- 14 Ağustos 2024
- 160
- 65
- 27
- Konu Sahibi nisanurs98
Varsa bir test daha dene yada verebilirsen hemen kan ver10-15 dk içinde çıktı 2 gün geciktim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Varsa bir test daha dene yada verebilirsen hemen kan ver10-15 dk içinde çıktı 2 gün geciktim
başka test yok sizce kanda çıkar mı şuanVarsa bir test daha dene yada verebilirsen hemen kan ver
Valla bende kaset testi hata vermedi hiç bu test tipi nasıldır bilmiyorum ama iyi bir markafreely marka nasıl sizce benim hiçbir fikrim yok yeni evliyim
ya öyle mi dersiniz ben inanamıyorum şuan çok garip geldiGecikme de olmuş canım bence test ver hayırlı olsun şimdiden bence var
Ummadık anda olur güzel şeyler kandq görüp emin klun benceya öyle mi dersiniz ben inanamıyorum şuan çok garip geldi
evet kimseye de diyemiyorum pcos var cunkuUmmadık anda olur güzel şeyler kandq görüp emin klun bence
Başka varsa tekrarla bakalım testi birde kutusunda yazan kadar bekle bazı testler böyle geç sonuç gösteriyor10-15 dk içinde çıktı 2 gün geciktim
Hiç strest yapma varsa gecikmen var zaten kanda büyük ihtimalle çıkar zaten teste belli olan kanda çıkar canımVarsa bir test daha dene yada verebilirsen hemen kan ver
Git kan ver derim en garantili sonuçevet kimseye de diyemiyorum pcos var cunku
Emin olmadan deme kan en iyi çözümevet kimseye de diyemiyorum pcos var cunku
çok iyisiniz çok teşekkür ederim pcos var çok şaşkınım şuanHiç strest yapma varsa gecikmen var zaten kanda büyük ihtimalle çıkar zaten teste belli olan kanda çıkar canım
Çok doğal duygular canım sen şöyle yap acile git karnım ağrıyor diye ama ben korunmuyorum ilk beta bakın de direk alırlar acilde hızlı çıkıyor sonuççok iyisiniz çok teşekkür ederim pcos var çok şaşkınım şuan
Merhaba kan sonucunuzu yazarmsnz bende şuan kan vermek için bekliyorum acil de adet gecikmesi 2. GünUmmadık anda olur güzel şeyler kandq görüp emin klun bence
Hayırlısı olsun sanada canım belirtiler neydi gecikme dışındaMerhaba kan sonucunuzu yazarmsnz bende şuan kan vermek için bekliyorum acil de adet gecikmesi 2. Gün
En doğrusu gününü beklemek ben o kadar yoruldum ki artık bu bebeğimde asla 6 haftalık olana kadar gitmedim kalp atışını duydum gidince direkt öncesinde 2 düşük olunca korkuyor insan ister istemez inşAllah hakkında hayırlısı olurMerhaba adete 3 gün kala mecbur kan almislardi acilde basım çok ağrıyordu iğne yapmak için beta orda 0.5 çıktı bugün adete 1 gün kala freely kaset test ile sente lady yaptım freely de gözle gorulur ikinci çizgi pembe baya belli çıktı ama sente lady çok belli belirsiz silik çıktı , hamilelik var mı yok mu bilemedim 2 gündür rüyamda gebelik testi yapmışım gibi pozitif goruyorum ,dün gecede görünce sabah yapayım dedim öyle gördüm ama bilemiyorum yarın adet günüm mecbur adet gününü beklicem
Kan sonucun çıktı mıUmmadık anda olur güzel şeyler kandq görüp emin klun bence
Canım bariz pozitiff ama testler bazen yalancı pozitif çıkarıyor acile gidip beta baktır en garantisi o idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar bu arada endişen olmasınmerhaba sizce hamile miyim ben de 2 gün geciktim
Aşılama yaptırdım dün normal de kan vermem gerekiyordu adet olurum dedim vermedim karnım kasık beş ağrıyor ateş içine atmışlar beni sanki yanıyorum resmenHayırlısı olsun sanada canım belirtiler neydi gecikme dışında
Valla pozitif gibi duruyor ama bugüne kadar o kadar çok test yaptım ve o kadar çok yalancı pozitif gördüm ki kendimde bile inanamıylrum. Bende de pcos var.başka bir markayla tekrarla istersen Umarım pozitiftir canım allah gönlüne göre versinbenim testime de bakabilir misiniz lütfen