kızlarrrrr şubatta göğüs büyültme operasyonu oluyorum serhat tuncere ,

Tamam canım teşekürler yüklüycem şimdi dükandayım kuaförüm bayan. Akşama hallederim görüşürüz canm

arkadaşlar,
özellikle silikon taktıranlar,görüşlerinize tecrübelerinize ihtiyacım var
selam bende 2 ay önce oldum ve gayet memnunum bende bir arkadaşın tavsiyesiyle gittim ve çok memnunum doktor oygar aytekin isterseniz bir görüşün şimdiden geçmiş olsun.

Sen kime olmustun?
İyi olduguna sevindim.
Bende naci beyden muayne icin randevu aldim korkuyorun

benim iki ameliyatımıda zühtü demir yaptı. doktorumdan çok memnunum her durumda ilgilendi benimle, ankarada düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim

Benimde kas altı ama aynı gün çıktım. Aynı gün de çıkabilir.iki bebeğim var diye yatmak istemedim hastanede

rippling olmuştu, düz yüzey protezle değişti birazda yağ enjekte edildi şimdi bi problem yok
Canım rippling oluşumu doktordan kaynaklanan bir problem mi yoksa meme dokusunun olmamasından mı? İkinci ameliyatını yine aynı doktora mı oldun? İlkte kaç cc idi, sonra kaç cc oldu?çok mu sordum :) şimdiden tşk...

hayırlı olsun canım... sayılı günler çabuk gelir ben iki hafta önce oldum 350 cc yuvarlak :) umarım sende dilediğin görüntüye sorunsuz problemsiz kavuşursun Allah yardımcın olsun
FOTODAKİ SENMİSİN ? BU BUYUKLUKTEMİ OLDU YANİ

BENDE DR ARAYIŞINDAYIM.BİR DR MUAYENE OLDUM.AMA BAŞKA DR ADA MUAYENE OLMAK BİLGİ SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM.BİRDE HER PLASTİK CERRAHIN HER ŞEYDE İYİ OLMADIĞINI BİLİYORUZ.MEMEDE İYİ OLAN PLASTİK CEEAH ÖNERİLERİNİZ VARMI? BURSA-MANİSA- BALIKESİR- İZMİR 'DE

Ben de b capım c kap büyük değil mi
Merhaba paylaşımlarinizi okudum . Bende 3 sene önce liposuction yaptırdım. Baya bir yağ alırdım bütün vücudumdan. 2 çocuk sahibiyim.Ben çok büyük göğüs istemiyorum.Haliyle çocuklardan sonra deforme oldu Ben de biraz olsa toparlanma umuduyla araştırıyorum. Çok sarkık değil. Tabi böyle bir ameliyat olmusken biraz büyümesini istiyorum.
Birde en büyük sıkıntım eşim. Bu operasyonu asıl kendisi merak ediyor. Büyümesini isterken bir yandan ellediginde içindeki silikonuda hissetmek istemiyor. Zaten böyle oluyorsa büyük ihtimal ile yaptırmama izin vermez. His olarak karşı taraf çok farkediyormu acaba?? Resimlerine baktım. Mavi body li halinden biraz daha büyük benimkiler. Yukardaki resimlerin ameliyat sonrası sanırım. Çok güzel olmuş ama ben o kadar istemiyorum ne yalan söyleyim :)

slm canım ,yok benim göğüslerim büyük değil,sütyenden öyle gözüküyordur bedenimde sırıtmıyor,ben de evliyim 9 yaşında bir oğlum var öncelikle yaptırma amacım göğüsleriğmin küçük olmasıydı.serhat tuncer e yaptırdım ve sonuçtanda öçok memnunum resimlerde sütyenden kaynaklanan irilik olabilir bir de ilk zamanlarda ödem vardı zamanla toparlandı şu anda 1 sene oldu.his kaybı yok ele geldiğinde silikon hissedilmiyor hissedilen sadece diri dik göğüsler:)
benim eşimde yıllatrca hep karşı çıktı zor bela ikna ettim ama şimdi halinden memnun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…