- 13 Mayıs 2013
- 461
- 94
- 123
henüz 1 aydır nişanlıyım.. nişanlım bana çok düşkün birisi . ama bazen yaptıklarına çok sinirleniyorm
. kendisi bana dio ki balayına gidecegimiz oteli şimdiden ayarlayalım sonra onunla ugraşmayalım dedi bende tamam dedim 2 haftadır otel arastırıoduk ikimizde. en sonunda onun istediigi bi otel vardı bende begendim . aradı konuştular falan nese indirimde yaptırdı. ama erken rezarvasyon oldugu için abisine sorcaktı ( abisiyle bir dükkanları var kasalar ortak yerde toplanıo o yüzden soruyo ) . bende peki nasıl istersen dedim. 2 gündür sallıyodu . unuttum falan fişman bugn 10.30 da aradı sana bişey söylicem dedi bende tm bende çalışıyorum musait olunca ararm dedim neyse aradım .. bana dedi ki '' abimle konuştum oda dedi ki ben güvenemiyorum internetten oyle şeylere siz merak etmeyin ben size ayarlıcam biyer dügününüz yaklaşınca illa orayı istiosanız orası olur ben napıp edicem ayarlıcam !!'' demiş. ben de peki dedim kızmadın mı dio yoo nie kızıyım dedim eminmisin die soruo . en sonunda dayanamadım '' sen benim kızmamı bekledigin için bu soruyu soruosun ama kızmadım '' dedim
aslında çok sinirliydim . kalbini kırmamak için kendimi tutuodum 
. . sıkıntı su ki beni ümitlendirip , araştırma yaptırıp da sonra abim böyle dio demesi çok sinirime gidio . madem öyle beni ümitlendirme bana sorma git abinle hallet herşeyi deil mi ? .. offfff çoook kızdım ya. 
abin ne karışıo desem ben kötü gelin olurum. çünki nişanlım hemn herşeyi paylaşıo abisiyle