kızlarrrrr şubatta göğüs büyültme operasyonu oluyorum serhat tuncere ,

Senin beyaz sporcu sutyenine benzer bir şey var uzerinde o resimde çook küçük değilmiş ama şu anda gayet hoş ve sexi duruyorlar tabiii

hım.. yok canım yaa göz yanılması valla küçücüklerdi valla eskiden ben yıllardır denize bile gitmedim ama kurtuldum yehhu

hım.. yok canım yaa göz yanılması valla küçücüklerdi valla eskiden ben yıllardır denize bile gitmedim ama kurtuldum yehhu

Hadi ya, o kadar takmıştın yanii
Ben öyle dert etmemiştim ama kalça var üst dar orantısız gelirdi bana
Vucudum ve göğüslerime uygun olsun diye kilom hep zayıf olma derdindeydim:)
İyi ki yaptırmışız valla
İnsan kendini iyi hissediyor

evet işte çünkü benim kalçalarım popom kocaman göğüs olmayınca çok berbat duruyordu

evet işte çünkü benim kalçalarım popom kocaman göğüs olmayınca çok berbat duruyordu

Aynen canım iyi ki yaptırmışız valla ,bugün spor salonuna gittim üyeliğimi dondurmak için kadın göğüslerime bakmak istedi gösterdim çok beğendi:)) heveslinde resmen

Hayatım eğer mükemmel zamana karşı durabilen bir meme istersen o doğal olamaz zaten:)
Tercih meselesi
Sen bildikten sonra millet öyle dese ne yazar
Ben üzülmem valla

Kızlarrrr 3 hafta sonra masaja başlıyorum
Normal sütten ne zaman takılmaya başlanıyor?

gecmis olsun masallahh hayirlisiyla insallah iyilesme surecinide atlatirsin cnm

Tşk ederim canım sen oldun mu ameliyat?
Profilimi gizledim sadece arkadaş listem görebilecek:)salı günü dikiş izlerim için krem önerdi doktorum onu kullanacağım 3 hafta dolunayda masaja başlayacakmışız

QUOTE=ecemali;34045147]Tşk ederim canım sen oldun mu ameliyat?
Profilimi gizledim sadece arkadaş listem görebilecek:)salı günü dikiş izlerim için krem önerdi doktorum onu kullanacağım 3 hafta dolunayda masaja başlayacakmışız[/QUOTE]

cnm bn ameliyat olali 20gun oldu meme alti kesisi kas altindan 375cc mentor marka yuvarlak silikon konuldu iyiyim cok sukur allahim istiyen herkeze nasip etsin hepimizinde yardimci olsun rabbim hayirli surecler nasip etsin hepimize insallah bence süper olmus gizlemen kremin faydasi gercekden cook oluyor bende kullaniyorum iyi geldi faydasini gordum sanada insallah iyi gelicek 3hafta sonra masaja baslamanda süperrr :))) insallah hayirlisiyla bu surecinide cook guzel insallah atlatirsin cnm tekrar gecmis olsun

cnm bn ameliyat olali 20gun oldu meme alti kesisi kas altindan 375cc mentor marka yuvarlak silikon konuldu iyiyim cok sukur allahim istiyen herkeze nasip etsin hepimizinde yardimci olsun rabbim hayirli surecler nasip etsin hepimize insallah bence süper olmus gizlemen kremin faydasi gercekden cook oluyor bende kullaniyorum iyi geldi faydasini gordum sanada insallah iyi gelicek 3hafta sonra masaja baslamanda süperrr :))) insallah hayirlisiyla bu surecinide cook guzel insallah atlatirsin cnm tekrar gecmis olsun [/QUOTE]

Oto sen olalı 20 gün olmuş ne güzel:) bana daha küçük silikon takıldı sağ tarafa 325 cc sola 300 cc takıldı kilom 53 önceden 75 A dış.senin kaçtı? Bana da yuvarlak takıldı..

Ooo sen olalı 20 gün olmuş ne güzel:) bana daha küçük silikon takıldı sağ tarafa 325 cc sola 300 cc takıldı kilom 53 önceden 75 A dış.senin kaçtı? Bana da yuvarlak takıldı..[/QUOTE]

gecmis olsun cnm benimde kilom 53 ben önceden 75bedendim suanda 85bedeni dolduruyorum yuvarlak takildi demissin meme altindanmi oldun cnm sen ? masallah sana oldun da bitti bak :))) simdi sabirla iyilesme sureceni atlaticaksin insallah bol bol su iç yürüyüs yap surekli yatma yuruyusun faydalari olucak :)) cook sevindim hayirli sureclerle insallah biran önce toplarlanirsin cnm bnm cook gecmis olsun

4ay oldu Serhat tuncere silikon ameliyatı olalı
Sanki kendi memelerim
O kadar doğal ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…