• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr ilginç bişey oldu

ay inş. cnm yaa aynen bnmde öyle oldu testi yaptım çizgi belirdi sonra soluklaştı beklettikçe ışıkta görülür hale geldii yani bayağıda belliydi..arada da karnım gurulduyor bi sancı sıkıştırıyor sonra geçiyor adet sancısınıda andırıyor bu yüzden umudum arada malesef yokoluyor :(( benm midemde ağrı var zaten burda başka başlık altında konuyu yazmıştım midemde ağrı ve aşırı gaz vardı bundan 1 hafta önce şimdi o kayboldu ama bugun bi ara mide ağrısı çektim !!..beyaz akıntıda ilginç bi gün çok yoğun bi gün çamaşırım tertemiz oluyor arada oluyor sarı akıntım hiç olmadı yumurtlamadan sonra sadece beyaz akıntım oldu...cnm sennde 10.gün çıkmış olsunda 20.gün çıksın inş. yeterki adet gelmesin benm tek kurtarıcım bu !!..geçen ayda hiç bi ağrım yoktu son güne kadar ve o gün adetin tam günüydü dedim ki dedim ki hiç ağrım yok bugunde gelmicek herhalde sonra tv izliyordum aniden bi sancı başladı daha vc ye gittim yeni yeni geliyordu şok oldum inş. böyle süpriz yapmaz bana ve inş. hamileyimdir tşkler kızlarr herşey için !!

kızlar çok ö.dilerm testi yapamadım..daha doğrusu eşimle dün gece konuştuk tam adet günümü beklememi istedi sonuçta daha garanti olması açısından üzülmemide istemiyor o ozaman benden çok üzülüyor.. ve yarın asıl adet günüm yarında gelmezse ozaman yaparsın dedi çünkü oda biliyor dakik şaşmıyor adetim :((( gelmezse zaten tek çare test !!..bende bu yüzden erteledim ve sizede yazamadım kuzen bendeydi geç uğurladım onuda giremedim kızlar sizide merakta bıraktım :((( bu arada adet ağrısı gibi ağrım epey varr ve üzüntüm artmaya başladı bugun kaç kez vc ye çıktım geldimi diye hatta bi ağrı kesici içmek zorunda bile kaldım ağrı çoktu şuanda görüntü olarak bişey yok gelsin hiç ama hiççç istemiyorum :((( kızlar HAMİŞ OLUPTA AĞRI ÇEKENLER AĞRINIZZ AYNI ADET AĞRINIZ GİBİMİYDİ ?????

kızlar çok ö.dilerm testi yapamadım..daha doğrusu eşimle dün gece konuştuk tam adet günümü beklememi istedi sonuçta daha garanti olması açısından üzülmemide istemiyor o ozaman benden çok üzülüyor.. ve yarın asıl adet günüm yarında gelmezse ozaman yaparsın dedi çünkü oda biliyor dakik şaşmıyor adetim :((( gelmezse zaten tek çare test !!..bende bu yüzden erteledim ve sizede yazamadım kuzen bendeydi geç uğurladım onuda giremedim kızlar sizide merakta bıraktım :((( bu arada adet ağrısı gibi ağrım epey varr ve üzüntüm artmaya başladı bugun kaç kez vc ye çıktım geldimi diye hatta bi ağrı kesici içmek zorunda bile kaldım ağrı çoktu şuanda görüntü olarak bişey yok gelsin hiç ama hiççç istemiyorum :((( kızlar HAMİŞ OLUPTA AĞRI ÇEKENLER AĞRINIZZ AYNI ADET AĞRINIZ GİBİMİYDİ ?????

Canım hamile olma ihtimalini gözardı etmeyip gebelikte kullanılan ağrı kesicilerden içmişsindir umarım..

valla açıkçası minoset içtim düşük mg olanını tabi haklsıın onuda düşündüm ama ağrı kötüydü cnm ya sennde bu kadar varmıydı adet ağrının aynısımıydı nasldı ??

valla açıkçası minoset içtim düşük mg olanını tabi haklsıın onuda düşündüm ama ağrı kötüydü cnm ya sennde bu kadar varmıydı adet ağrının aynısımıydı nasldı ??

Yok canım bende normalde de adet ağrısı olmuyo baş ağrısı yapıyo bende adet olmaya yakın hafif, ama karın ağrısı yapmıyo. Ama bikaç arkadaşımdan biliyorum adet ağrısı tarzında ağrılar olduğunu.. benim sadece sol kasığımda çok hafif bi sancı gibi bişey oluyodu arada gelip gidiyodu ve bacağıma kadar iniyodu, yorgunluk, uykusuzluk vardı, beyaz akıntı vardı çok yoğun olarak bikini bölgesindeki kahverengi çizgim hemen koyulaşmaya başlamıştı ben hissetmiştim koyulaşma ve göğüslerideki süz bezleri kabarmıştı hafiften, ama unutma canım herkesin belirtileri farklı oluyo kimisinde olur bunlar kimisinde olmaz. Bi de canım peynir, süt ve süt ürünleri çekiyodu benim adet olmama yakın canım çok tatlı çeker mesela o zaman çekmemişti :delphin:

hamileseniz eger hissettiginiz agri dogal vucut dollenme oldugu andan itibaren adet olma belirtilerini verebiliyor hatta bundan sonraki ayda adet doneminizdede lekelenme ayni agrilari hissedebilirsiniz cok siddetli olmasada endiselenmeyin ...........gelelim agri kesicilere gebelikte ve emzirme surecinde kullanacaginiz agri kesici PARACETAMOL dur dr eminim uyarida bulanacaktir tabi adet tarihinizi bekledikten sonra testi yapmaniz en dogrusu umarim hayirli haberler verirsiniz

hamileseniz eger hissettiginiz agri dogal vucut dollenme oldugu andan itibaren adet olma belirtilerini verebiliyor hatta bundan sonraki ayda adet doneminizdede lekelenme ayni agrilari hissedebilirsiniz cok siddetli olmasada endiselenmeyin ...........gelelim agri kesicilere gebelikte ve emzirme surecinde kullanacaginiz agri kesici PARACETAMOL dur dr eminim uyarida bulanacaktir tabi adet tarihinizi bekledikten sonra testi yapmaniz en dogrusu umarim hayirli haberler verirsiniz

Benim doktorum ağrı kesici olarak PAROL ve MİNOSET önermişti bana ..

çok tşkler ederim..ağrım aynı geçen aylara göre tek fark adet zamanlarım çok asabi olur bu ay psikolojikolarak bi sıkıntım olmadı yoksa ağrı aynı geldi gelicek gibi.. asıl zamanım yarın işte bir daha asla ilaç içmem.. göğüslerim aşırı şiş şuanda tabi buda adet belirtisine giriyor diye umutlanmak istemedim hiç.. bu ağrı ile gelmezse çok şaşırırım çok tşkler hepinize

Yarını da atlat hayırlısıyla öbürgün de gelmezse test yaparsın canım umarım pozitif olur ...
İyi geceler hayırlı haberlerini bekliyorum..

çok sağol cnm sanada iyi geceler evet yarnda bi geçsin.. inş. bol bol dua ediyorm !!! iyiki varsınızz kızlarr

adet cnm sanırım yazılanlara bakmadın derdim nedir okusan öğrenirdin cnm... adet zamanımı bekliyorum günü yarın ve gebelik şüphem oldu pozitif sonuç almak için dua ediyorum ama ağrımda var bunu kasttetm

adet cnm sanırım yazılanlara bakmadın derdim nedir okusan öğrenirdin cnm... adet zamanımı bekliyorum günü yarın ve gebelik şüphem oldu pozitif sonuç almak için dua ediyorum ama ağrımda var bunu kasttetm

evet okuyamdım yeni girdimsiteye hemen yazayım dedim.. allah yardımcın olsun inş adet olmazsın.. rabbim gönlüne göre versin

saol inş. olmm elbette dileğim o az önce yine gittim vc ye bişy yok ama ah şu ağrıda olmasa gerçi eğer hamileysem buda kesinleşmiş olsa adet ağrısıda olsa takmam ama şimdi sonuç şüpheli tam pozitif sonuç alamadım bu yüzden üzülüyorum bakalım inş. vardır

slm cnm insallah allh gonlune göre versin benimde hamillelik testlerinde aynı senın gibi belli olmzdı kan testinde cıkıyor kendıne cok stres yapma cnm bu duyguyu anlıya bılıyorum yani hamilemiyim değilmiyim insallah hayırlı haberlerini alırız tatlım

Back