- 1 Kasım 2023
- 821
- 473
- 29
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Aynen var birazBaya var demekki
Ben kan verdim geneAynen var biraz
Tekrar mı kan verdin sonucu haberdar edersinÇok teşekkür ederimAllah razı olsun tez zamanda güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim
Haberdar et sonucuBen kan verdim gene
Evett bugün rüyamda test yapıyordum pozitif gördün dünde aynı rüyayı görmüştüm aldırış etmedim dedim sabah bı yapayım zaten negatif bı baktın damlatir damlatmaz silik çizgi çıktı bidaha yaptım başka idrarla gene çıktı sonra softec erken gebelik aldım onda da çıktı kan verdim bende adetime 1 gün var unutursam sen hatırlatır misinTekrar mı kan verdin sonucu haberdar edersin
İnşallah güzel haberler alırsın kuzum. Bence cuma günü belki bir ihtimal kaset testlerden yaparım rahmimde kalp görünümü varmış ondan birazcık erken öğrenmem lazım zaten günüm de belli olmuyorEvett bugün rüyamda test yapıyordum pozitif gördün dünde aynı rüyayı görmüştüm aldırış etmedim dedim sabah bı yapayım zaten negatif bı baktın damlatir damlatmaz silik çizgi çıktı bidaha yaptım başka idrarla gene çıktı sonra softec erken gebelik aldım onda da çıktı kan verdim bende adetime 1 gün var unutursam sen hatırlatır misindua eder misin bide güzel haberler alayim
Hatırlatırım tabiiEvett bugün rüyamda test yapıyordum pozitif gördün dünde aynı rüyayı görmüştüm aldırış etmedim dedim sabah bı yapayım zaten negatif bı baktın damlatir damlatmaz silik çizgi çıktı bidaha yaptım başka idrarla gene çıktı sonra softec erken gebelik aldım onda da çıktı kan verdim bende adetime 1 gün var unutursam sen hatırlatır misindua eder misin bide güzel haberler alayim
Amin canım bekliyorumÇok teşekkür ederimAllah razı olsun tez zamanda güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim
Ay rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamandaİnşallah güzel haberler alırsın kuzum. Bence cuma günü belki bir ihtimal kaset testlerden yaparım rahmimde kalp görünümü varmış ondan birazcık erken öğrenmem lazım zaten günüm de belli olmuyor
merhaba sizce hamile miyim ben de 2 gün geciktimHatırlatırım tabii
banada bakar mısınız nolur çok heyecan yaptımAy rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamandadua edermisin bana da
benim testime de bakabilir misiniz lütfenAmin canım bekliyorum
Ederim inşallah hepimiz sağlıklı birer çocuk sahibi oluruz aminAy rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamandadua edermisin bana da
Testin markası guvenilirse ve bozuk değilse var gibi duruyor kan verin derim benmerhaba sizce hamile miyim ben de 2 gün geciktim
freely marka nasıl sizce benim hiçbir fikrim yok yeni evliyimTestin markası guvenilirse ve bozuk değilse var gibi duruyor kan verin derim ben
Canım var gibi ilk 5 dk mı çıktı bir de adetine kaç gün varmerhaba sizce hamile miyim ben de 2 gün geciktim
10-15 dk içinde çıktı 2 gün geciktimCanım var gibi ilk 5 dk mı çıktı bir de adetine kaç gün var
Ay bence var gibi gecikme de yasamisinoz kan test verin bencemerhaba sizce hamile miyim ben de 2 gün geciktim
Amin Rabbim isteyen herkeseee versin rabbim kimsenij kucağını boş birakmasin,bunu yaşayan bilirEderim inşallah hepimiz sağlıklı birer çocuk sahibi oluruz amin
Gecikme de olmuş canım bence test ver hayırlı olsun şimdiden bence var10-15 dk içinde çıktı 2 gün geciktim