- 20 Ocak 2021
- 810
- 1.608
-
- Konu Sahibi Yazarhanim
Maaşından başka hiçbirşey yok. Eşimin ailesi de red etti kendisini görüşmüyorlar kardeşleri görüşüyor sadece eşimle.Bütün fotoğrafların ekran görüntüsünü al, kızı tüm çevresine evli adamın metresi olduğunu söyleyerek rezil ederim diye tehtit et. Eşinin donuna kadar almak için bu şekilde ikna et. Tazminat davası açacağını söyle. Yüksek nafaka ve evin parasını sana versin. Yoksa bu rezil adamdan istediğini alamazsın çok üzüldüm canım.
Keşke nasıl yapacağımı bilsem. Polislerin yüz karası. Bu kutsal mesleği kirletiyor ikisi de.Ahlak dışı davranıştan dolayı işlerinden edebilirsen en büyük ceza olur. Sonra aç aç gezsinler bakalım, sevgileri ne kadar sürüyor.
İnşallah canım.bence ailesinede anlatın o yorumlarında ekran görüntüsünü alın mahkemede kullanın lehinize baya işe yarar sizi aldattığını kanıtlarsanız
Özel hayat bizi ilgilendirmez diye cvp gelir diye korkuyorum düşündüm cimeriFotoğrafları alıp cimer üzerinden durumunuzu anlatırsanız başları büyük belaya girer emin olun
Keşke nasıl yapacağımı bilsem. Polislerin yüz karası. Bu kutsal mesleği kirletiyor ikisi de.
Amirine anlatman yeter yol göstereceklerdirKeşke nasıl yapacağımı bilsem. Polislerin yüz karası. Bu kutsal mesleği kirletiyor ikisi de.
Hepsinin ekran görüntüsünü aldım canım sonradan baktım bir çoğu silinmişti.Sen tek basina hareket etme bence simdi bide hakliyken haksiz duruma düşürürler seni iki yuzlu kocan ve sevgilisi.
Hemen bi avukat tut ne var ne yok danış.
Bu arada o fotolari hemen kopyala belki isine yarar yarin bigün kaldirirlarsa bulamazsin.
Onlar kendilerine cok güveniyo sen de bosanmazsin bisey yapamazsın diye düşünüyo sanirim. Ama o isler oyle olmuyo polis olmasi her durumda onu kurtarmaz bu kadar özgüven fazla.
Dedigim gibi su an yapacagin en mantikli sey avukat. Tutamiyosan bile ucretsiz danismanlik alcagin baroya falan basvur.
Bide kendini üzme kurtulduguna sükret. Ikisi tencere kapak olmuslar ilahi adalet diye bisey var o kısmını dusunme bile..
İyi yapmissin flas bellege falan da at hesabindan girip google fotoğraflardan bi halt yiyebilir silmesin bide. Gerci onda o zekanin oldugunu düşünmüyorumHepsinin ekran görüntüsünü aldım canım sonradan baktım bir çoğu silinmişti.