Kızlar yoruma gelin lütfen..

Kendi kendine açılmasını bekleyin. Kapandığı gibi açılır elbet, kapalı kalacak değil ya.
Teşekkür ederim öyle tabi ama sorunları halının altına süpürenlerden olamıyorum sonra tatlıya bağlanınca konu kapanıp gidiyor bazen sonra o birikiyor bi zaman sonra yine ortaya çıkıyo daha kötü bir hal alabiliyor bazı tartışmalarda bi kez tam konuşup kapatmak gerek benim tek hatam ses tonum ve zaman vermemek oldu sanırım..

önemli bir nokta var tartışmayı ailesine eviren siz misiniz? Ona göre yorum yapacağım

Ailesine konu neden geldi ?

Ben boyle tartisma durumlarinda icimde tutamiyorum akisinda kalsin kendi cabalasin desemde yok benim cene illa calisacak ama hep cozum odakli giderim
Sorun neyse gel konusalim çözelim boyle olmaz araya sogukluk girer vb seyler derim esimde bulbul gibi acilir her insan farklidir tabii
Yaklasim onemli
Evlilikte her zaman iki tarafta da sorun oluyor ama bazen en cok veren taraf biz kadinlar olunca erkeklere artik bu boyle olmaz sinyalini yakinca yaygara cikariyorlar

Helal olsun sana ama 6 ay da da anca aklı başına gelmesi de pes doğrusu oda normal değil

tartışmadan tartışmaya değişir bizim de nasıl davranacağımız. konuyu bilmeden nasıl yorum yapılsın adamın maddi durumu yoktur siz de birşey istemişsinizdir belki yada eve ekmek alamıyordur hepsi de farklı tepkiler içerir.

Teşekkür ederim. Yorumlarda yazıyor kısmen ama yine de sağolun ..

Siz Almanya'da, aileniz Türkiye' de yaşıyordu. Siz çalışmadığınız için mi eşiniz ailenizden maddi destek istemeye hakkı olduğunu düşünüyor? Almanya'da yaşayıp, Türkiye'deki ailenizden maddi destek istiyorsanız; bir yerde büyük bir sorun var sanki.

Onun gibi bişey olaylar karışık bi şekilde halletmeye çalışıyorum şuan göründüğü gibi değil ama detaylara inemiyorum.

Mesele iletişimden ziyade karı koca olarak kendi yağınızda kavrulmayı becerememiş olmanız. Bu sorunu çözerseniz kavga etmenize gerek kalmaz. Sakinleşince konuşun

Onun gibi bişey olaylar karışık bi şekilde halletmeye çalışıyorum şuan göründüğü gibi değil ama detaylara inemiyorum.
Sürekli sıkıştığında benim ailemden para isteyen adam isterse benimle hiç konuşmasın.Ailemi banka gibi görmesi kötüyken birde kendi ailesinden borç istenmesi kanına dokunuyorsa postalayin gitsin.Evli ciftler kendi yağlarında kavrulmayi bilmiyor saçma sapan borç yapıyor bir de mecburmus gibi aileden para vermesini bekliyor ya evlilikte en saçma şeylerde ilk ona girer.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…