Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dayanamadım yine test yaptım yarım saat önce 4 saat tutmuştum idrarımı bu kez başka marka test almıştım ya oncamed bundada aynı silik çizgi var kızlarrr yoksa hamilemiyim yaaa kan testine gitmem şart oldu adet ağrım var bayağı yoğun hemde bu nedir ya şaka mı silik testler banamı denk geldi hep bu kez markada değişik kızlar olabilirmi gerçekten yaaa ....iyice heyecanlanmaya başladım !!..
daha belirgin değil cnm hemen hemen aynı daha belirgin olması gerek biliyorum ama değil(( belkide değilim belkide adet gelicek adet ağrımda bi çoğalıyor bi azalıyor bi an hiç yok off iyice psikolojm bozuldu
(( en iyisi ya kan testi yada adeti beklemek ama kan testinede hep böyle zamanlarda gidiyordum 2-3 gün içinde adet geliyordu boşuna gitmişim keşke bekleseydim diyordum böyle olsn istemediğim için gitmekte istemiyorm çünkü en azından bi yarınıda atlatmam gerekk zaten ayın 22-23 te de gelmezde kan testine giderim tekrar idrar testi yapmam
![]()
kızlar bugun adet günümdü ama gelmedii ağrım vardı ama gelmedi hatta şuanda ağrım yok gbi...tabi ben yinede ayın 23 yada 24 ünü beklicem test için tabiki gelmezse...tam tamına 5 aydır bi gün bile sekmemişti eğer hamilelik yoksa ve gecikme yaşıcaksam çok üzülürüm çünkü hamile kalamıyorum birde buna düzensizlik eklenirse gerçekten çok üzülürüm((
2 senedir evliyim cnm..yok panik yapmıyorum şuanda bende merak içindeyim sadece adetim gelicek gibi karnım ağrıyor ayın 20 sinden beri ama bişey yok testlermde o şekilde çıkınca bu kadar yoğun düşünmemek mümkün değill.. bakalım inş. vardır cnm Allah biliyor artık olmasada elimizide değil ki onu yaratmak her ne kdar üzülücek olsamda...