ay inş. cnm yaa aynen bnmde öyle oldu testi yaptım çizgi belirdi sonra soluklaştı beklettikçe ışıkta görülür hale geldii yani bayağıda belliydi..arada da karnım gurulduyor bi sancı sıkıştırıyor sonra geçiyor adet sancısınıda andırıyor bu yüzden umudum arada malesef yokoluyor
( benm midemde ağrı var zaten burda başka başlık altında konuyu yazmıştım midemde ağrı ve aşırı gaz vardı bundan 1 hafta önce şimdi o kayboldu ama bugun bi ara mide ağrısı çektim !!..beyaz akıntıda ilginç bi gün çok yoğun bi gün çamaşırım tertemiz oluyor arada oluyor sarı akıntım hiç olmadı yumurtlamadan sonra sadece beyaz akıntım oldu...cnm sennde 10.gün çıkmış olsunda 20.gün çıksın inş. yeterki adet gelmesin benm tek kurtarıcım bu !!..geçen ayda hiç bi ağrım yoktu son güne kadar ve o gün adetin tam günüydü dedim ki dedim ki hiç ağrım yok bugunde gelmicek herhalde sonra tv izliyordum aniden bi sancı başladı daha vc ye gittim yeni yeni geliyordu şok oldum inş. böyle süpriz yapmaz bana ve inş. hamileyimdir tşkler kızlarr herşey için !!