok fazlaymış bee ben 4 bin felan beklerken 2 katı geldi D neredesin nerede yaptırdın acaba çok yormayayım seni son sorularım :)

ouuy çok fazlaymış bee ben 4 bin felan beklerken 2 katı geldi D neredesin nerede yaptırdın acaba çok yormayayım seni son sorularım :)

Ben istanbuldayım central hospitalda oldum kozyatağında
Serhat bey in muaynanesi nişantaşında
Sakın fiat odaklı hareket etme çünkü estetiklerde iyi doktor çok önemli
Ucuza bulursun sonra tekrar olmak zorunda kalırsın
Astarı yüzünü geçer canım

elbet olacak canım bir süre o ağrı ama dayanılmayacak gibi değil şükür :) cicişlerinin tadını çıkar sen

Aynen dediğin gibi canım dayanılmayacâk bir acı değil
Memişlerim şimdiden çok hoşuma gitti zaten yazı bekliyorum :))

Canim ya baktim resimlerlne senin ameliyatoncesi oyle cok kucuk degilmis simdi cok hos olmus ama

benim resimlerim mi anlamadım kendi yazına alıntı yapmışsın eğer bana diosan çok çok küçüktü benimki çok kötüydü o hale bile ben iğrenç bitkisel şeyleri içerek masaj yaparak geldim..

benim resimlerim mi anlamadım kendi yazına alıntı yapmışsın eğer bana diosan çok çok küçüktü benimki çok kötüydü o hale bile ben iğrenç bitkisel şeyleri içerek masaj yaparak geldim..

Senin beyaz sporcu sutyenine benzer bir şey var uzerinde o resimde çook küçük değilmiş ama şu anda gayet hoş ve sexi duruyorlar tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…