kızlarrrrr şubatta göğüs büyültme operasyonu oluyorum serhat tuncere ,

slm canım ,yok benim göğüslerim büyük değil,sütyenden öyle gözüküyordur bedenimde sırıtmıyor,ben de evliyim 9 yaşında bir oğlum var öncelikle yaptırma amacım göğüsleriğmin küçük olmasıydı.serhat tuncer e yaptırdım ve sonuçtanda öçok memnunum resimlerde sütyenden kaynaklanan irilik olabilir bir de ilk zamanlarda ödem vardı zamanla toparlandı şu anda 1 sene oldu.his kaybı yok ele geldiğinde silikon hissedilmiyor hissedilen sadece diri dik göğüsler:)
benim eşimde yıllatrca hep karşı çıktı zor bela ikna ettim ama şimdi halinden memnun:)

Cevabın için çok teşekkür ederim. Seninkinin tam tersine bu operasyonu eşim çok istiyor ve yaptirmam icin bana destek veriyor. Seneye nasip olursa önce yarım kalan karın germe operasyonumu ve sonrada bu operasyonu yaptırmak istiyoruz. 3 sene önce liposuction ameliyatı oldum. Hatta ordaki konuda çok mesajım var. 2 çocuktan sonra vücudum çok yağ toplanmışti. Bu veremediğim yağları aldirdim. Biraz uzun süren iyileşme süreci oldu ama çok memnunum şimdi. Fakat geçen süreyle birlikte göğüslerim çok küçüldü ve eşim haliyle isyan etmeye başladı. Geçen sene bu göğüslerin altına damla tip silikon yerleştirme konusunu incelemistik eşimle fakat eşim konulardan göğüslerime dokundugunda bu silikonlari hissedecegini anlayınca vazgeçti. Fakat geçen seneye oranla göğüslerim biraz daha ufalinca bu estetik konusunu tekrar bana araştırtmaya başladı :) Eşimle 11 yıllık evlilik ve 2 çocuktan sonra ilişkimiz hala daha çok iyi olunca bende onun bu isteğine hak veriyorum haliyle. Şuanki halinden biraz daha büyük ve dik olsa eşimi kesinlikle mutlu eder. Bende Profilime resim eklemeye çalışıyorum ama beceremedim. Halledersem seni eklerim.

Cevabın için çok teşekkür ederim. Seninkinin tam tersine bu operasyonu eşim çok istiyor ve yaptirmam icin bana destek veriyor. Seneye nasip olursa önce yarım kalan karın germe operasyonumu ve sonrada bu operasyonu yaptırmak istiyoruz. 3 sene önce liposuction ameliyatı oldum. Hatta ordaki konuda çok mesajım var. 2 çocuktan sonra vücudum çok yağ toplanmışti. Bu veremediğim yağları aldirdim. Biraz uzun süren iyileşme süreci oldu ama çok memnunum şimdi. Fakat geçen süreyle birlikte göğüslerim çok küçüldü ve eşim haliyle isyan etmeye başladı. Geçen sene bu göğüslerin altına damla tip silikon yerleştirme konusunu incelemistik eşimle fakat eşim konulardan göğüslerime dokundugunda bu silikonlari hissedecegini anlayınca vazgeçti. Fakat geçen seneye oranla göğüslerim biraz daha ufalinca bu estetik konusunu tekrar bana araştırtmaya başladı :) Eşimle 11 yıllık evlilik ve 2 çocuktan sonra ilişkimiz hala daha çok iyi olunca bende onun bu isteğine hak veriyorum haliyle. Şuanki halinden biraz daha büyük ve dik olsa eşimi kesinlikle mutlu eder. Bende Profilime resim eklemeye çalışıyorum ama beceremedim. Halledersem seni eklerim.
eşinin destek olması güzel:) estetiğe hiçbir zaman tepkili olmadım .insan kendini nasıl görmek istiyorsa imkanları ölçüsünde operasyon olmalı bence..
göğüs estetiği elle hissedilen bir şey değil sadece dediğim gibi diri ve dik.Ve görüntü insanı memnun ediyor,eklemene gerek yok izlemen yeterli o zaman resimlerimi görebiliyorsun canım

tabiki hayır canım ama seni takibe alıyorum fotolarıma bakabilirsin karar vermende belki yardımcı olur
yaa ben de epey zamandır kafamı kemiren sorularla mücadele halindeyim? çok da korkuyorum ya sonuç fiyasko olursa diye... :KK43:(( izlemeye alabilir misiniz beni de?

Sakın sakın kızlar..

Forumu araştırırsanız ben ve nice mağdurlar bu şahsın bırakın cerrah olmasını nalbant'dan farkı yok..

X