Konu aileye geldi çünkü hep benim ailem maddi destek veriyor yine ailemden borç almayı düşündü aslında buraya yazmayacaktım ama kayıtsız kalamadım alın siz yorumlayın ozaman çünkü ben buna kayıtsız kalamadım.Maddi sorunları tartışırken konu nasıl eş ailesine geldi? Eşinizin ailesinden maddi yardım bekliyorsunuz da o sebeple mi küstü acaba?
Inanın eşinin ailesinden yardım bekleyen insanlar ,cinsiyeti ne olursa olsun çok çiğ ve çirkin duruyor.
Böyle bir durum varsa eşiniz haklı
Bir daha eşinizin ailesinden yardım beklemeyeceginizi söyleyin belki yumuşar biraz.
Ailesine laf gelince orada nasıl bir şey yaşandı ..bilmiyoruz anlatmadığınız için ,akışına bırakılmalı biraz nefes alsın düşünsün alan açılsın.Selam kızlar , kısa yazacağım detaylara inmeden
Dün akşam eşimle bi tartışma yaşadık
(Maddi sıkıntılar). Laf ailesine gelince tabi tepesi attı. Biraz zaman verdim bi kaç saat öfkesi dinsin konuşalım diye asla konuşmadı hatta yumuşatmaya çalıştım üslubumu değiştirmeye çalıştım oda olmadı. Siz böyle durumlarda nasıl iletişim kuruyorsunuz kapattı kendini konuşmuyor. Biraz tüyo verin mesela mesajlaşarak sorunlar hakkında konuşuyor musunuz? Evet ise nasıl fikirlerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim , ben konuları akışa bırakırım da o iletişim kurarımı bilmiyorum ben aslında sizlerin nasıl bu durumu çözdüğünüz merak etmiştim ama yine herkes beni eleştirmeye geldiŞimdi konu ne siz ne demişsiniz bilmeden ne diyelim. Ama madem konuşmuyor akışa bırakın siz de üstüne gitmeyin.
Siz haklısınız şu durumda. Bırakın küs kalsın. Karısının ailesinden bi şey bekleyen adamlar da ekstra itici oluyor.Konu aileye geldi çünkü hep benim ailem maddi destek veriyor yine ailemden borç almayı düşündü aslında buraya yazmayacaktım ama kayıtsız kalamadım alın siz yorumlayın ozaman çünkü ben buna kayıtsız kalamadım.
Ne alakası var niye eleştirelim. Üstü kapalı yazmışsınız bir şey anlaşılmıyor. Konusuna göre çözümü farklıdır bizde.Teşekkür ederim , ben konuları akışa bırakırım da o iletişim kurarımı bilmiyorum ben aslında sizlerin nasıl bu durumu çözdüğünüz merak etmiştim ama yine herkes beni eleştirmeye geldi
Ya onunda benimde haklı olduğumuz yanlar var ben şimdi deşifre olmamak adına aşırı detaya inemiyorum.. kısa da olsa belki özelden yazabilirim size rahatsız olmazsanız aşırı huzursuzum arada kaldım..Siz haklısınız şu durumda. Bırakın küs kalsın. Karısının ailesinden bi şey bekleyen adamlar da ekstra itici oluyor.
Direk sizi kast etmedim ama soru da mesajlaşarak nasıl yapıyorsunuz konuşuyorsunuz diye merak ettim sordum buraya ayrıca maddi olarak da belirtmiştimNe alakası var niye eleştirelim. Üstü kapalı yazmışsınız bir şey anlaşılmıyor. Konusuna göre çözümü farklıdır bizde.
Ben akışına bırakıyorum ama sonra sorunu illaki konuşuruz sakin bir zamanda. Benim eşim de kendini kapatınca iletişim kurması zor biri.Direk sizi kast etmedim ama soru da mesajlaşarak nasıl yapıyorsunuz konuşuyorsunuz diye merak ettim sordum buraya ayrıca maddi olarak da belirtmiştim
Maddi sıkıntılardan sonra laf neden ailesine gitti? Ailesi oğlundan,sizden para mı istiyor? Yani evli değilim ama öyle durumlarda ben de sakinleşmesini beklerim. Konuşamiyorsak güzellikle mesajda yazarak belirtirim. Kendimi güzelce ifade ederim, duygularımı hislerimi paylaşırım. Sen dili suçlayıcı dili değil de, ben dili kullanırım. Empati kurabilmesi ve kendini savunmaya geçmemesi içinSelam kızlar , kısa yazacağım detaylara inmeden
(Maddi sıkıntılar). Laf ailesine gelince tabi tepesi attı. Biraz zaman verdim bi kaç saat öfkesi dinsin konuşalım diye asla konuşmadı hatta yumuşatmaya çalıştım üslubumu değiştirmeye çalıştım oda olmadı. Siz böyle durumlarda nasıl iletişim kuruyorsunuz kapattı kendini konuşmuyor. Biraz tüyo verin mesela mesajlaşarak sorunlar hakkında konuşuyor musunuz? Evet ise nasıl fikirlerinizi bekliyorum
Anladım teşekkür ederim eşimde zor biri ondan sordum bendeBen akışına bırakıyorum ama sonra sorunu illaki konuşuruz sakin bir zamanda. Benim eşim de kendini kapatınca iletişim kurması zor biri.
Selam kızlar , kısa yazacağım detaylara inmeden
Konu aileye geldi çünkü hep benim ailem maddi destek veriyor yine ailemden borç almayı düşündü aslında buraya yazmayacaktım ama kayıtsız kalamadım alın siz yorumlayın ozaman çünkü ben buna kayıtsız kalamadım.
Kendi kendine açılmasını bekleyin. Kapandığı gibi açılır elbet, kapalı kalacak değil ya.Selam kızlar , kısa yazacağım detaylara inmeden
Aynen öyle walla haklısın annemle konuştum zaten bu olayı az önce başka şeyler varda ben doluyum baya şuan söylediklerinde haklısın tam nokta atışı yaptın ..Şimdi uslup tarz vs tartışılır durumu değiştirir ama ailenden borç alması hoş değil. Elinde var yok iyi kötü fark etmez, belki yatırım yapacaklar belki yiyecekler belki tatile gidecekler ne bileyim başka kardeşin varsa ona saklayacaklar niye ailen size finansman sağlamak zorunda ki?
Anladığım sen mağdur olma diye eşin sıkışınca istediğinde ailen veriyor muhtemelen. Eşin de ailene banka muamelesi yapıyor. Bari geri hemen ödüyor mu, söyle ailene altın veya euro versinler borcu geri de öyle ödesin eşin tövbe daha istemez
Senin ailenden isteyince olağan da kendi ailesine gelince niye bozarıyor beyfendi.
O zaman ayağını yorganına göre uzatacak borç isteyecek duruma düşmeyecek gururuna dokunacaksa. Çok saçma yani.
Senin iletişim kurma çabana da hayran kaldım. Sal gitsin gelsin kendi konuşsun. Mesaj falan da yazma ergenler gibi. Yüz yüze seviyeli konuşmayı öğrensin.
Konuyu düzgün şekilde yazarsam okumazsınız aşırı uzun olur konu maddi sıkıntı aramızdaki tartışma küsmesi felan fistan anlamıcak ne var benim merak ettiğim sizlerin tartışma sürecinde nasıl davrandığınız olay bu.konuyu düzgün şekilde anlatırsanız ifşa olmazsınız ne bilelim biz sizin evinizde eşinizle ne tartıştığınızı?