Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba Kızlar benimde bir kızım olucak isim kararı vermek çok zor tabi birde farklı olsun istiyorsanız. Anketi oylarsanız veya aklınıza daha değişik isimler geliyorsa benimle paylaşırmısınız lütfen
Merhaba Kızlar benimde bir kızım olucak isim kararı vermek çok zor tabi birde farklı olsun istiyorsanız. Anketi oylarsanız veya aklınıza daha değişik isimler geliyorsa benimle paylaşırmısınız lütfen
kusura bakmayin lütfen ama bu isimlerin hic biri degisik değil.
ortalik bu isimlerden gecilmiyor.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, tebrik ederim.Sadece değişik isim isteyip yarin kızınız okula basladiginda sınıfta en az 3 kişi ayni ismi paylaşacağını hatırlatmak isterim.
Asel heleki bana cok itici geliyor..manasi düne kadar bilinmezdi sosyal medya ünlülerde patladi.
Cocuga daha özgün daha kendinizden bir isim verseniz daha hos olmaz mi?
Eşiniz ismi ile neler yasamıs? Önerir mi? Düşünceleri neler benimle paylasırm mısınız?
Oğlum olacak Deniz koymayı düşünüyoruz... Unisex olunca açıkçası cevrem biraz tepki verdi.
Fikriniz ve eşinizin ismi ile yaşam deneyimi hakkında bilgi payalsırssnız çok sevinirim..
bir gün kuaförde oturuyorum
sahibinin torunu ortalarda dolanıyor çocuga her gelen itiraz gel itiraz ver itiraz koşma diyor ,
sıra bana geldi çalışan bayana sordum
dedim allah aşkına bu çocugun adı ne ,
iraz uraz
ben şok tabiii , değişik bir isim olsun istediler dedi kız
asel ve almina mı almila mı onlar kötü bence.
sare yi çok begendim. ena da sizin isimlerinizle alakalı oldugu icin tatlı ama ikinci cocugu dusunursenız ona da kendi isimlerinizden bir sey koyabilecek misiniz, haksızlık olur gibi geliyor bana :)