• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yetişin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence esinizin arabasina bakin. ben eve koyacagini sanmiyorum veya cuzdaninda da olabilir. pin ve puk un yazdigi karti atmamistir. mutlaka vardir

Cuzdaninda yok araba 3 aydır bende anahtarları vermiyorum arabada da değil.

Ya yavrum sen konuları çok başka okumussun. Eski sevgilisi o kız zaten doğuda polis değil öğretmen. Ama ben onuda çözdüm. Alakalari yok

Ben en son tayin isteyeceklerini falan hatırlıyordum.Tamam şimdi hatırladım kız doğudaydı.Eskide kalmışım demek ki.Nasıl çözdün merak ettim.Kız başkasıylamıymış.Konun değişiyor ama kusura bakma.

Ya p. kocan o kartı nereye koymuş olabilir
Telefonun numarasını biliyor olsaydın müşteri hizmetlerinden yapardın
Telefonun numarasını öğrenmen lazım
Ondan sonrası kolay ;)

telefon ekranından *101# tuşlayıp arama tuşuna basacaksınız turkcell hattınızın numarası çıkıyor

Onu kendi telimden denedim ama acil numara değil diyor. Acil arama kısmından mi yapmam lazım

Kizlaar nasıl cozucem ya. Yok mu turkcelde çalışan

PIN kodunuzu 3 defa yanlış girmeniz halinde sim kartınız ve dolayısıyla telefonunuz geçici olarak bloke olur. Bu blokeyi kaldırmak için PUK kodunu kullanmanız gerekir. PUK kodunuzu Turkcell.com.tr'de Hesabım'a giriş yaparak öğrenebilirsiniz. Turkcell.com.tr anasayfasında "Giriş" alanından Turkcell numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Üst menüden "Hesabım" seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada sol tarafta yer alan menüden "Ayarlarım" seçeneğine tıklayın. Burada "PUK NUMARAM" bölümünden PUK kodlarınızı öğrenebilirsiniz.
PUK kodunuzu Turkcell şifrenizle giriş yaparak Hesabım'dan öğrenmek için tıklayın.

Turkcell şifrenizi hatırlamıyorsanız, T.C. Kimlik Numaranızla veya sim kart numarasıyla PUK kodunuzu öğrenebilirsiniz.
T.C. Kimlik Numaranızı veya sim kart numarasını kullanarak PUK kodunuzu öğrenmek için tıklayın.

Ayrıca, Turkcell İletişim Merkezleri ve 532'yi arayarak da adınıza kayıtlı hatların puk numarasını öğrenebilirsiniz.
Böyle bir yazı buldum @Kahve-Kokulu-Kadin

PIN kodunuzu 3 defa yanlış girmeniz halinde sim kartınız ve dolayısıyla telefonunuz geçici olarak bloke olur. Bu blokeyi kaldırmak için PUK kodunu kullanmanız gerekir. PUK kodunuzu Turkcell.com.tr'de Hesabım'a giriş yaparak öğrenebilirsiniz. Turkcell.com.tr anasayfasında "Giriş" alanından Turkcell numaranız ve şifrenizle giriş yapın. Üst menüden "Hesabım" seçeneğine tıklayın. Açılan sayfada sol tarafta yer alan menüden "Ayarlarım" seçeneğine tıklayın. Burada "PUK NUMARAM" bölümünden PUK kodlarınızı öğrenebilirsiniz.
PUK kodunuzu Turkcell şifrenizle giriş yaparak Hesabım'dan öğrenmek için tıklayın.

Turkcell şifrenizi hatırlamıyorsanız, T.C. Kimlik Numaranızla veya sim kart numarasıyla PUK kodunuzu öğrenebilirsiniz.
T.C. Kimlik Numaranızı veya sim kart numarasını kullanarak PUK kodunuzu öğrenmek için tıklayın.

Ayrıca, Turkcell İletişim Merkezleri ve 532'yi arayarak da adınıza kayıtlı hatların puk numarasını öğrenebilirsiniz.
Böyle bir yazı buldum @Kahve-Kokulu-Kadin

Ama benim elimde telefon numarasi yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X