selam kızlar. akmayan rimel göz kalemi ve aylaynır arıyorum. Göz çevrem çok yağlı sanırsam ne rimel ne göz kalemi ne aylaynır hiç biriyi durmuyo bende sürdükten 1 saat sonra göz altlarım simsiyah oluyor. Akamayanı yok mu bunların ya
ben flormarın dipliner ından memnunum akmıyor benim cildimde yağlı..
akmayan rimel aklıma gelmedi şu anda
selam kızlar. akmayan rimel göz kalemi ve aylaynır arıyorum. Göz çevrem çok yağlı sanırsam ne rimel ne göz kalemi ne aylaynır hiç biriyi durmuyo bende sürdükten 1 saat sonra göz altlarım simsiyah oluyor. Akamayanı yok mu bunların ya
onuda deneyeyim canım bi.. deneme tahtasına döndüm valla rimel göz kalemi içinselam canım rimel kullanmadıgımdan tavsiye veremycem ama göz kalemi konusunda tüm markaları denedim akmayanı maybelline master drama:) diğerlerine göre daha çabuk bitiyor ama sürümü kolay ve akmıyor.
Sevgiler
kızlarrrrrrr fikirlerinizi bekliyorum hala
maybellin roket flormar eyelıner goz kalemı ıllaı akıybrsey dıyemycgm ona
volum express lacivert olanı yüzünü yıkasan bile akmıyor açık maviside öyel memnun kalırsın 13 tl kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?