Kızlarım bir bakın lütfen.

Ama ikisi de cezasını çeksin istiyorum. O kadar zor ki ben kızımla kıt kanaat geçiniyorum, onlar Türkiye turu yapıyor çocuğumun rızkını yiyor.

İnşallah canım, zaten maaşının yarısı nafaka alırsam ona en büyük ceza olur.

Ama ikisi de cezasını çeksin istiyorum. O kadar zor ki ben kızımla kıt kanaat geçiniyorum, onlar Türkiye turu yapıyor çocuğumun rızkını yiyor.
Canım kiz kenara çekilir derki bekar biliyordum... Kız sana hakaret etmediği sürece saldirmadigi surece malesef...

Ama eşin mesleğinden olur bunu kesinlikle bil sayın soylu aile birliğine çok önem veriyor eşine şiddet uygulayan personel derhal silahı alınıp açığa alınıyor darp raporu alirdin aslinda vurduysa eget mutlaka izi vardir

Ben olsam düğün fotoğraflarımdan tut doğum fotoğraflarıma kadar tüm ailesine tek tek atar yuva yıkan kızınıza sahip çıkmıyorsunuz ama türbana girmişsinz yazarr hepsni engellerdm üstünede cimere hepsni şikâyet ederdm tabikii yaparm neden yapmaym bliyolarsada bliyolar bilmiyolarsa ne alaaaa

Benimkide öyle yapıyordu benimkide polisti benimde param yoktu bir avukat tuttum 750 lirami 1500 lirami ne istemişti uygundu konuştu o şahısla eğer anlaşmaliya gitmez ise mesleğinden olma tehlikesi vardı çatır çatır ödedi ...sen yüksek ten iste parayı biraz düşersin zaten ..yarısını ondan yarısını benden alacaktı avukat sen avukatla görüş tamamını karşı taraftan alsın anlasmalida avukat parası uygun oluyor

İki tokat attı kulağım kaç saat çınladı, sonra hani suçluları polisler yere yatırıp ellerini arkadan ters kelepçe vurup, dizlerini sırtına koyuyor ya öyle yaptı, kaldırdı tekrar böyle itti beni duvara tosladım, iki defa sertçe duvara vurdu beni, sonra yere düştüm ağlıyorum bağırıyorum elimle yere vurup komşuları çağırdım karşı komşum duymuş sadece altta yaşlı dede nine oturuyor onlar duymamıştı.ondan sonra her gün nine beni ziyarete çıkıp kontrol etti iyimiyiz diye. Karşı da diğer komşulara söylemiş adam silahlı korkup gelmemişler.

Al

Almadım morluğum olmadığı için gitmedim suçlu durumuna düşerim dedim
Ah kuzum doktorlar anlar iz olmasa da asla suclu durma dusmezsin usteliko ceza alirdi kinama alirdi basit yaralamadan da neyse onumuze bakalim biz sen insaAllah bir daha yasamazsin ama aklinda bulunsun hemen gitmek lazim asla beklemeden ..

Heh o komsun sahit mesela kim duyduysa o sahit

Teşekkür ederim mutlaka avukatla konuşucam o zaman inşallah.

Heh o komsun sahit mesela kim duyduysa o sahit
Hala görüşüyorum komşularımla onlar da şahitlik lazım olursa oluruz dediler. Ben o zaman korkuyordum şikayet edersem gidip şubeye beni öldürmekle tehdit etmişdi. Korkumdan İstanbulda kaldığım sürece şikayette bulunmadım. Tekim ana baba yok yollar kapalı isteseler de gelemezler. Komşularım deli oluyordu niye şikayet etmiyorsun diye. Evin anahtarı onda da vardı ya gelir birşey yaparsa diye aklım çıkıyordu. Ondan hiç birşey yapamadım istanbulfayken ve o zaman elimde fotoları falan da yoktu

Teşekkür ederim mutlaka avukatla konuşucam o zaman inşallah.
Avukat önerisi isteyebilirsiniz burda en azından konuşun paranızın olmadığını da söylersiniz halledilir yani inşallah..mesela dava açılınca tedbir nafakası alıyorsun adamdan böylece eline para geçer onunla avukat parasını taksit taksit ödersin veya karşıdan alabilir anlaşmalı olursa ikinizin avukatı olmuş olur inşallah iyi biri denk gelir işin rast gitsin

Çok isterim bunu ama mahkeme süresinde benim aleyhime birşey yaparlar diye çekiniyorum.

Olumle tehtid polislikten atilma sebebi de seni anliyorum kuzum insan baski durumunda korkar ama iste mesleki durumdan dolayi onun titremesi lazim siddet uygularken bile bu onun farkindaydi ....uzaklastirma aldiginda yaklasamaz her koruma kararinda (ki surelinoluyor)onun siciline isliyor ve amirleri hayirdir diyor birde olumle tehtid edecek ne yapar amirleri onu biliyormusun?tedbirini al fakat korkma

Sağol canım benim Allah razı olsun

Aynen sonradan buraya döndükten sonra keşke şöyle yapsaydım vs diyorum ama nebilim, kadın cinayetleri falan çok korkmuştum o sıralar teşekkür ederim desteğin için canım benim ❤

sanirim başka bir ülkedesiniz suan yani güvendesiniz öyle anladım, esiniz ve o bayan memur muş hemde emniyet mensubu, resimleri kanitlari toparlayin arastirin, bahsettiginiz konu kamuda hoş karsilanmayacak seyler memuriyetleri yanar once buradan başla, sessiz sakin güzel güzel cikma hayatlarindan.

Aynen dediğiniz gibi bu tür mevzularda metreslik yapan kadının ailesi bu işin içinde oluyor ve bi şekilde ahlaksızca aşifte kızları yolunu bulsun diye destek oluyorlar benimde tanıdığımın başına geldi metres kadın evli olduğu halde kadının annesi kardeşlari utanmadan savunup tehdit ettiler ortalığı karıştırma otur yerinde sesin çıkmasın sus dediler yuvası yıkılan kadına böyle de arsız oluyorlar ne acı insanlar bile isteye kızlarıni pazara çıkarıyorlar resmen yuva yıkan ikinci kadın olmayı layık görüyorlar kızlarına!

Adil bir ülkede yaşamadığımız için bir şey diyemiyorum abla. Şimdi desem ki intikam al hepsinden falan diye adam polis sana bir zarar verse maalesef ki devlet arkanda durur mu emin değiliz çocuğun var onu düşünmek zorundasın. Her şeyi sana yakışır şekilde yasal yolla yap bence hiç o kalitesiz insanlara bulaşma zaten onların ilişkisinden hayır da gelmez elbet duvara toslarlar ahın yerde kalmaz muhatap olmamış olursun

Ben senin adina korktum canim ya, adami gidip şikayet edince işinden olursa sana sarar bide, baksana o kıza görümcen mesaj attı diye eve gelip seni dövmüş, işinden olursa kimbilir neler yapar...
o yüzden iyi düşün derim...
Rabbim yâr ve yardımcın olsun, seni ve evladını korusun Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…