Kızlarım bir bakın lütfen.

Kızlarımızla bir-birimize destek olmamız ne güzel. Hepinize teker teker teşekkür ederim. Yorumlarınız çok değerli, düşünüp taşınıp harekete geçicem. Canı yananın canı yanmalı. Herkes yaptığının bedelini çeksin inşallah. Sağolun KKnin gülleri

Allah yardımcın olsun çok zor şeyler yaşamışsın ve yaşıyorsun cocugunla.. şimdi nasılsın ailenin evinde rahat edebiliyor musun? Eşinin tarafı size destek mi maddi manevi?

Allah yardımcın olsun çok zor şeyler yaşamışsın ve yaşıyorsun cocugunla.. şimdi nasılsın ailenin evinde rahat edebiliyor musun? Eşinin tarafı size destek mi maddi manevi?
Allah razı olsun. 5aydır artık babamın evimdeyim. Rahat değilim. Ayrılıp geri dönmek misafirlik gibi olmuyor malesef. Bir laf söylediklerinde normalde alınmayacağın şeylere alınıyorsun. Ve iş bulamıyorum üniversite mezunuyum evet ama bulamıyorum. 33 yaşım var ünibden mezun olalı 11 sene oldu. Heryer daha genç ve tecrübeli çalışan arıyor. Üniden hemen sonra evlendiğim için ünide gördüğüm stajdan başka da stajım yok. Eşim de çalıştırtmadı. Kızımla babamın eline bakıyoruz. Allah razı olsun başımızdan eksik etmesin annemi babamı. Eşimin ailesi manevi destek oluyor arıyorlar sürekli, yanlarına çağırıyor kayınbabam gelin bizimle yaşayın diyor. Görümcemin biri de boşandı bu arada evi var gel beraber yaşayalım çocukları büyütelim diyor. Ama istemiyorum böyle bişey ister istemez oğulları şimdi konuşmasalarda ileride bir ölüm vs birşey yaşansa görüşmeye başlayacaklar tekrar. Maddi ama destek olmadılar hiç. Hep çağırıyorlar gel biletini alalım gel diye ama olmaz ailem de misafirlik dışı kalmamı istemiyorlar.

Konunuzu dikkatle okurken kendı yasadıklarım geldı gozlerımın onune ... Aynılarını yasadım bazen dıyorumkı neler gordu gozlerım neler işitti kulaklarım Şimdilerde göz sorunu yasıyorum sağ gözüm yuzde 70 goruyor aglamaktan uzulmekten ...

Benım eski adam olamadık boaşndığım karaktersız ve sevgilisi sosyal medyalarda ne aşk şiirleri ne aşk fotoları paylaşıyorlardı en luks pastaneler en lüks restoranlar rakı şalgam sofraları .... .İki çocuğumuz olmasına rağmen 'geçmişi olmayan adam ' ' bir aşk hikayesi ' el ele dizdize sarmaşdolaş hatta birlikte kaldıkları tatıl otelınde jakuzı yanından çerez tabaklarla keyf zamanı diye atıp paylaşım yapıyorlardı . Benim eski ayyas kayınbaba gorumceler begenı yagmuruna tutuyor yorum yapıyorlardı canlarım yavrularım guzel gelınım çok yakısıyorsunuz sizi seviyoruz ...neler neler ....

Üzülmeyin inanın kimseyi zorla kaliteli yapamıyorsunuz karaktersizlik kişiliksizlik genlerinde var bu tiplerin....Ne mi yaptım ardıma bile bakmadan terkettim şehri 2 yıla yaklaşıyor boşanalı ve beni en son boşanma davasında gördü en son orda evet derken sesimi nefesimi duydu .Dahada ne görebilir ne işitebilir sesimi...

Bırakın iki kuruş eşyasının peşine düşmeyin kendinizi küçültmeyin .Çok ıyı bir avukat tutun ama gercekten işin ehli güçlü olsun burda paraya acımayın ama tuttugunu koparan bır avukat olsun açsın boşanma davasını göremeyin bile suratını şerefsizlerin adilerin avukatınız sizin adınıza girsin çıksın davalara son kurusuna kadar mahkeme ne baglarsa hakkınızı sonuna kadar alın tazmınat nafaka ne hakkınızsa.... Onlar paylaştıkça siz delil olarak toplayıp dosyanıza zina diye ekleyin tazminatınız artar. Alın tazmınatınızı nafakanızı yenı duzenınızı kurun lutfen ...

Ailesi konusunda görümceler felan yanı it iti ısırmaz bundan emin olun ....Bir süre sonra onlarda o sosyal medyadan begenılere yorumlara baslarlarsa sasırmayın kesın gıtsın dıyalogunuzu ....

Rabbım yar ve yardımcınız olsun ....

Aldatma icin değil ama evdeki eşyalarınızın satışı ile ilgili cezasi varmis.

Evlilik birliği içinde alınan her şeyin aile mahkemesinden değer tespiti istenir ve onları da talep edebilir. Ayrıca 6284'e muhalefetten daha önceden cezası yoksa 16, varsa 24 ay uzun süreli kıdem durdurma alır. Hatta daha önceden başka soruşturmalardan ceza aldı ve puan limiti dolduysa ihraç bile olabilir.

Aylardan cok emin olmamakla beraber boyle bir durum varmis. Bir bilene sordum. Şiddeti ispat edecek bir sey yoksa mahkeme iftira olarak görebilir diyor bir de.

Bu da çok ıyı fıkır ıkısınınde sıcıllerıne ıslensın pisliklerin

Ayy bilemedim ya çok zor bir dur başta diyecektim kızın ailesine yaz olanı biteni en azından için soğur diye değermi bilemedim

Böyle konuları görünce cok üzülüyorum Allah yardımcınız olsun.

Yurt dışında mısın?
Eşin evi terk etti yani yurt dışında mı polis. Nasıl her ay 500 TL getiriyor? Bende hatlar karıştı galiba anlayamadım.
Bir avukatla konuşmadan hiç bir şey yapma. Yapacağın herhangi bir şey kendi aleyhine olabilir.

Kesinlikle avukata sor bilmedigin hesaba katmadigin bir durumda lehine doner ugrasirsin ve lutfen darp raporum var de lutfen almis ol aldin mi?

Sana bir tavsiye vericem ister kabul et ister etme ....boşver bu karaktersiz yaratığı çocuğumla rahatça yasa ve başka güzel insanla tanışır evlenirsin bile belki benim gibi...

Bak şunu yap ..önce o karaktersiz eşine avukatın ulaşsın desin ki ...elimizde kanıtlar var aldatmak ve şiddet olduğuna dair ...anlaşmaya gidilmezse çekişmeli dava açacağız ki buda sizin mesleginize zarar verebilir örnekleri mevcut siz karar verin desin... kızının velayeti ...kızına 3500 TL nafaka kendin için 1000 TL nafaka ( her. Yıl Üfe TÜFE'ye gore artacak diye madde eklettir.) ayrıca eşyaların için 50 bin nakit anlaşmalı boşanma talep ediyorum de..bunları soyel baktın yola gelmiyor çekişmeli yaparsın ama anlaşmaya çalış bu manyak işten atılırsa sana hayatı dar edebilir ve nafakada vermez yine sana zarar olur bir düşün dedigimi

Hayır öyle değil. Eşim İstanbulda polis ben Türkiyeye gelin gelmiştim 8sene önce. Bizi terk edip gittiğinde aydan aya sadece kapıdan gece gelip 500 Tl para bırakıyordu. Kızım kendisini görmesin unutsun diye gece geliyordu, çocuktan kaçıyordu

Bebeğim adam nafaka vermemek için çocuk kandırır gibi beni kandırıyor. Sen mahkemede nafaka isteme ben kızımıza altın hesabı açıcam vs diyor. Altınlarının parasını verecem sadece diyor onlar senin hakkın başka bişeye halkın yok diyor. Ha benim sırtımdan geçinmeye mi çalışıyorsun vs gibi beni tahrik edici, gurur yapacağım şeyler kullandı. İnşallah biran önce İstanbul'a gelim avukata gücüm yok inşallah ya baro avukat atar, yada avukatla anlaşırsam istediğimi alırsam parasını o zaman veririm diye umut ediyorum.

Yurt dışı derken avrupa ülkesimi ben olsam bosar birde rezil ederdim qma once kizimin velayetini alırdım

Ailen ne diyor belki avukat bulmana yardım ederler.
Baro avukat atasa da ucunda iyi para yoksa çok da ilgilenmeyebilir.
Ama en azından çocuğun nafakasını alırsın
Karşı taraftan kimseyle muhatap olma. Tehdit şantaj gibi seni suçlu duruma düşürmesinler.
Delil toplamaya çalış.

Maaşından başka hiçbirşey yok. Eşimin ailesi de red etti kendisini görüşmüyorlar kardeşleri görüşüyor sadece eşimle.
O onun problemi. Maaşı yoktuysa elin kızıyla oynaşmada ne arıyor? Seni evladının gözü önünde döverken, evden sürüp çıkarırken, evi satarken çok cüretkardı çok cesurdu ama? Sakın belki barışırız ümidiyle acıma bu pisliğe. Yanındaki oynaşını tüm teşkilata rezil etmekle tehtid et ama bunu yazılı şekilde yapma avukatın halletsin. Maaşının en az yarısı kadar nafaka ve ev parasını almadan ikna olma canım sakın.

Alıyorsun eline belgeleri emniyete gidiyorsun böyle böyle diyorsun ve silahı alınıyor açığa alınıyor esin sonra psikologa yolluyorlar hele şiddet varsa bu mesleğin içinden biri olarka söylüyorum. Ve arkadaşım yaşamıştı aynı olayları kızı bilmem ñapar ama eşiniz ayvayi yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…