• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr ilginç bişey oldu

sağolun kızlar..filo cum evet gaz sancım çoktu şuanda yok ama karnımda ağrı var göbeğimin alt kısmında bide sağ kasığımda benim ağrım herkes sol diyor ama ben sağda daha çok hissediyorum..ağrı adetimden farklı deil aynı gbii canım inş. gelmezz aradada karnımda guruldamalar oluyor..off inş. gelmezz bu arada testi saklıyorum o çizgide duruyor orda yaaa baktıkça hiç adet olmıcakmışım gibi geliyorr...ah ahh keşkee Allah yardımcım olsun isteyen herkesin

bu arada hepinize çok çok tşklerr bugun çok destek oldunuz banaa :asigim:a.s.iyiki varsınızzzz:enbuyukkk:

kan testi yaptırdın mı canım bence bu kadar heyecan yapacağına git kan testi yaptır bi an önce öğren ve bu stresten kurtul
inşallah gebesindir canım benim Allah gönlüne göre versin

21 inde cnm sağol inş. hamileyimdirr artık haykırmak istiyorummmmm yaaa..

Naber canım.. Bi değişiklik yok dimi durumlarda gelmedi yani adetin inşallah..
Senden hayırlı haber bekliyorum, merak ettim canım..
Test çubuğu ne yapıyo hala aynımı :=))

test teki silik çizgi duruyor cnm..adetim daha yok ama karnım arada sanki adet sancısı gibi ağrıyor ozaman umudum kalmıyor :((( inş. gelmezz yaa sanki gelicekmiş gibi geliyor bana

test teki silik çizgi duruyor cnm..adetim daha yok ama karnım arada sanki adet sancısı gibi ağrıyor ozaman umudum kalmıyor :((( inş. gelmezz yaa sanki gelicekmiş gibi geliyor bana

Adet sancısı gibi ağrıması normal canım genelde öyle oluyo yani bana hep geldi gelcek gibi geliyodu. Hatta hamileliğin ilk 2-3 ayında adet zamanında yine aynı ağrıdan oluyo.. Neyse yarın test yapıp emin olucaz inşallah canım.. Hayırlısı..

tamam cnm yapıcam kısmetse bakalım buda silikse zaten artık vardr herhalde tabi yarın olacak testin daha koyu olması gerek bakalım inş. cnm çok sağoll

tamam cnm yapıcam kısmetse bakalım buda silikse zaten artık vardr herhalde tabi yarın olacak testin daha koyu olması gerek bakalım inş. cnm çok sağoll

Rica ederim kaydirigubbakcemile3 Yarınn sabah yazarsın artık canım heyecanla açıcam konunu inşallah gönlüne göre olsun herşey.. :Saruboceq:

sağol cnm sanki yarın negatif olucakmış gibi geliyor benm zaten 8 aydan sonra hiç çıkıcakmış gibi gelmesinin imkanı yok..umudum yok inş. banada büyük bi süpriz olurda daha net görürüm 2.çizgiyii inş.

sağol cnm sanki yarın negatif olucakmış gibi geliyor benm zaten 8 aydan sonra hiç çıkıcakmış gibi gelmesinin imkanı yok..umudum yok inş. banada büyük bi süpriz olurda daha net görürüm 2.çizgiyii inş.

inşallah görürsün canım.bebeğin inşallah seninledir.:Saruboceq:

yarın öyle yapıcam kısmetse cnm bu kez oncamed marka aldım... o gün yaptığım acon du nette bayağı ii olduğunu okudum ama inş. yanlış olması bana denk gelmemiştir :(

Canım bende 10 ay bekledikten sonra hamile kalabilmiştim aynı senin gibi renk pembe filan değil gölge şeklinde bi çizgiydi hemde adetim bir gün geçmişti kan testi yaptırdım 67 çıktı yani hamileydim doktor tabi adetimin geçmiş olduğundan bu sonucu biraz düşük buldu sonra 680 oldu.Tabi sonra bebeğim düştü.Ama bu kötü bi ihtimal.Bence kesin hamilesin sağlıklı olur bebişin inşallah.Darısıda bizim başımıza 10 aydır bekliyom düşükten sonra ama olmadı.Hayırlısını versin allah.

kızlarr yarın yaparsam yazıcam söz çıksada çıkmasada zaten benim moral kaynağımsınız...burdaki arkadaşlıkları ve paylaşmayı çk seviyorum..KALİMEROM demek seninde çizgin o şekildeydi benmki artık durdukça netleşti ışıkta resmen vardı tabi renksiz gibiydi pozitif test örneklerin bölümündeki gibi net değildi tabikii onun ortası bişey inş. vardır kızlarr adet ağrımda şuanda yok oldu gbi göğüslerim acayip sızlıyor çürük gibi sanki acıyor..mide bugun midem ağrıdı iki kat kaldım resmen..testi yaptığım gibi yazıcam destekleriniz için tşklerr !!!

Yazdiklarini okudukca kendime benzettim, bende adetime yakin adet sancilarim baslamisti bekliyordum, ama bi tuhaflik vardi beyaz akinti demissin ya bende birgunde 3 ic-camasiri degistirmistim ama ilginc geliyordu bana yumurtlama donemimde degildi neydiki bu diye dusunuyordum.Birde acayip mide yanmasi olmustu ve adetim gecikti 6 gun testte hala cikmadi hep negatifti.Adetin gecikmesinden 8gun sonra yaptim cizgi olusuyor gibiydi ama olusmadi ve 10.cu yaptigimda ise cizgi olustu birde bekledikce kop koyu oldu. Sanirim hamilesin insallah oylesindir.

Back