• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr ilginç bişey oldu

inş. cnm şuanda ışığa tuttuğumda çok belli çizgi.. şu topiklerde var ya cnm pozitif test örnekleri onlara baktım ama onlar gibi değil onlar bayağı net öyle olsa zaten uçardım yaa burdada gönül rahatlığıyla haykırırdımmm..

Walla ben resmini çekmeye çalışmıştım ama hiçbişey belli olmuyodu :=))

Sen o kadar umutlanmadan yarına kadar bekle canım. Yarın sabah tekrar yap o zaman daha kesin bi kanıya varırız.. Göğüslerinde bi değişiklik varmı? Uykusuzluk yorgunluk ateş hissi filan var mı?

zaten 1 haftadan fazla oldu zor uyanıyorum kalkmasam zaten hep uyucam gibi göğüslerimde acı var dolgunlar...ateş buna hiç dikkat etmedim!!.. beyaz bi akıntım vardı bide iştah artışı var ama ben bunu adete bağladm çünkü adete yakın hep olur bende !!..çizgi çok belirdi durdukça zaten vardı şuanda dahada net hale geldi aynen senin gibi çekmeye çalışıyorum buraya koyucam ama belli olmuyor fotoda

zaten 1 haftadan fazla oldu zor uyanıyorum kalkmasam zaten hep uyucam gibi göğüslerimde acı var dolgunlar...ateş buna hiç dikkat etmedim!!.. beyaz bi akıntım vardı bide iştah artışı var ama ben bunu adete bağladm çünkü adete yakın hep olur bende !!..çizgi çok belirdi durdukça zaten vardı şuanda dahada net hale geldi aynen senin gibi çekmeye çalışıyorum buraya koyucam ama belli olmuyor fotoda

Beyaz kremsi bir akıntı mı bende öyleydi :=))

evet cnm aynen öyle kokusuz ben baştan mantar oldum sandım ama kaşıntı yanma yoktu zaten dr a gittim enfeksiyon çıkmamıştı ayy ii ce heycanlanmaya başladım çizgi orda duruyor ben bu halde ev işleri kaldıı dondum kaldım bişe yapamıyorum eşimi aradım söylemiycektim gerçi aradım tel i açtı hiçç öylesine aradım dedim yinede dilim varmadı yoksa bide onuda heyecanladırmak istemem boş yere :(

p2170098qq0.jpg

ay cnm bnm sağolsın benm testimde fotoda ki gibi üstte ki gbii yani çekiyom ama net değill ama ben görüyorum var hemde durdukça pembe renk halini aldı ama tabi bu 2. testin kadarda net değil ozamn bende bi 3 gün sonra yine yaparım cnm

3 gün dayanabilirsen dayan canım dayanamazsan yarın sabah tekrar dene ben senden daha sabırsızım :=)) Eşine de bişey belli etmemekte iyi yapmışsın emin olunca sürprizin daha güzel olur. Bence hamilesin inş.. yani.. Allah herkese versin isteyen. AMİN

Alttaki testi adet olacağım günün sabahı yapmıştım ben o zaman daha belliydi durdukça silindi canım.. Ama sen aynı benim belirtilerimi gösteriyosun bende de aynı akıntıdan vardı :=)) İki hamileliğimde de..

cnm bide bnm test markası acon du normal testlere göre pahalıydı güvenemeyim mi bugun ii ce dağıldım yaaa:((

cnm bide bnm test markası acon du normal testlere göre pahalıydı güvenemeyim mi bugun ii ce dağıldım yaaa:((

Walla benim ki 4 ytl lik testti galiba yanlış hatırlamıyosam o bile yanılmadı yani 2 kere :=))
Ayy şimdi ne heyecanlısındır sen zamanda geçmez canım. Sakin ol uğraşacak bişeyler bul kendini oyala. Sen bi de iki çizgiyi de belirli bi şekilde gör Allah'ın izniyle o zaman gör heyecanı asıl canım gözlerinden akan yaşlara engel olamayacaksın ve sanırım bu duyguyu yaşamana saatler kaldı hihoyyyt

cnm sağolsn yaa şimdi bile öyleyim...zaten yapımdada var heyecanlı olmak daha kahvaltı edemedim hala açım teste bakıyorum ikide bir o çizgiyi görüyorum gördükçe kalbim nasıl atıyorr teste bir daha bakmama kararı aldım eşimede söylemiycem tabi kan testine gitme kararı alırsam söylerimde şuanda söylemiycem.. az önce netten araştırdım acon marka gebelik testi daha önce k. k. den biri yazmış o marka silikte olsa yanılmaz diyee dahada heyacan bastıı.. şu adet bir gün geçte ohh çekicem çnkü kaç aydır geçicik diye beklerken gnü ne kelime saati şaşmadı...

İşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin işallah
bizim sitede ki pozitip idrar örnekleri konusuna bakıp kıyaslamada yapabilrisin

cnm sağolsn yaa şimdi bile öyleyim...zaten yapımdada var heyecanlı olmak daha kahvaltı edemedim hala açım teste bakıyorum ikide bir o çizgiyi görüyorum gördükçe kalbim nasıl atıyorr teste bir daha bakmama kararı aldım eşimede söylemiycem tabi kan testine gitme kararı alırsam söylerimde şuanda söylemiycem.. az önce netten araştırdım acon marka gebelik testi daha önce k. k. den biri yazmış o marka silikte olsa yanılmaz diyee dahada heyacan bastıı.. şu adet bir gün geçte ohh çekicem çnkü kaç aydır geçicik diye beklerken gnü ne kelime saati şaşmadı...

Bu sefer geçecek sanırım canım yaklaşık bi 9 ay kadar :=))

benimde çook silik çıkmıştı arkadaşlarım bile negatif dedi emin olabilmek için kan testi yaptırdım hamileydim olabiliyo yani en iyisi kan testi inşallah hamilesindir

sağolun kızlarr herşey okadar gerçekçi ki şuanda test iiyce belli ışığa tutunca ama bide şu adet sancısı gibi sancım olmasa beni kuşkulandıran o şuanda :(( bide yoğun beyaz akıntı var

Ben kan testi yaptırmadım adet günümde ki test pozitif çıkınca bir hafta sonra doktora gittim keseyi gördük bir hafta sonra kalp atışları için çağırmıştı.. Canım sen bekle biraz daha, yarın sabaha kadar, bekleyebilirsen öbür sabaha kadar bekle yine yap testi pozitifse gidersin doktora 5-6 gün sonra hihoyyyt
O teste bakmayı bırak git kahvaltı yap bir melek büyüyo içinde sanırım :=)) hihoyyyt

Testi ne zaman yapıcan karar verdin mi yarın sabah mı öbür sabah mı :ecrin_bebek:

sağol cnm ya testi perşembe sabahı yapmayı düşünüyorum az önce bişeyler yedim sağolsın cnm biraz sakinleştim testede bakmıyorum :) tamm cnm inş. vardır varsa zaten bende 3-4 gün sonra dr giderim zaten kalmışsamda yumurtlama zamanımın üzerinden 11-12 gün falan geçti varsa eğer zaten silik çıkması normaldr herhalde

Asyacım ilk testimi adetimden 1 gün sonra yapmıştım.... Okadar az net olan bi ince çizgiydi ki senin dediğin gibi ışığa tuttuğumda görüveriyordum.... 5 gün geçince yaptığımda daha netti ve kan testiyle de netleşmişti.... Ve ayrıca okadar silik çıkmasının nedenide geç yumurtlamadanmış... Muhtemelen seninde geç döllenmiştir bebişin... (İnşallah )Umut ediyorum ki hayırlı haberlerini alıcaz.... bol Şans.....

asya inş. hamilesindir:)gaz sende vardı demi cnm...şimdi naslsın..adetinden farklımı ağrılarınn..nasıl....

ayy çok merak ettim benım ıcın hemen yap şu testi bekleme hemen lütfennnnn..

ay canım inşallah hamilesindir ..kendım hamıleymısım gıbı ya da boyle bır halde ben mısım gıbı hıssetttım resmen ..

çok sevınırım hamıleysen..

Back