Allah gonlune gore versin canimYok henüz çok çok erken. Ama nasip olur da kızım olursa niyetim almira ya da almila.
Almina diye öğrencim var. Telaffuzu çok hoş gerçektenaynı anlama geliyor zaten aşağı yukarı hepsi
Bende beyza ebrar büşra betül karar vermeye calisiyrm
Aralarinda en iyisi Ebrar bence..Bende beyza ebrar büşra betül karar vermeye calisiyrm
Soylenisinden oturu bende eledim gibiBeyza, Büşra, Betül güzel.
Ebrar ismini çok kaba buluyorum ben. Sevmiyorum.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın
Evlat sahibi olmak bana da nasip olursa Lina koymak istiyorum, kızım olursa tabii
Birde bu aralar Reyyan ismi çok hoşuma gidiyor.
Gönlünüze göre olsun inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederimRabbim kısa sürede sizlerede bağışlar inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin
Azra Elif degil de Elif Azra daha uyumlu sahsi fikrim..Azra Elif olacak kızımın adı inşallah
Ben tek Azra istiyordum eşim Elif isteyince böyle oldu:)Azra Elif degil de Elif Azra daha uyumlu sahsi fikrim..
Ben de kizima Elif Azra ismini koyacaktim esim istemedigi icin Elif Asya oldu :)
Oyle miii.. Ben de tek Azra istemistim :)Ben tek Azra istiyordum eşim Elif isteyince böyle oldu:)
Herkesin fikri farklıdır bu konuda tabi ama bu yazılan isimler çok itici geliyor bana. Oldukça garip ustelik kulağa hoş da gelmiyor. ilerde çocuğum insanlarla tanisirken ismini söylediginde tek tek kodlamak zorunda kalmasın isterim :) daha normal herkesin aşina olduğu isimler daha güzel geliyor bana Zeynep Aslı İlknur İlkay Yasemin Esra İlke Ülkü Funda aklıma gelenler bunlar. Ama dediğim gibi tabi herkesin bakış açısı farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?