Kızlarım bir bakın lütfen.

Ah yaaa çok üzüldüm hele cocugunuza kıyamam nelere şahit olmuş
Siz birqz safsınız galiba kötü anlamda demiyorum bunu. Ama o bisey yapamaz modunda eşiniz biraz dişinizi gösterin her yorumun her resmin ekran görüntüsünü alın pc ye atın ve yedekleyin usb ye o usb yide saklayın. Sonra fotolari teker teker bi sekilde esinize atın önce işyerine mail aticam gerekirse çıktı alıp karakolun duvarina yapistiririm herkese rezil edicem seni ya yüklü bi nafaka ve düzenli para yada böyle secim senin diyin ve açın davanızı.
Görün bakalim o kabadayi nasil kedicik oluyor
Yedirmeyin cocugunuzun rizkini valla ne güzel kanıt var hersey var

konuyu okudum, kocana içimden okkalı küfrettim kusura bakma, arkadaşlar diğer konuda yazmışlar zaten, pislik herif!

O adama herşeyi deyin ama eşim demeyin artık, dımdızlak kalır inşallah ortada...

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki Allah yardımcınız olsun. Ama şöyle düşünün evde huzursuzca eşinizin laflarını dinlemektense anne babanızın lafını dinlemek daha iyi. Bazen biz ait hissetmedigimiz için her laf batıyor bize. Siz rahat olursanız belki daha kolay olur her şey.

Neler yaşamış nasıl üzülmüşsünüzdur kim bilir. Dediginiz çok doğru it iti ısırmıyor ailesi muhakkak yakında onun tarafını tutar. Peki siz 2 çocukla nasıl ayakta kaldınız? Şu an çocuklarınız nasıl, yaşları kac? Çok özel olduysa kusura bakmayın hikâyenize çok üzüldüm. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz

Çok şaşırdım ailesine kadar bulmuşken bişey yazmamaniza

Boşvermeyin zaten. o bütün fotoğrafları sağlam bir yere kaydedin önce kanıt olarak. evde yaşamadığınız evden atıldığınız ve eşyaların satıldığı yönünde kanıt ya da şahit varsa onlar da bir köşede dursun. keşke dövüldüğünüz zaman darp raporu alabilseydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…