Kızlarınızın İsimleri Ne Olucakk ?? :))

Sizce

• Almina

• Ena

• Asel

• Sare

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Nazliiii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
79
56
38
27
Merhaba Kızlar benimde bir kızım olucak isim kararı vermek çok zor tabi birde farklı olsun istiyorsanız. Anketi oylarsanız veya aklınıza daha değişik isimler geliyorsa benimle paylaşırmısınız lütfen

Umay koyacağım kızım olursa ama eşim de bala ismine taktı Aybala da güzel o da olabilir

Herkesin fikri farklıdır bu konuda tabi ama bu yazılan isimler çok itici geliyor bana. Oldukça garip ustelik kulağa hoş da gelmiyor. ilerde çocuğum insanlarla tanisirken ismini söylediginde tek tek kodlamak zorunda kalmasın isterim :) daha normal herkesin aşina olduğu isimler daha güzel geliyor bana Zeynep Aslı İlknur İlkay Yasemin Esra İlke Ülkü Funda aklıma gelenler bunlar. Ama dediğim gibi tabi herkesin bakış açısı farklı

Farklı olma çabası niye? Aslında artık herkes farklı isim koyduğu için aksine herkesle aynı oluyorsunuz. Ena berbat duruyor, Sare de çok hoş bu arada.

Farklı olmasını istemem umarım sizi fazla ilgilendirmiyordur, çünkü canım öyle istiyor. Ena eşimle benim isimlerimizden esinlenerek düşündüğümüz bir isim ayriyetten Tüm yaratılmışlar anlamına gelmekte teşekkür ederim görüşlerin için.

bir gün kuaförde oturuyorum
sahibinin torunu ortalarda dolanıyor çocuga her gelen itiraz gel itiraz ver itiraz koşma diyor ,
sıra bana geldi çalışan bayana sordum
dedim allah aşkına bu çocugun adı ne ,

iraz uraz

ben şok tabiii , değişik bir isim olsun istediler dedi kız

heee çok değişik olmuş gerçekten dedim ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…