Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de aynı durum var fsh 37 Yaşım daha 28 erken menopoz dedi yumurtalarını dondurabilirsin dedi amh 23 bilemiyorum ben de sizin daha az yumurta rezerviniz riske atmadan dondursaniz daha iyi olur karar verdiniz miAdet düzensizliği için gittim erken menepoz başlangıcı dedi iki yıldır cylo prognava kullanıyordum ağustos da ilacı bıraktım kendiliğinden Eylül de regl oldum . Bekledim acaba ikinci ay da olur muyum diye Ekim dede oldum şükürler olsun dr a gittim test yaptı fsh 1.87 düşmüş e2 155 lerde gayet iyi sol da bir yumurtan görünüyor dedi
Erken menepoz hastasıyım ve bir yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz gitmediğimiz doktor kalmadı . Her vucüt aynı değildir tabiki de fakat size tavsiyem varsa imkanınız yumurta dondurmanız çok iyi olacaktır . Nişanlıyken durumu öğrendim ve o zaman iki adet yumurtam vardı donduralım dediler zaten evlenicem diye kulak asmadım şuan hiç yumurtam yok ve çocuk sahibi olamıyoruz çok pişmanım . Benim hatama kimse düşsün istemem yine rabbim ol derse olur ama kulunda önlem ve dikkat alması gerek . Kesinlikle aynı değildir herkes her vucüt farklılık gösterir ama doktorunuza danışın ve her ay horman takibinizi yaptırın derim geçmiş olsun inşallah rabbim şifa versin hepimizeAdet düzensizliği için gittim erken menepoz başlangıcı dedi iki yıldır cylo prognava kullanıyordum ağustos da ilacı bıraktım kendiliğinden Eylül de regl oldum . Bekledim acaba ikinci ay da olur muyum diye Ekim dede oldum şükürler olsun dr a gittim test yaptı fsh 1.87 düşmüş e2 155 lerde gayet iyi sol da bir yumurtan görünüyor dedi
Yumurta dondurmayı yaptıracağım ama doktorum önce prp ve eksozom yapalım yumurtalıklarını canlandıralım daha fazla yumurta elde etme şansımız olabilir dedi kabul ettim şimdi adetimin gelmesini bekliyorum ikinci gün planlama yapılacak prp için sonrası da Allah KerimBende de aynı durum var fsh 37 Yaşım daha 28 erken menopoz dedi yumurtalarını dondurabilirsin dedi amh 23 bilemiyorum ben de sizin daha az yumurta rezerviniz riske atmadan dondursaniz daha iyi olur karar verdiniz mi
Ahh bende çok pişmanım ilk tanı aldığımda yaptırsaydım diye . Şimdi yaza evlenmeyi düşünüyorum bu korku içimi sarıyor ya olmazsa diye . Önce prp yapılacak sonra olursa toplama ve dondurma . Dua eder misiniz . Siz de ümidi yitirmeyin Allah büyük yumurta geliştirme ilaçları takviye yada prp gibi seçenekleri denediniz miErken menepoz hastasıyım ve bir yıldır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz gitmediğimiz doktor kalmadı . Her vucüt aynı değildir tabiki de fakat size tavsiyem varsa imkanınız yumurta dondurmanız çok iyi olacaktır . Nişanlıyken durumu öğrendim ve o zaman iki adet yumurtam vardı donduralım dediler zaten evlenicem diye kulak asmadım şuan hiç yumurtam yok ve çocuk sahibi olamıyoruz çok pişmanım . Benim hatama kimse düşsün istemem yine rabbim ol derse olur ama kulunda önlem ve dikkat alması gerek . Kesinlikle aynı değildir herkes her vucüt farklılık gösterir ama doktorunuza danışın ve her ay horman takibinizi yaptırın derim geçmiş olsun inşallah rabbim şifa versin hepimize
Merhabalar ben de 15 kasımda dondurdum amh 0.010. 2 oosit toplandı şükür boş çıkmadı ve donduruldu. Adet olunca yine devam edicem nekadar toplanırsa okadar iyi. Çözülürken bozulabiliyormuş.Kızlar 37 yaşındayım bekarım erken menepoz tanısı aldım yumurta dondurma yaptırmamı önerdi doktorum . Amh 0.01 korkuyorum . Yaza evlenmeyi düşünüyorum
Amh düşük olup yumurta donduran var mı aramızda yada bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi
Merhaba gördüğüm her foruma yazmaya çalışıyorum. Ben de yumurta dondurma yaptırdım yaş 38 amh 0.010. Ekim ayında adetimle başladım gonal f 300 menapur 150 ünite ama çıkmadı. 1 hafta sonra acıbademde prp yaptırdım ama muayene de iki tane çok küçük folikül olduğunu bunları geliştirebileğini söylemişti Bülent bey. ben inanmadım çünkü gördüklerim hiç folikül gibi değildi ama en azından denemedim dememek için yaptırdım. 15 gün sonra bi lekelenme oldu adet zannettim ama üç gün öyle olunca bir sıkıntı var diye düşünerek buradaki Doktoruma gittim. İki tane dominant folikül gördü 19 ve 24 ml. Hemen ertesi gün hastaneye gittim testlerim çok iyi çıktı. Aynı günün gecesinde çatlatma iğnesi yaptım ve 15 kasımda toplama oldu. Bunun yanında argifertil dhea gonamax omega 3 krill oil d3k2 ve civanperçemi aslanpençesi ve hayıt otu kullanıyorum. Yeni bir takviye daha aldım nad+ hücre iyileştirmesi yapıyormuş sanırım. Bir de avokado ve keten tohumu yiyorum sabah akşam. Nacizane paylaşmak istedim. Nekadsr çok doldurabilirsiniz okadar şansımız olur.Ahh bende çok pişmanım ilk tanı aldığımda yaptırsaydım diye . Şimdi yaza evlenmeyi düşünüyorum bu korku içimi sarıyor ya olmazsa diye . Önce prp yapılacak sonra olursa toplama ve dondurma . Dua eder misiniz . Siz de ümidi yitirmeyin Allah büyük yumurta geliştirme ilaçları takviye yada prp gibi seçenekleri denediniz mi
Evet denemediğim ilaç kalmadı diyebilirim ben aşırı stres yapan bir insanım durumumu daha çok ona bağlıyorum . Prp yaptım ve 3 ay sonra 2 adet yumurta gelişti ama istenilen boyutta değildi iğnelerle büyütüp toplanıp tüp bebek denemesi yaptık fakat başarısız oldu . Stres yapmak genel olarak elimde olmuyor ama siz öyle yapmayın ilk önce doktorunuzun bilgili ve güvenilir olduğundan emin olup herşeyi soğukkanlılıkla bekleyin Allahın izniyle herşey güzel olacaktır Tabikide size çok dua ederim benimle aynı durumu hiç kimse yaşamasın . İnşallah hep hayırlı ve güzel haberler alırsınız Rabbim sizede banada ve bu hasretle çabalayan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallahAhh bende çok pişmanım ilk tanı aldığımda yaptırsaydım diye . Şimdi yaza evlenmeyi düşünüyorum bu korku içimi sarıyor ya olmazsa diye . Önce prp yapılacak sonra olursa toplama ve dondurma . Dua eder misiniz . Siz de ümidi yitirmeyin Allah büyük yumurta geliştirme ilaçları takviye yada prp gibi seçenekleri denediniz mi
Merhaba işlem ücreti ne kadardı peki maliyetli diye duydum her sene için ayrı ayrı ücret mi ödemek gerekiyor 28 yaşındayım bekarım erken menopoz tanısı aldım amh.023 yakında evlilik planım da yok dondurmalı miyim kararsızım biraz da bi de şunu sormak istiyorum bakirelerde karından da alınabiliyormus ama sağlıklı mıdır bu şekilde vajinadan aldırmak daha mı doğru bakirelik gidiyormuş bu durumda ama sağlık daha önemliMerhaba gördüğüm her foruma yazmaya çalışıyorum. Ben de yumurta dondurma yaptırdım yaş 38 amh 0.010. Ekim ayında adetimle başladım gonal f 300 menapur 150 ünite ama çıkmadı. 1 hafta sonra acıbademde prp yaptırdım ama muayene de iki tane çok küçük folikül olduğunu bunları geliştirebileğini söylemişti Bülent bey. ben inanmadım çünkü gördüklerim hiç folikül gibi değildi ama en azından denemedim dememek için yaptırdım. 15 gün sonra bi lekelenme oldu adet zannettim ama üç gün öyle olunca bir sıkıntı var diye düşünerek buradaki Doktoruma gittim. İki tane dominant folikül gördü 19 ve 24 ml. Hemen ertesi gün hastaneye gittim testlerim çok iyi çıktı. Aynı günün gecesinde çatlatma iğnesi yaptım ve 15 kasımda toplama oldu. Bunun yanında argifertil dhea gonamax omega 3 krill oil d3k2 ve civanperçemi aslanpençesi ve hayıt otu kullanıyorum. Yeni bir takviye daha aldım nad+ hücre iyileştirmesi yapıyormuş sanırım. Bir de avokado ve keten tohumu yiyorum sabah akşam. Nacizane paylaşmak istedim. Nekadsr çok doldurabilirsiniz okadar şansımız olur.
Merhabalar aslında ben işleme özel hastanelerde başlayacaktım ama muhtemelen beni zor hasta olarak gördüler ve sürekli şu testi yap bu testi yap şu ilaçları al bu ilaçları al bana 4 ay zaman kaybettirdiler. Ben de şehir hastanesine gittim muayene oldum ben başlamak istiyorum dedim. O ay başladım ama yumurtlama döneminde çıkmadı yumurta adet olmam gereken dönemde yumurtam çıkmış muhtemelen amh düşüklüğünden kaynaklı. Bulunduğum şehirde 14. Gün geçince kontrole gidicem yine belki çıkar çıkmazsa diğer ay yine devam. Bence dondurun her geçen gün biz kadınlar için kayıp. Ben evlenip ayrıldım o yüzden vajinal yoldan toplandı ama bu sizin için sorun olmayacaksa vajinal yoldan toplatın derim çok kolay oluyor işlem ne ağrı ne de başka birşey olmadı çok şükür. Maliyete gelince bende yüksek doz kullanıldığı için gonal f 300 ünite menapur 150 ünite toplamda 70 bin gibi birşey ödedim bu ilaçlara hastaneye de 6.500 gibi birşey ödedim özel hastane de yaptırmış olsaydım 60-70 bin bandında olurdu. Yaşınız çok genç bence bir an önce başlayın dondurmaya amh sigara stres gibi etkenlerle de hızla düşebiliyorMerhaba işlem ücreti ne kadardı peki maliyetli diye duydum her sene için ayrı ayrı ücret mi ödemek gerekiyor 28 yaşındayım bekarım erken menopoz tanısı aldım amh.023 yakında evlilik planım da yok dondurmalı miyim kararsızım biraz da bi de şunu sormak istiyorum bakirelerde karından da alınabiliyormus ama sağlıklı mıdır bu şekilde vajinadan aldırmak daha mı doğru bakirelik gidiyormuş bu durumda ama sağlık daha önemli
Bu arada evet her sene için mi yoksa 5 yılda bir mi onu hatırlamıyorum ama dondurma ücreti alınıyor. O çok fazla bir meblağ değil 2-3 gibiMerhaba işlem ücreti ne kadardı peki maliyetli diye duydum her sene için ayrı ayrı ücret mi ödemek gerekiyor 28 yaşındayım bekarım erken menopoz tanısı aldım amh.023 yakında evlilik planım da yok dondurmalı miyim kararsızım biraz da bi de şunu sormak istiyorum bakirelerde karından da alınabiliyormus ama sağlıklı mıdır bu şekilde vajinadan aldırmak daha mı doğru bakirelik gidiyormuş bu durumda ama sağlık daha önemli
Merhabalar geçmiş oksun kullandığınız takviyelerin faydasını görüyor musunuz acaba ?Merhaba gördüğüm her foruma yazmaya çalışıyorum. Ben de yumurta dondurma yaptırdım yaş 38 amh 0.010. Ekim ayında adetimle başladım gonal f 300 menapur 150 ünite ama çıkmadı. 1 hafta sonra acıbademde prp yaptırdım ama muayene de iki tane çok küçük folikül olduğunu bunları geliştirebileğini söylemişti Bülent bey. ben inanmadım çünkü gördüklerim hiç folikül gibi değildi ama en azından denemedim dememek için yaptırdım. 15 gün sonra bi lekelenme oldu adet zannettim ama üç gün öyle olunca bir sıkıntı var diye düşünerek buradaki Doktoruma gittim. İki tane dominant folikül gördü 19 ve 24 ml. Hemen ertesi gün hastaneye gittim testlerim çok iyi çıktı. Aynı günün gecesinde çatlatma iğnesi yaptım ve 15 kasımda toplama oldu. Bunun yanında argifertil dhea gonamax omega 3 krill oil d3k2 ve civanperçemi aslanpençesi ve hayıt otu kullanıyorum. Yeni bir takviye daha aldım nad+ hücre iyileştirmesi yapıyormuş sanırım. Bir de avokado ve keten tohumu yiyorum sabah akşam. Nacizane paylaşmak istedim. Nekadsr çok doldurabilirsiniz okadar şansımız olur.
Merhabalar çok teşekkür ederim. faydasını gördüğümü düşünüyorum iki solda bir sağda yine folikülüm çıktı çarşamba günü Doktoruma gidicem. İki gündür lekelenmem var. Geçen ay lekelenme olmuştu o ay yumurtam toplanmıştı. Bu arada paketli gıda ve gazlı içecek tüketmiyorum ve hergün 45 dakika düzenli olarak spor yapıyorum.Merhabalar geçmiş oksun kullandığınız takviyelerin faydasını görüyor musunuz acaba ?