• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr ilginç bişey oldu

BUMUYANİ testim iki kere silik çizgi olarak çıktı bir daha yapmadım yarın sabah yapmayı düşünüyorum..DAVİDOF cnm adetim geçen ay 21 inde gelmişti tam tamına 5 aydır aynı adet tarihlerim şöyleydi 23,22,22,22,21 ve bu aykide daha yok cnm ama eğer bebiş yoksa adet düzenm bozulduysa çok üzülürüm :(( çünkü ilk evlendiğimde bide onunla uğraşmıştım o günlere geri dönmek istemem :((bundan 2 ay önce babannmi kaybettim onda bile okadar üzülmüştüm çok ağır dönem geçirmiştim hatta antideprasan bile içtim bunlara rağmen bile adetim tam gününde gelmiştii.. eğer hamile değilsem neden gelmedi bide bunu düşünüyorum ???? ve KALDERA sende inş. hamilesindir cnm benmde adet sancım ara ara var bi ara bende ısı takibi yapmıştım kalamamıştım o ay...ovülasyon testi yapıp pozitifide yakalamıştım ama yine kalamamıştım :( bakalım inş. sennde güzel hbrler veririz cnm

asya23 canım öncelikle başın sağolsun:(ben de 19 yaşında babacığımı kaybettim seni çok iyi anlıyorum... Ben de iki aydır ovülasyon kitiyle pozitif sonucu yakalıyorum hatta seni de okumuştum üzülmüştün yakaladığım halde niye olmuyor diye. Ama nasibimizde yokmuş. Bu ay sanki bana var gibi geliyor ama yine de tam emin olamıyorum işte benimde 5-6 ay oluyor korunmayı bırakalı her ay 4-5 gün önceden test yaptım hep negatif çıktı ama son 2-3 aydır benim adetlerim de çok düzensiz. Herkes bebek olacak diye düzensizleşti diyor. O yüzden gecikse bile çok üzülme hemen evham yapma nasıl olsa kontrollere gidince ne var ne yok görülüyor. Benim bundan önceki ay tam 12 attı geçen ay da 3 gün erken oldu. Ben de çarşambaya kadar beklicem çünkü yumurtlamadan sonra 17. gün oluyor benim adetim. İnşallah buradan iyi haberlerimizi veririz dileklerine tüm içtenliğimle AMİN diyorum:)))))

kızlar adet sancım çoğaldı yarın test yapmayı düşünüyordum inş. gelmez ama epey çoğaldı yaaa off :((((

Asyacim insallah hamilesindir. benim de adet sancilarim cogalmisti zaten cogu kisinin cogalir. yarin test yapsan cikar.

kızlarr az önce test yaptım negatifffff......malesef öyle ya bu kez silik çizgi bile yok bunuda başka markadan yaptım !!..demek ki yine hamile değilim olmuş olsa netleşmesi lazımdır artık ama benm tam tersi silik çizgi bile yokk..:(((((((((( şu anda adetimde yok ama karnım zaten ağrıyor gelicek demekkiii offf offfff :-(

canım yoksa da üzülme.. kısmet böyleymiş adet dönemi geçtikten sonra bu üzülmelerimizi unutuyoruz. Moralini bozma. Adet olana kadar beklicen nasıl olsa. Eğer olmazsan o zaman yine tekrarlarsın. Adet göremeyen insanlar var onları düşünüp moral bulalım. Allah aratmasın onu da...

haklısın cnm öyle tabii buna şükür.. ya o çıkan 2 testteki çizgi okadar netti kii ya silik olsada bkytığımda görüyordum bu kez umudum çoktu bide günüm geçince çünkü epeydir düzenliydi...çok üzüldm gerçktn

haklısın cnm öyle tabii buna şükür.. ya o çıkan 2 testteki çizgi okadar netti kii ya silik olsada bkytığımda görüyordum bu kez umudum çoktu bide günüm geçince çünkü epeydir düzenliydi...çok üzüldm gerçktn

Çok üzüldüm ve açıkçası şaşırdım canım ben hamile olduğuna inanıyodum. Çok ilginç ya iki test ikisi de silik şansa bak canım. Allah büyük en kısa zamanda hamiile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah :çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar özellikle asya baştan sona okudum mesajlarını sonucu gerçekten çok merak ediyorum bende bu ay geciktim tam 15 gün oldu kendim 2 kere test yaptım negatif :( kan testi yaptırdım o da 0,8 yani negatif sonucu doktoruma daha gösteremedim yarın göstercem hala adet olmadım bende sabırsızlıkla bekliyorum hiç bu kadar gecikmezdi. çok üzüldüm sonucu alınca ordaki memura doktor ne zaman gelir diye sorunca test sonucuma baktı .zaten hamile değilsin doktoru napcan dedi, şok oldum az daha kızın saçlarını yolacaktım. çok kötü böyle beklemek inşallah biran önce bebişlerimize kavuşuruz.

asya23 bende merak ediyorum sonucu sabirsizlikla bekliyorum ha ona göre bizi haberdar etmeyi unutma canim :1shok:

kızlar adetim hala yok...yarın sabah yine test yapıcam bakalım adetime 1 gün kala silik çıkaran testten aldım yine bakalım şimdi ne çıkıcak yarında silik çizgisiz bi negatifse zaten artık umudum iyice biter bi taraftan okuyorum adet zamanında yada biraz geçince çıkmayan bekledikten sonra çıkan çok kişi varr bizde inş. onlardan oluruzz kızlarr birbirimiz için dua edelim...eşimde soruyor hergün,ağrın varmı?? adet belirtisi varmı ?? yok deyince nasıl seviniyor anlatamam diyorum ne olur Allahım benide eşimide bu sevinçten mahrum bırakma :((( ama yoksa çaresiz insan duygularını içine gömmek zorunda kalıyor...

kızlar adetim hala yok...yarın sabah yine test yapıcam bakalım adetime 1 gün kala silik çıkaran testten aldım yine bakalım şimdi ne çıkıcak yarında silik çizgisiz bi negatifse zaten artık umudum iyice biter bi taraftan okuyorum adet zamanında yada biraz geçince çıkmayan bekledikten sonra çıkan çok kişi varr bizde inş. onlardan oluruzz kızlarr birbirimiz için dua edelim...eşimde soruyor hergün,ağrın varmı?? adet belirtisi varmı ?? yok deyince nasıl seviniyor anlatamam diyorum ne olur Allahım benide eşimide bu sevinçten mahrum bırakma :((( ama yoksa çaresiz insan duygularını içine gömmek zorunda kalıyor...

Yaptın mı canım testi ?

asya sonucu bildirse keşke sanırım bişey yok morali bozulmuştur ulaşamamıştır ben de 9 aydır bekliyorum artık dr gerekli herşeyi yapıyor neden olmuyor diye

kızlar asya ile msn de görüştük adet olmuş:( ama adeti bittikten sonra tekrar test yapmış hayalet çizgi tekara çıkmıştı doktora gitmini söylemiştim ama bilmiyorum....

Back