• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yorumlarınızı bekliyorum

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
123
henüz 1 aydır nişanlıyım.. nişanlım bana çok düşkün birisi . ama bazen yaptıklarına çok sinirleniyorm :KK62:. kendisi bana dio ki balayına gidecegimiz oteli şimdiden ayarlayalım sonra onunla ugraşmayalım dedi bende tamam dedim 2 haftadır otel arastırıoduk ikimizde. en sonunda onun istediigi bi otel vardı bende begendim . aradı konuştular falan nese indirimde yaptırdı. ama erken rezarvasyon oldugu için abisine sorcaktı ( abisiyle bir dükkanları var kasalar ortak yerde toplanıo o yüzden soruyo ) . bende peki nasıl istersen dedim. 2 gündür sallıyodu . unuttum falan fişman bugn 10.30 da aradı sana bişey söylicem dedi bende tm bende çalışıyorum musait olunca ararm dedim neyse aradım .. bana dedi ki '' abimle konuştum oda dedi ki ben güvenemiyorum internetten oyle şeylere siz merak etmeyin ben size ayarlıcam biyer dügününüz yaklaşınca illa orayı istiosanız orası olur ben napıp edicem ayarlıcam !!'' demiş. ben de peki dedim kızmadın mı dio yoo nie kızıyım dedim eminmisin die soruo . en sonunda dayanamadım '' sen benim kızmamı bekledigin için bu soruyu soruosun ama kızmadım '' dedim :KK62: aslında çok sinirliydim . kalbini kırmamak için kendimi tutuodum :KK62::KK62: . . sıkıntı su ki beni ümitlendirip , araştırma yaptırıp da sonra abim böyle dio demesi çok sinirime gidio . madem öyle beni ümitlendirme bana sorma git abinle hallet herşeyi deil mi ? .. offfff çoook kızdım ya. :oops::oops: abin ne karışıo desem ben kötü gelin olurum. çünki nişanlım hemn herşeyi paylaşıo abisiyle :mad:

henüz 1 aydır nişanlıyım.. nişanlım bana çok düşkün birisi . ama bazen yaptıklarına çok sinirleniyorm :KK62:. kendisi bana dio ki balayına gidecegimiz oteli şimdiden ayarlayalım sonra onunla ugraşmayalım dedi bende tamam dedim 2 haftadır otel arastırıoduk ikimizde. en sonunda onun istediigi bi otel vardı bende begendim . aradı konuştular falan nese indirimde yaptırdı. ama erken rezarvasyon oldugu için abisine sorcaktı ( abisiyle bir dükkanları var kasalar ortak yerde toplanıo o yüzden soruyo ) . bende peki nasıl istersen dedim. 2 gündür sallıyodu . unuttum falan fişman bugn 10.30 da aradı sana bişey söylicem dedi bende tm bende çalışıyorum musait olunca ararm dedim neyse aradım .. bana dedi ki '' abimle konuştum oda dedi ki ben güvenemiyorum internetten oyle şeylere siz merak etmeyin ben size ayarlıcam biyer dügününüz yaklaşınca illa orayı istiosanız orası olur ben napıp edicem ayarlıcam !!'' demiş. ben de peki dedim kızmadın mı dio yoo nie kızıyım dedim eminmisin die soruo . en sonunda dayanamadım '' sen benim kızmamı bekledigin için bu soruyu soruosun ama kızmadım '' dedim :KK62: aslında çok sinirliydim . kalbini kırmamak için kendimi tutuodum :KK62::KK62: . . sıkıntı su ki beni ümitlendirip , araştırma yaptırıp da sonra abim böyle dio demesi çok sinirime gidio . madem öyle beni ümitlendirme bana sorma git abinle hallet herşeyi deil mi ? .. offfff çoook kızdım ya. :oops::oops: abin ne karışıo desem ben kötü gelin olurum. çünki nişanlım hemn herşeyi paylaşıo abisiyle :mad:
Düğüne ne kadar var çok uzun bir süre mi var,beğendiğiniz otelin parasını şimdiden mi verecektiniz,abi ile nişanlının işi ortakmış iş ortak olduğu için parada ortak oluyor haliyle belkide şuan otelin parasını ödeyecek para çıkışmamış olabilir eğer biraz yüklü bir paraysa.

herşeyi abisiyle paylaşıyo derken hadi bu para işi ortak çalışıyorlar ondan sormuş diğer mevzuularda da mı böyle soruyor herşeyi?

Ee sende kızmışsın madem evet kızdım biz bi karar aldık uygulayalım de. İnternettede bazı siyeler gayet güvenilir. Ayrıca sizin balayınızı neden abi ayarlıor canım. Herkesin baklentisi zevki farklı. Abi sakinlik ister siz eğlence, yada o eğlence seviordur siz sakinlik istersiniz. Ayrıca abi daha pinti davranabilir bu durumda ama siz balayımız die daha güzel yerler ayarlıcanız belki.
Bence nişanlını güzelce ikna et bir an önce alson abisinden parayı. Ayrıca evlenincede her bişey için adım atcağınızda abi engeline mi takılcanız kuzum

Düğün ne zaman? O zamana istediğiniz otelde yer bulamazsanız ne olacak? Abisi internete güvenmiyorsa düğüne kadar beklmesin şimdi ayarlasın öyleyse? Kafam karıştı benim. :confused:

kızdıysanda kızdım de
kırılıyosa sımdıden kırılsın gercek yzuunu gormus olursun

Gerçekten çok sinir bozucu ..
İşin zor vallaha ..

kasa ortakmış sorması icap eder tabi.Abisi de ayarlarım mutlaka merak etme demiş. Sıkıntı yok ki.Ama her konuda öyleyse abisine soruyorsa bilemeyeceğim tabi :KK14:

Abi başınıza dert olacak,nişanlı da abiye çanak tutacak.
Bu çok belli.

nişanlının abisine sorması normal diyelim para ortaklığından dolayı ama bunların ayrılmıyor mu parası hiç herkes kendi parasını neye verecekse versin , herşeyi anlatıyor demişsin bu senin için zor olur tam olarak neyi kastettin anlamadım ama , evlenince de her işinizin içinde abi olur

Çok sinir bozucu bir durum sanki abisine ne ki, büyük ihtimalle de sallayacak,siz de fazla ödediğinizle kalacaksınız.Biz kışın kredi kartıyla Anıtur'dan almıştık,yazın da gitmiştik. Bildiğim kadarıyla tur şirketlerinde 4 dönem oluyor,en uygunu ocak-şubat aylarında alırsan oluyor diye biliyorum.Bir de nişanlınız aileci galiba,yani abisi hemen ikna etmiş

Back
X