- 17 Temmuz 2024
- 348
- 168
- 34
-
- Konu Sahibi nisanurs98
İnşallah güzel haberler gelirsin canım benimSilik çizgi çıktı after10 erken gebelik testi yaptım onda da çıktı bide albi yapmıştım ,bugün yapmıcam test yarın sente lady ve freely var kaset test onlardan yaparım en fazla 4 gün var adete
Benimki 0.100 çıktı ama bata var senin 0.500 çıkmış belki yeni yeni yükseliyordur adet olmazsan haftaya tekrar kan ver bana doktor öyle dedi çünkü belli olmaz bu işler. Burda 0.100 iken beta günü geçince pozitife dönenleri bile okudum ben umudu kaybetmek yokMalesef sonuç <0.5 çıktı negatif yani
Aynen beklemeye devam en fazla 4 gün kaldı adete bakalım ne olcak test de yapmıyorumBenimki 0.100 çıktı ama bata var senin 0.500 çıkmış belki yeni yeni yükseliyordur adet olmazsan haftaya tekrar kan ver bana doktor öyle dedi çünkü belli olmaz bu işler. Burda 0.100 iken beta günü geçince pozitife dönenleri bile okudum ben umudu kaybetmek yok
Bende 15'inden sonra geçtim diye hesap edecem işte en erken haftaya bu gün kan veririm belkiAynen beklemeye devam en fazla 4 gün kaldı adete bakalım ne olcak test de yapmıyorum
Ne kadar var adetinize tamBende 15'inden sonra geçtim diye hesap edecem işte en erken haftaya bu gün kan veririm belki
Vallaha bende bilmiyorum desem yeridir kendi düzeninde gelirse en geç 16 yok benim rahatım yerinde gelmeyecem daha bekle derse 21 e kadar uzayabilir. Çatlama 29 Kasım 1 Aralık gibi olmuşsa 16 yok takvimdeki gibi 5 7 arasında olmuşsa 21 e kadar yolu varNe kadar var adetinize tam
Akşam akşam güldürdün valla yaVallaha bende bilmiyorum desem yeridir kendi düzeninde gelirse en geç 16 yok benim rahatım yerinde gelmeyecem daha bekle derse 21 e kadar uzayabilir. Çatlama 29 Kasım 1 Aralık gibi olmuşsa 16 yok takvimdeki gibi 5 7 arasında olmuşsa 21 e kadar yolu var
Baya var demekkiVallaha bende bilmiyorum desem yeridir kendi düzeninde gelirse en geç 16 yok benim rahatım yerinde gelmeyecem daha bekle derse 21 e kadar uzayabilir. Çatlama 29 Kasım 1 Aralık gibi olmuşsa 16 yok takvimdeki gibi 5 7 arasında olmuşsa 21 e kadar yolu var
Bence pozitif canımm inşAllah Allah gönlüne göre verir kan testi yaptın mı yada hamilelik belirtisi falan var mı bende 3 gün lekelenme oldu 2 bebeğimde de öyle anlatmıştım çok erkenMerhaba kızlar
Son adet tarihim 17 Kasım
Yumurtam 29 Kasım da çatladı.
Değerlendirdik adetime 6 gün var bugün test yaptım üstlerine yazdım durumu
Sabah ilk idrar
Sabah ilk idrar yakından çektim
Öğlen idrar ile
Öğlen idrar yakın çekim olarak
Bir de freely hepsinin markası erken gebelik testi ile de yapayım dedim belli belirsiz çok ince çizgi çıktı sizce durum nedir,resimleri ekliyorum.
10 Aralık'ta kan aldı acil 0.5 çıktı adete şuanda 2-3 gün var sonuç değişir mi sence , ayaklarımda yanma var , baş ağrısı ve belimde sırtıma doğru ağrı var , vee ilk defa bugün çok sevdiğim musakkadan tiskiniyorum ilk defa böyle seyle karşılaştımBence pozitif canımm inşAllah Allah gönlüne göre verir kan testi yaptın mı yada hamilelik belirtisi falan var mı bende 3 gün lekelenme oldu 2 bebeğimde de öyle anlatmıştım çok erken
Malesef canım sonucun negatif ama adet olmazsan tekrar kan ver bence stresde yapma yani adetten önce test yapma mesela malesef bu insanı daha çok hayal kırıklığına uğratıyor bende yaşadım aynı şeylere umarım hayırlısııyla Rabbim nasip eder hamilelerin duası kabul olurmuş dualarımdasın10 Aralık'ta kan aldı acil 0.5 çıktı adete şuanda 2-3 gün var sonuç değişir mi sence , ayaklarımda yanma var , baş ağrısı ve belimde sırtıma doğru ağrı var , vee ilk defa bugün çok sevdiğim musakkadan tiskiniyorum ilk defa böyle seyle karşılaştım
Allah razı olsun canimn çok teşekkür ederim bekleyip göreceğiz bakalım ne olcakMalesef canım sonucun negatif ama adet olmazsan tekrar kan ver bence stresde yapma yani adetten önce test yapma mesela malesef bu insanı daha çok hayal kırıklığına uğratıyor bende yaşadım aynı şeylere umarım hayırlısııyla Rabbim nasip eder hamilelerin duası kabul olurmuş dualarımdasın
Senden de canım benim 1 yılı geçtiyse evliliğin doktora git istersen biz 2 sene denedik kendimi yıprattım meğerse tüpüm tıkalıymış hsg çekildiği ay hamile kalmıştım şimdi oğlum 5yaşında çok şükürAllah razı olsun canimn çok teşekkür ederim bekleyip göreceğiz bakalım ne olcakçok teşekkür ederim
Maşallah gittik gittik 4 yıldır evliyizz eşimde varikosel çıktı daha 4.yilds söyledi doktor ameliyat oldu hem sağ hem solda vardı 1.5 ay oldu bu ay ilk defa denedik ameliyat olduğundan beri de ondan merak ediyorum sonucu adete 2-3 gün var adet gelene kadar ümit kesilmez,bende hiçbir sorun çıkmadı çok detaylı herşeye baktırdım hayırlısı olsunSenden de canım benim 1 yılı geçtiyse evliliğin doktora git istersen biz 2 sene denedik kendimi yıprattım meğerse tüpüm tıkalıymış hsg çekildiği ay hamile kalmıştım şimdi oğlum 5yaşında çok şükür
Çok iyi Allah dermanlı dertler versin inşAllah gönlünü ferah tut en önemlisi stres yapma umarım çok yakında hayırlı haberler alırsın Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllahMaşallah gittik gittik 4 yıldır evliyizz eşimde varikosel çıktı daha 4.yilds söyledi doktor ameliyat oldu hem sağ hem solda vardı 1.5 ay oldu bu ay ilk defa denedik ameliyat olduğundan beri de ondan merak ediyorum sonucu adete 2-3 gün var adet gelene kadar ümit kesilmez,bende hiçbir sorun çıkmadı çok detaylı herşeye baktırdım hayırlısı olsundua edin güzel haberler alalim
Amin amin çok teşekkür ederim alalh razi olsunÇok iyi Allah dermanlı dertler versin inşAllah gönlünü ferah tut en önemlisi stres yapma umarım çok yakında hayırlı haberler alırsın Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah
Merhaba adete 3 gün kala mecbur kan almislardi acilde basım çok ağrıyordu iğne yapmak için beta orda 0.5 çıktı bugün adete 1 gün kala freely kaset test ile sente lady yaptım freely de gözle gorulur ikinci çizgi pembe baya belli çıktı ama sente lady çok belli belirsiz silik çıktı , hamilelik var mı yok mu bilemedimVallaha bende bilmiyorum desem yeridir kendi düzeninde gelirse en geç 16 yok benim rahatım yerinde gelmeyecem daha bekle derse 21 e kadar uzayabilir. Çatlama 29 Kasım 1 Aralık gibi olmuşsa 16 yok takvimdeki gibi 5 7 arasında olmuşsa 21 e kadar yolu var
Merhaba adete 3 gün kala mecbur kan almislardi acilde basım çok ağrıyordu iğne yapmak için beta orda 0.5 çıktı bugün adete 1 gün kala freely kaset test ile sente lady yaptım freely de gözle gorulur ikinci çizgi pembe baya belli çıktı ama sente lady çok belli belirsiz silik çıktı , hamilelik var mı yok mu bilemedimSoldaki sabahki freely, sağdaki bikaç saat önceki days doctor
Merhaba adete 3 gün kala mecbur kan almislardi acilde basım çok ağrıyordu iğne yapmak için beta orda 0.5 çıktı bugün adete 1 gün kala freely kaset test ile sente lady yaptım freely de gözle gorulur ikinci çizgi pembe baya belli çıktı ama sente lady çok belli belirsiz silik çıktı , hamilelik var mı yok mu bilemedimSenden de canım benim 1 yılı geçtiyse evliliğin doktora git istersen biz 2 sene denedik kendimi yıprattım meğerse tüpüm tıkalıymış hsg çekildiği ay hamile kalmıştım şimdi oğlum 5yaşında çok şükür