- 30 Kasım 2017
- 8.034
- 3.978
Teşekkür ederim sakin olmaya çalışacağım dediğiniz gibi yapacağımHiç üstelemeyin varmayın da konuşmayın illaki bi yerde konu açılıp konuşulacak sadece birbirinize zaman verin çok da üstüne düşme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim sakin olmaya çalışacağım dediğiniz gibi yapacağımHiç üstelemeyin varmayın da konuşmayın illaki bi yerde konu açılıp konuşulacak sadece birbirinize zaman verin çok da üstüne düşme
Teşekkür ederim öyle tabi ama sorunları halının altına süpürenlerden olamıyorum sonra tatlıya bağlanınca konu kapanıp gidiyor bazen sonra o birikiyor bi zaman sonra yine ortaya çıkıyo daha kötü bir hal alabiliyor bazı tartışmalarda bi kez tam konuşup kapatmak gerek benim tek hatam ses tonum ve zaman vermemek oldu sanırım..Kendi kendine açılmasını bekleyin. Kapandığı gibi açılır elbet, kapalı kalacak değil ya.
önemli bir nokta var tartışmayı ailesine eviren siz misiniz? Ona göre yorum yapacağımSelam kızlar , kısa yazacağım detaylara inmeden
Dün akşam eşimle bi tartışma yaşadık
(Maddi sıkıntılar). Laf ailesine gelince tabi tepesi attı. Biraz zaman verdim bi kaç saat öfkesi dinsin konuşalım diye asla konuşmadı hatta yumuşatmaya çalıştım üslubumu değiştirmeye çalıştım oda olmadı. Siz böyle durumlarda nasıl iletişim kuruyorsunuz kapattı kendini konuşmuyor. Biraz tüyo verin mesela mesajlaşarak sorunlar hakkında konuşuyor musunuz? Evet ise nasıl fikirlerinizi bekliyorum
Kendi gelip sizinle konuşmadan gidip konuşmaya çalışmayın, tavırda yapmayın.Hadi kızlar görüp geçmeyin
Ailesine konu neden geldi ?Selam kızlar , kısa yazacağım detaylara inmeden
Dün akşam eşimle bi tartışma yaşadık
(Maddi sıkıntılar). Laf ailesine gelince tabi tepesi attı. Biraz zaman verdim bi kaç saat öfkesi dinsin konuşalım diye asla konuşmadı hatta yumuşatmaya çalıştım üslubumu değiştirmeye çalıştım oda olmadı. Siz böyle durumlarda nasıl iletişim kuruyorsunuz kapattı kendini konuşmuyor. Biraz tüyo verin mesela mesajlaşarak sorunlar hakkında konuşuyor musunuz? Evet ise nasıl fikirlerinizi bekliyorum
Yorumlarda bulabilirsiniz nedenini.Ailesine konu neden geldi ?
6 ay az değil miBana bağıran adama ben küs kalırım bide ayağına gidicem insan gibi konuşmayı bilmeyen benle konuşmayı hakedemez 6 ay konuşmamışlığım var hiç de umrumda olmaz keyfi bilir
O önemli noktayı yorumlardan bulun ondan sonra bana dönüş yapın düşüncenizi merak ediyorum şimdiden çünkü.önemli bir nokta var tartışmayı ailesine eviren siz misiniz? Ona göre yorum yapacağım
Bana kalsa uzardıda gayet hayatıma devam etmik kendisini yok sayarak dediğim gibi konuşmayı bilmeyenle zorla konuşacak değilim kimseninde anası değilim koca adama ben birşey öğretemem paşa paşa kendi gelecek öylede oldu :)6 ay az değil mi
Helal olsun sana ama 6 ay da da anca aklı başına gelmesi de pes doğrusu oda normal değilBana kalsa uzardıda gayet hayatıma devam etmik kendisini yok sayarak dediğim gibi konuşmayı bilmeyenle zorla konuşacak değilim kimseninde anası değilim koca adama ben birşey öğretemem paşa paşa kendi gelecek öylede oldu :)
tartışmadan tartışmaya değişir bizim de nasıl davranacağımız. konuyu bilmeden nasıl yorum yapılsın adamın maddi durumu yoktur siz de birşey istemişsinizdir belki yada eve ekmek alamıyordur hepsi de farklı tepkiler içerir.Konuyu düzgün şekilde yazarsam okumazsınız aşırı uzun olur konu maddi sıkıntı aramızdaki tartışma küsmesi felan fistan anlamıcak ne var benim merak ettiğim sizlerin tartışma sürecinde nasıl davrandığınız olay bu.
Ona kalsa o zaten konuşuyordu yemek yaptım gel kahvaltı hazirladim gel ben yüz vermiyordumHelal olsun sana ama 6 ay da da anca aklı başına gelmesi de pes doğrusu oda normal değil
Teşekkür ederim. Yorumlarda yazıyor kısmen ama yine de sağolun ..tartışmadan tartışmaya değişir bizim de nasıl davranacağımız. konuyu bilmeden nasıl yorum yapılsın adamın maddi durumu yoktur siz de birşey istemişsinizdir belki yada eve ekmek alamıyordur hepsi de farklı tepkiler içerir.
Siz Almanya'da, aileniz Türkiye' de yaşıyordu. Siz çalışmadığınız için mi eşiniz ailenizden maddi destek istemeye hakkı olduğunu düşünüyor? Almanya'da yaşayıp, Türkiye'deki ailenizden maddi destek istiyorsanız; bir yerde büyük bir sorun var sanki.Konu aileye geldi çünkü hep benim ailem maddi destek veriyor yine ailemden borç almayı düşündü aslında buraya yazmayacaktım ama kayıtsız kalamadım alın siz yorumlayın ozaman çünkü ben buna kayıtsız kalamadım.
Onun gibi bişey olaylar karışık bi şekilde halletmeye çalışıyorum şuan göründüğü gibi değil ama detaylara inemiyorum.Siz Almanya'da, aileniz Türkiye' de yaşıyordu. Siz çalışmadığınız için mi eşiniz ailenizden maddi destek istemeye hakkı olduğunu düşünüyor? Almanya'da yaşayıp, Türkiye'deki ailenizden maddi destek istiyorsanız; bir yerde büyük bir sorun var sanki.
Tüp bebek tedaviniz vardı. Tedavi paranızı ailenizden istemenizi mi istiyor eşiniz?Onun gibi bişey olaylar karışık bi şekilde halletmeye çalışıyorum şuan göründüğü gibi değil ama detaylara inemiyorum.
Sürekli sıkıştığında benim ailemden para isteyen adam isterse benimle hiç konuşmasın.Ailemi banka gibi görmesi kötüyken birde kendi ailesinden borç istenmesi kanına dokunuyorsa postalayin gitsin.Evli ciftler kendi yağlarında kavrulmayi bilmiyor saçma sapan borç yapıyor bir de mecburmus gibi aileden para vermesini bekliyor ya evlilikte en saçma şeylerde ilk ona girer.....Onun gibi bişey olaylar karışık bi şekilde halletmeye çalışıyorum şuan göründüğü gibi değil ama detaylara inemiyorum.